remifentanyyli laskimoon

Terapeuttinen luokka: Kipua lievittävä

Käyttää remifentanyyli

Kemiallinen luokka: Opioidien

Remifentanyyli kuuluu ryhmään lääkkeitä kutsutaan narkoottisten kipulääkkeiden (kipulääkkeitä). Se toimii vaikuttamalla keskushermostoon (CNS) tai aivoissa lievittää kipua.

Remifentanyyli on tarkoitus antaa vain tai sen välittömästä lääkärin valvonnassa.

remifentanyyli on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä remifentanyyli seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio remifentanyyli tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä remifentaniilin lapsilla, kun sitä annetaan anestesia ennen tai leikkauksen aikana. Kuitenkin turvallisuutta ja tehoa ei ole osoitettu lapsilla varten kivun leikkauksen jälkeen.

Ennen remifentanyyli

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta remifentaniilin vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat herkempiä vaikutuksia remifentaniilin, joka voi vaatia oikaisua annoksen saavilla potilailla remifentaniilin.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat remifentanyyli, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä remifentanyyli tahansa seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä remifentanyyli tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä remifentanyyli kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön remifentaniilin. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle remifentanyyli sairaalassa. remifentanyyli annetaan neulan läpi sijoitetaan laskimoon.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä tarkasti, kun saat remifentanyyli nähdä, jos se toimii kunnolla ja jotta muutoksen annoksen.

remifentanyyli lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermostoa lamaavien (lääkkeitä, joita aiheuttaa uneliaisuutta tai valppauden). Joitakin esimerkkejä CNS alentavat aineet ovat antihistamiineja tai lääke heinänuha, muita allergioita, tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai unilääkettä; reseptiä kipulääkitystä tai huumausaineet, barbituraatteja tai lääkettä epilepsiaan, lihasrelaksantit, tai muita anestesia, kuten jotkut hammaslääkärin anestesia . Tarkista lääkärin tai hammaslääkärin ennen jokin yllä mainituista, kun saat remifentaniilin.

Tarkista lääkäriltä heti, jos olet sinertävä huulet tai iho, rintakipu, hengitysvaikeudet, nopea, jytinä, tai epäsäännöllinen syke tai pulssi, hengenahdistus tai lihasjäykkyyttä saatuaan remifentaniilin.

Huimaus, tai pyörtymistä saattaa esiintyä remifentanyyli, varsinkin kun saat ylös makuulta tai istuma-asennosta äkillisesti. Getting hitaasti voi auttaa, mutta jos ongelma jatkuu tai pahenee, tarkistaa lääkäriltä.

remifentanyyli voi aiheuttaa ummetusta. Tämä on yleisempää, jos käytät sitä pitkään aikaan. Kysy lääkäriltä, ​​jos tulisi myös käyttää laksatiivinen ehkäistä ja hoitaa ummetusta.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Oikea käyttö remifentaniilin

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu 2 korkea väärinkäytön mahdollisuus

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Anestesia fentanyyli, lidokaiini ajankohtainen, Hyoskyamiini, ketamiini, propofoli, Levsin, glykopyrrolaatti suksinyylikoliinin, Robinul, Stadol, butorfanoli, Nubain, rokuroniumia, EMLA, bentsokaiini ajankohtainen, Talwin, nalbufiini, Diprivan, etomidaatti, pentatsosiinin, Xylocaine Jelly, halotaani, sevofluraani

Varotoimet Vaikka käyttäminen remifentaniilin

remifentanyyli Side Effects

remifentanyyli