Reglan laskimoon

Metoklopramidi hoito voi aiheuttaa tardiivi dyskinesia, vakava liikehäiriö, joka on usein peruuttamaton. Riski lisääntyy hoidon kesto ja kokonaisannos annoksen. Lopeta metoklopramidi hoito potilaalle kehittyy merkkejä tai oireita tardiivin dyskinesian. Ei ole tiedossa hoitoa tardiivi dyskinesia, vaikka oireet voivat vähentää tai häviävät metoklopramidin lopettamisen. Pitkäaikainen hoito metoklopramidi (yli 12 viikkoa) tulee välttää kaikissa mutta harvoissa tapauksissa, joissa terapeuttinen hyöty on suurempi kuin riskit.

Käyttää Reglan

Terapeuttinen luokka: Antiemeettinen

Farmakologiset Luokka: dopamiiniantagonisti

Metoklopramidi injektio käytetään myös lievittää oireita (kuten pahoinvointi, oksentelu, närästys, kylläisyyden tunne aterian jälkeen, ja ruokahaluttomuus), jotka aiheutuvat vatsan ongelma nimeltä gastropareesi potilailla, joilla on diabetes.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille metoklopramidin injektion lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ennen Reglan

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä metoklopramidin injektion vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla on todennäköisemmin olla haittavaikutuksia, kuten tardiivi dyskinesia, sekavuus tai uneliaisuutta, ja ikääntymiseen liittyvien munuaissairaus, joka voi vaatia oikaisua annoksen saavilla metoklopramidin injektio.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tätä lääkettä sairaalassa. Tämä lääke annetaan neulan läpi sijoitetaan laskimoon tai laukaus johonkin lihaksia.

Lääkäri antaa sinulle muutamia annoksia tätä lääkettä, kunnes tilasi paranee, ja vaihtaa sitten voit suullisen lääke, joka toimii samalla tavalla. Jos sinulla on huolissaan tästä, keskustele lääkärin.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä, kun saat tätä lääkettä varmista, että se toimii kunnolla.

Kerro lääkärille tai hoitajalle heti, jos jokin seuraavista oireista saatuaan tätä lääkettä: kouristukset (kohtaukset), hengitysvaikeudet, nopea syke, korkea kuume, korkea tai matala verenpaine, lisääntynyt hikoilu, virtsarakon hallinnan väheneminen ; voimakas lihasjäykkyys, epätavallisen kalpea iho, tai väsymys. Nämä voivat olla oireita vakava tila kutsutaan neuroleptioireyhtymäksi (NMS).

Tarkista lääkäriltä heti, jos jokin seuraavista oireista: vaikeus puhuminen, kuolaaminen, tasapainon menetys valvonta, lihasten vapina, nykiminen tai jäykkyys, levottomuus, laahustavat kävellä, raajojen jäykkyys, kiertämällä kehon liikkeitä; tai tahattomat kasvojen, kaulan ja takaisin.

Tämä lääke voi aiheuttaa tardiivia dyskinesiaa (liikehäiriö). Tarkista lääkäriltä heti, jos jokin seuraavista oireista, kun lääkkeen käyttämisen: huuli smacking tai puckering, turvotusta ja posket, nopea tai matomainen kielen liikkeet, hallitsematon puremisliikkeet, tai hallitsemattomat liikkeet käsivarsien ja jalat.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta, pyörrytystä, unelias, tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voisi olla vaarallista, jos et huimausta tai ei hälytys.

Tämä lääketieteen lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermostoa lamaavien (lääkkeitä, joita aiheuttaa uneliaisuutta tai valppauden). Joitakin esimerkkejä CNS alentavat aineet ovat antihistamiineja tai lääkettä heinänuhan tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai unilääkettä; reseptiä kipulääkitystä tai huumausaineet, lääketiede epilepsiaan tai barbituraatit, lihasrelaksantit, tai nukutusta, kuten jotkut hampaiden anestesia. Tarkista lääkäriltä ennen jokin yllä mainituista, kun käytät tätä lääkettä.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Oikea käyttö Reglan

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

Varotoimet Vaikka käyttäminen Reglan

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Gastropareesi metoklopramidi, Metozolv ODT, Propulsid

Pahoinvointi / oksentelu promethazine, loratsepaami, hydroksitsiinin Ativania, ondansetroni, Zofran

Migreeni diklofenaakki, metoklopramidi, sumatriptaani, Imitrex, MAXALT, cyproheptadine

GERD omepratsoli, pantopratsoli, Nexium, ranitidiini, Prilosec, Protonix

Reglan Side Effects

Reglan (metoklopramidi)