rekombinantti ihmisen papilloomaviruksen (HPV) nonavalent rokotteen

Tämä sivu sisältää lyhyesti tietoa rekombinanttia ihmisen papilloomaviruksen (HPV) nonavalent rokote ja kokoelma linkkejä lisätietoja Tämän rokotteen, tutkimustuloksia, ja meneillään olevista kliinisistä tutkimuksista.

FDA Rekombinantti ihmisen papilloomaviruksen (HPV) Nonavalent Vaccine

Rekombinantti ihmisen papilloomaviruksen (HPV) nonavalent rokote on hyväksytty estää joidenkin aiheuttamien tilojen tietyntyyppisten HPV. Rokote suojaa yhdeksää erilaista HPV.

Sitä käytetään naisilla vuotiaiden 9-26 vuotta ja miehillä vuotiaista 9-15 vuotta estämään seuraavien

Määritelmä Drug Sanakirja – Tarkemmat tieteellinen määritelmä ja muita nimiä tätä lääkettä.

Rekombinantti ihmisen papilloomaviruksen (HPV) Nonavalent Vaccine – Lay kieli yhteenvedon tärkeää tietoa tästä huume, joka voi sisältää seuraavia

Lääkkeet ovat usein tutkitaan selvittää, jos he voivat auttaa hoitamaan tai ehkäisemään muita ehtoja kuin mihin he ovat hyväksyttyjä. Tämä potilas tiedotteessa koskee ainoastaan ​​hyväksytyille käytöt lääkkeen. Kuitenkin suuri osa tiedoista voidaan soveltaa myös hyväksymättömiä käyttötapoja, joita tutkitaan.

HPV ja Cancer – Tietoa käyttää tätä lääkettä ehkäistä syöpää.

Ihmisen papilloomaviruksen (HPV) Vaccines – Tietoa käyttää tätä lääkettä ehkäistä syöpää.

Cancer Vaccines – Tietoa käyttää tätä lääkettä ehkäistä syöpää.

Kliinisten tutkimusten tulokset: Rekombinantti ihmisen papilloomaviruksen (HPV) Nonavalent rokote suojaa Additional HPV tyypit – Tärkeää kliinisten tutkimusten tulokset tätä lääkettä, taustatietoja, ja miten oikeudenkäynti oli tehty.

Etsi Clinical Trials for Rekombinantti ihmisen papilloomaviruksen Nonavalent Vaccine – Tarkista kokeita listalta syövän kliinisissä kokeissa nyt hyväksyä potilailla.

Tärkeää: Lääke tällä sivulla on tarkoitus olla koulutus. Se ei korvaa lääkäriin. Tiedot eivät välttämättä kata kaikkia mahdollisia käyttötarkoituksia, toimet, vuorovaikutukset, tai sivuvaikutuksia tämän lääkkeen tai varotoimenpiteet, kun käytät sitä. Katso hoitohenkilökuntaan lisää tietoa potilaan terveydentila ja käyttää tätä lääkettä.