rayos

Hallitus hyväksyy Rayos

Yleisnimi: prednisoni; Hyväksymispäivä: 26 heinäkuu 2012; Yritys: Horizon Pharma, Inc .; Hoito: nivelreuma, lihasreuma, nivelpsoriaasi, selkärankareuma, astma, Keuhkoahtaumatauti ja niihin liittyvistä ehdoista

Tietoja Rayos

Rayos on oma viivästetysti vapauttava formulaatio pieniannoksisen prednisonin. Farmakokineettinen profiili Rayos on erilainen noin neljän tunnin viive kuin välittömästi vapautuvien prednisoni muotoiluja. Kliinisissä tutkimuksissa tutkimalla käyttö Rayos nivelreumalääkkeitä annettiin Rayos klo kaksikymmentäkaksi ruoan kanssa. Koska viivästyneen vapautumisprofiili, tämä auttaa saavuttamaan terapeuttisen prednisonin veren ajanhetkellä jolloin sytokiinien tasot alkavat nousee aikana keskellä yötä. Vaikka farmakokineettinen profiili Rayos eroaa suhteen viive Nopeavaikutteisesta prednisoni, sen imeytyminen, jakautuminen ja poistuminen prosessit ovat vertailukelpoisia.

Rayos Potilastiedot

Tämä lääke on vasta-aiheinen potilaille, jotka ovat yliherkkiä prednisonin tai apuaineille. Harvoissa tapauksissa anafylaksiaa saaneiden potilaiden kortikosteroideja.

Tärkeitä tietoja Rayos

Rayos kliiniset tiedot

The hallituksen hyväksyntä tukivat tiedot kuroa farmakokinetiikkaa Rayos välittömästi vapautuvaa prednisoni ja dataa Circadian prednisonia RA (CAPRA-1 ja 2) tutkimuksissa. CAPRA-2 tutkimus osoitti, että ihmiset, joilla on kohtalainen tai vaikea RA käsitelty Rayos kokenut tilastollisesti merkitsevä parannus ACR20 vasteen kriteerit lumelääkkeeseen verrattuna. CAPRA-1 tutkimuksessa tukenut yleisen turvallisuuden Rayos.

Mikä on Rayos?

Lue tämä Potilastiedot, ennen kuin aloitat Rayos ja joka kerta saat täyttö. Ei voi olla uutta tietoa. Nämä tiedot eivät ota paikka puhua lääkärin kanssa sairaudestasi tai hoitoa.

Rayos (prednisonia) on luokan huumausaineiden kortikosteroidien. Prednisonin estää vapautumisen aineita elimistössä, jotka aiheuttavat tulehduksen.

Rayos hoidetaan monia eri olosuhteissa kuten nivelreuma (RA), lihasreuma (PMR), nivelpsoriaasi (PSA), selkärankareuman (AS), astma ja keuhkoahtaumatauti (COPD).

Rayos voidaan myös käyttää muihin tarkoituksiin ei lääkitystä oppaassa.

Et saa käyttää tätä lääkettä, jos olet allerginen prednisonin, tai jos sinulla on sieni-infektio kaikkialla elimistössä.

Ennen Rayos, kerro lääkärille kaikista oman sairauksia, ja kaikista muista lääkkeistä käytät. On olemassa monia muita sairauksia, jotka voivat vaikuttaa steroidien käyttöä, ja monet muut lääkkeet, jotka voivat käsitellä steroideja.

Annostusta voidaan joutua muuttamaan, jos sinulla mitään epätavallista stressistä kuten vakavan sairauden, kuumetta tai infektio, tai jos leikkaus tai hätätilanne. Kerro lääkärille tällaista tilannetta, joka vaikuttaa hoidon aikana.

Rayos voi heikentää immuunijärjestelmää, mikä helpottaa voit saada infektion tai pahenemista infektio sinulla on jo tai on äskettäin ollut. Kerro lääkärille kaikista sairaus tai infektio olet ollut viimeisten useita viikkoja.

Vältä on lähellä ihmisiä, jotka ovat sairaita tai joilla on infektioita. Soita lääkäriltä ennaltaehkäisevää hoitoa, jos olet alttiina vesirokko tai tuhkarokko. Nämä ehdot voivat olla vakavia tai jopa kuolemaan johtavia ihmisiä, jotka käyttävät steroidi.

Ei vastaanoteta “live” rokotteen käytön aikana Rayos. Rokote ei välttämättä toimi yhtä hyvin tänä aikana, ja ei ehkä suojaa sinua sairaudelta.

Käytä lääkärin hälytys tagi tai tehdä henkilökortti, jossa todetaan, että otat Rayos. Jokainen sairaanhoidon tarjoajaa, joka käsittelee voit pitäisi tietää, että käytät tätä lääkettä.

Sinun ei tule käyttää Rayos jos olet allerginen prednisonille, tai jos sinulla on sieni-infektio kaikkialla elimistössä.

Rayos voi heikentää immuunijärjestelmää, mikä helpottaa voit saada infektion. Steroidit voi myös pahentaa infektio sinulla on jo, tai aktivoida infektion äskettäin ollut. Ennen lääkkeen, kerro lääkärille kaikista sairaus tai infektio olet ollut viimeisten useita viikkoja.

Voit varmistaa, että voit turvallisesti ottaa Rayos, kerro lääkärille, jos sinulla on jokin näistä ehdoista

Hallitus raskauden luokka D. Kun Rayos raskauden ensimmäisen kolmanneksen aikana voi vahingoittaa sikiötä. Rayos tulee käyttää raskauden aikana vain, jos mahdollinen hyöty oikeuttaa mahdollisen riskin sikiölle. Prednisoni voivat erittyä äidinmaitoon ja tulisi käyttää vain imetyksen kun hyöty on suurempi kuin riski.

Katso myös: Raskaus ja imetys varoitukset (tarkemmin)

Prednisoni voi vaikuttaa kasvuun lapsilla. Keskustele lääkärin kanssa, jos luulet lapsesi eivät kasva normaalilla nopeudella lääkityksen aikana.

Toteutettava Rayos täsmälleen lääkärin määräyksen mukaisesti. Älä ota suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu. Noudata resepti etiketissä.

Lääkäri voi toisinaan muuttaa annoksen varmista, että saat parhaat tulokset.

Tärkeää tietoa

Rayos tulee ottaa ruoan kanssa. Tabletit on nieltävä kokonaisina eikä rikki, jakaa eikä murskata.

Annostusta voidaan joutua muuttamaan, jos olet epätavallisia stressistä kuten vakavan sairauden, kuumetta tai infektio, tai jos leikkaus tai hätätilanne. Kerro lääkärille tällaista tilannetta, joka vaikuttaa sinuun.

Rayos voi aiheuttaa poikkeavia tuloksia tiettyjen lääketieteellisten kokeiden. Kerro mitään lääkäri, joka käsittelee voit, että käytät tätä lääkettä.

Älä lopeta Rayos äkillisesti, tai voit olla epämiellyttäviä vieroitusoireita. Keskustele lääkärisi kanssa siitä, miten välttää vieroitusoireita pysäytettäessä lääkityksen. Käytä lääkärin hälytys tagi tai tehdä henkilökortti, jossa todetaan, että otat Rayos. Jokainen sairaanhoidon tarjoajaa, joka käsittelee voit pitäisi tietää, että käytät tätä lääkettä.

Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta ja kuumuudelta.

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Pitkäaikainen käyttö suurina Rayos annoksina voi aiheuttaa oireita, kuten ihon ohenemista, helposti pintavikoja, muuttuu muotoon tai sijainti rasvaa (erityisesti kasvojen, kaulan, selkä, ja vyötärö), lisääntynyttä aknea tai kasvojen hiukset, kuukautiskierron ongelmia, impotenssi, tai menetys seksuaalisen kiinnostuksen.

Vältä on lähellä ihmisiä, jotka ovat sairaita tai joilla on infektioita. Soita lääkäriltä ennaltaehkäisevää hoitoa, jos olet alttiina vesirokko tai tuhkarokko. Nämä ehdot voivat olla vakavia tai jopa kuolemaan johtavia ihmisiä, jotka käyttävät steroidi.

Ei vastaanoteta “live” rokote ottaen Rayos. Rokote ei välttämättä toimi yhtä hyvin tänä aikana, ja ei ehkä suojaa sinua sairaudelta. Elävät rokotteet sisältävät tuhkarokko, sikotauti, vihurirokko (MMR), Bacillus Calmette-Guerin (BCG), suun kautta annettava poliorokote, rotavirus, isorokko, lavantauti, keltakuume, vesirokko- (vesirokko), H1N1, ja nenän influenssarokotteen.

Älä juo alkoholia kun käytät Rayos.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Rayos: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun. Soita lääkäriltä kerralla, jos jokin näistä vakavia sivuvaikutuksia

Ennen lääkkeen

Vähemmän vakavia Rayos haittavaikutuksia voivat olla

Miten minun pitäisi ottaa Rayos?

Yleisimmät sivuvaikutukset Rayos ovat

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Annostus tulee määritellä yksilöllisesti sairauden vaikeusasteen ja potilaan vasteen. Annon ajoitus olisi otettava huomioon viivästyneen vapautumisen farmakokinetiikkaa ja sairauden tai tilan hoidettavan

Monet lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Rayos. Alla on vain osittainen luettelo. Kerro lääkärille, jos käytät

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

Tämä luettelo ei ole täydellinen, ja muut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Rayos. Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät. Tämä sisältää reseptiä, over-the-counter, vitamiini, ja kasviperäisiä tuotteita. Älä aloita uusi lääkityksen ilman kertoo lääkäriltä.

Raskaus Luokka Useita Riski riippuu käytöstä

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Tulehdustiloja prednisoni, deksametasoni, metyyliprednisoloni, hydrokortisoni, beetametasoni

Nivelreuma Humiran, Plaquenil, hydroksiklorokiini, sulfasalatsiini, Enbrel, Remicade

Selkärankareuma prednisoni, naprokseeni, Humiraa, aspiriini, diklofenaakki, Celebrex

Astma prednisoni, montelukasti, Singulair, triamcinolone, deksametasoni, metyyliprednisoloni

Mitä pitäisi välttää?

Rayos sivuvaikutuksia

Rayos annosteluohjeitten

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Rayos?

Rayos (prednisoni)