repaglinidin (suun kautta) varotoimenpiteet

Lääkäri haluaa tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja, varsinkin ensimmäisinä viikkoina olet tätä lääkettä.

On erittäin tärkeää noudattaa tarkasti mitään ohjeita terveydenhuollon joukkue noin

Hätätilanteessa-Saattaa olla, kun tarvitset hätätilanteessa apua aiheuttama ongelma diabetes. Sinun täytyy olla valmis näissä hätätilanteissa. On hyvä idea käyttää lääketieteellisen tunnistus (ID) ranneke tai kaulassa ketju aina. Myös kuljettaa henkilökortin lompakossa tai laukussa, joka sanoo, että sinulla on diabetes ja luettelon kaikki lääkkeet.

Liika repaglinidin voi aiheuttaa matalaa verensokeria (hypoglykemia). Alhainen verensokeri voi myös ilmetä, jos käytät repaglinidin toisen diabeteslääkkeen, viive tai sinulta jää ateria tai välipala, liikut tavallista enemmän, juoda alkoholia, tai ei voi syödä, koska pahoinvointia tai oksentelua. Oireita alhainen verensokeri on käsiteltävä ennen niiden johtaa tajuttomuuteen (ohimennen). Eri ihmiset saattavat tuntea erilaisia ​​oireita alhainen veren sokeria. On tärkeää, että opit joka oireita matalan verensokerin sinun on yleensä niin, että voit käsitellä sitä nopeasti.

Oireita alhainen verensokeri ovat ahdistuneisuus, käyttäytyminen muuttuu samanlainen Humalajuomisen, näön hämärtyminen, kylmä hiki, sekavuus, viileä, kalpea iho, vaikeus ajattelu, uneliaisuus, kova nälkä, nopea syke, päänsärky (jatkuvat), pahoinvointi, hermostuneisuus, painajaiset , levoton uni, vapina, puheen puuroutuminen tai epätavallinen väsymys tai heikkous.

Jos oireita alhainen verensokeri ilmetä, nauti glukoositabletteja tai geeliä, maissisiirappia, hunaja, tai sokeripaloja tai juoda mehua, nondiet virvoitusjuoma, tai sokeria liuotetaan veteen lievittää oireita. Myös tarkistaa veren alhaisen verensokerin. Päästä lääkäriin tai sairaalaan heti, jos oireet eivät lievene. Jonkun pitäisi soittaa hätätilanteessa apua välittömästi, jos vakavia oireita, kuten kouristukset (kohtaukset) tai tajuttomuuden esiintyä. Ruokaa tai juomaa ei pidä pakottaa koska potilas voi tukehtua välillä ei niellä oikein.

Hyperglykemia (korkea verensokeri) voi ilmetä, jos et ota tarpeeksi tai ohittaa annos oman diabeteslääke, syödä liikaa tai eivät noudata Ateriasuunnitelman on kuumetta tai infektio, tai eivät käytä yhtä paljon kuin tavallisesti.

Oireita korkea verensokeri ovat näön hämärtyminen, uneliaisuus, suun kuivuminen, punoitus, kuiva iho, hedelmiä muistuttava hengityksen haju, lisääntynyt virtsaaminen, ketoaineita virtsassa, ruokahaluttomuus, vatsakipu, pahoinvointi tai oksentelu, väsymys, levoton hengitys (nopea ja syvä), tajuttomuuden tai epätavallinen jano.

Jos oireita korkea verensokeri esiintyy, tarkista verensokerisi ja sitten soittaa lääkäriltä ohjeita.