Raynaud’n taudin oireiden

Kylmät sormet tai varpaat värimuutosta ihon vastauksena kylmässä tai stressin Numb, pistelevä tunne tai pistely kipua lämmityksessä tai stressin helpotus

Kun lääkäriin

Merkkejä ja oireita Raynaudin riippuvaisia ​​taajuudesta, kestosta ja vakavuudesta verisuonen kouristukset että taustalla häiriö. Raynaud’n tauti merkkejä ja oireita ovat

Aikana hyökkäys Raynaudin, tuhoalueilla ihoa yleensä ensin muuttuvat valkoisiksi. Sitten tuhoalueilla usein muuttuu siniseksi ja palella ja tunnoton. Kuten lämmin ja liikkeeseen paranee, tuhoalueilla voi muuttua punaiseksi, tykyttää, kihelmöidä tai turvota. Järjestys väri muuttuu ei ole sama kaikille, eivätkä kaikki kokemukset kaikkia kolmea väriä.

Vaikka Raynaud’n yleisimmin vaikuttaa sormet ja varpaat, tila voi vaikuttaa myös muihin kehon osiin, kuten nenän, huulet, korvat ja jopa nännit. Sen jälkeen lämpeneminen voi kestää 15 minuuttia normaalin veren virtausta palata alueelle.

Katso heti lääkärille, jos sinulla on ollut vaikeita Raynaudin ja kehittää kipeä tai infektion joku vaikuttaa sormien tai varpaiden.