regadenosonia (laskimoon) varotoimenpiteet

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä hyvin tarkasti, kun saat tätä lääkettä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun pitäisi edelleen saada se.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita, kuten anafylaksiaa. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Kerro lääkärille heti, jos alkaa ottaa ihottumaa, kutinaa, lisääntynyt sydämen syke, huimaus tai pyörtyminen, hengitysvaikeuksia, vaikeuksia niellä, turvotus kädet, kasvot, suun tai kurkun tai rintakipu jälkeen saat lääkettä.

Sydänkohtaus, aivohalvaus, ja kuolema voi esiintyä saatuaan tätä lääkettä. Varmista, että lääkäri tietää, jos sinulla on sydänvaivoja (esim epästabiili angina pectoris tai sydän- epävakautta), ennen kuin on sydän stressitestin. Tarkista lääkäriltä heti, jos olet rintakipua tai epämukavuutta, pahoinvointi, kipu tai epämukavuus aseiden, leuassa, selkä tai niska, hikoilua, tai oksentelua.

Varmista, että lääkäri tietää, jos käytät dipyridamolia (Persantine®) ennen kuin saat tätä lääkettä. Saatat joutua lopettamaan dipyridamolia vähintään 2 päivää ennen testiä, jos mahdollista.

Varmista, että lääkäri tietää, jos käytät aminofylliini tai teofylliini (Theo-24®, Uniphyl®) ennen kuin saat tätä lääkettä. Saatat joutua lopettamaan aminofylliiniä tai teofylliiniä vähintään 12 tuntia ennen testiä.

Älä ota mitään, joka sisältää kofeiinia vähintään 12 tuntia ennen kuin saat tätä lääkettä. Tämä koskee myös lääkkeitä, elintarvikkeita ja juomia kofeiinia, kuten kahvia, teetä, ja kolajuomien.