rauwolfia alkaloidi

Rauwolfia alkaloidit kuuluvat yleiseen luokkaan lääkkeitä kutsutaan verenpainelääkkeiden. Niitä käytetään korkean verenpaineen hoitoon (verenpainetauti).

Korkea verenpaine lisää työtaakkaa sydämen ja verisuonet. Jos se jatkuu pitkään, sydän ja verisuonet eivät ehkä toimi oikein. Tämä voi vaurioittaa verisuonia aivojen, sydämen ja munuaisten, tuloksena on aivohalvaus, sydämen vajaatoiminta tai munuaisten vajaatoiminta. Korkea verenpaine voi myös lisätä riskiä sydänkohtauksia. Nämä ongelmat voivat olla vähemmän todennäköisesti tapahtua, jos verenpaine on hallinnassa.

Käyttää rauwolfia alkaloidi

Rauwolfia alkaloidit toimivat ohjaamalla hermoimpulssien pitkin tiettyjä hermoratoja. Tämän seurauksena ne vaikuttavat sydämen ja verisuonten alentaa verenpainetta.

Rauwolfia alkaloideja voidaan myös käyttää hoitoon muita ehtoja kuin lääkärisi määrää.

Nämä lääkkeet ovat saatavissa ainoastaan ​​lääkärin määräyksestä.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka tämä käyttö ei sisälly tuotemerkintöjen, reserpiinin käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairaus

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käytöstä rauwolfia alkaloidien lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä, rauwolfia alkaloideja ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia lapsille kuin he aikuisilla.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla aikuisilla. Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käytöstä rauwolfia alkaloideja vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä, huimausta tai uneliaisuutta saattaa olla todennäköisempää iäkkäillä, jotka ovat herkempiä vaikutuksia rauwolfia alkaloideja.

Ennen rauwolfia alkaloidi

Rauwolfia alkaloidit ei ole tutkittu raskaana olevilla naisilla. Kuitenkin liian paljon käyttöä rauwolfia alkaloideja raskauden aikana voi aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia (hengitysvaikeudet, alhainen lämpötila, ruokahaluttomuus) vauvan. Rotilla käyttö rauwolfia alkaloideja raskauden aiheuttaa sikiövaurioita ja marsuille vähenee vastasyntyneen eloonjäämisaste. Ennen rauwolfia alkaloidi, varmista, että lääkäri tietää, jos olet raskaana tai jos voit tulla raskaaksi.

Rauwolfia alkaloidit kulkeutua rintamaitoon ja voi aiheuttaa ei-toivottuja vaikutuksia (hengitysvaikeudet, alhainen lämpötila, ruokahaluttomuus) pikkulapsilla äitien suuria annoksia rauwolfia alkaloidi. Varmista, että olet keskustellut asiasta lääkärin kanssa ennen rauwolfia alkaloidi.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät jotakin näistä lääkkeistä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla kohdella sinulle lääkityksen tässä luokassa tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tähän lääkeryhmään kuuluvat lääkkeet, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa lääkkeiden tämän luokan. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Potilaille, jotka saavat rauwolfia alkaloidi korkean verenpaineen

Jotta muistaisit ottaa lääkettä, yrittää päästä tapana ottaa se samaan aikaan joka päivä.

rauwolfia alkaloidi on joskus annetaan yhdessä tiettyjen muiden lääkkeiden kanssa. Jos käytät lääkeaineiden yhdistelmä, varmista, että otat kukin lääke oikeaan aikaan ja eivät sekoita niitä. Kysy terveydenhuollon ammattilainen auttaa suunnittelemaan tapa muistaa ottaa lääkkeet oikeaan aikaan.

Jos rauwolfia alkaloidi häiritsevät vatsaa, se voidaan ottaa aterian tai maitoa. Jos vatsavaivat (pahoinvointi, oksentelu, vatsan kouristukset tai kipua) jatkuu tai pahenee, tarkistaa lääkäriltä.

Annos lääkkeet tässä luokassa on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos näistä lääkkeistä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää rauwolfia alkaloidi, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

On tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että rauwolfia alkaloidi toimii oikein.

Oikea käyttö rauwolfia alkaloidi

Potilaille, jotka saavat rauwolfia alkaloidi korkean verenpaineen

Ennen kuin minkäänlaista leikkausta (myös hammasleikkaukset) tai kiireellistä hoitoa, kerro lääkärin tai hammaslääkäri vastaa, että käytät rauwolfia alkaloidi.

Joillakin potilailla, rauwolfia alkaloidi voi aiheuttaa masennuksen. Kerro lääkärille heti

rauwolfia alkaloidi lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermostoa lamaavien (lääkkeitä, jotka hidastavat hermostoon, aiheuttaen mahdollisesti uneliaisuutta). Joitakin esimerkkejä CNS alentavat aineet ovat antihistamiineja tai lääke heinänuha, muita allergioita, tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai unilääkettä; reseptiä kipulääkitystä tai huumausaineet, barbituraatit, lääketiede epilepsiaan, lihasrelaksantit, tai nukutusta, kuten jotkut hampaiden anestesia. Tarkista lääkäriltä ennen jokin yllä mainituista, kun käytät rauwolfia alkaloidi.

rauwolfia alkaloidi voi aiheuttaa joillekin ihmisille uniseksi tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Tämä on todennäköisempi, kun alkaa ottaa se tai kun lisätä määrää lääkettä käytät. Varmista, että tiedät miten reagoit Rauwolfia alkaloidi ennen ajamista, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos et ole valppaana.

rauwolfia alkaloidi voi aiheuttaa suun kuivumista. Saat tilapäisen helpotuksen, sokerittomia makeisia tai purukumia, sulattaa bittiä jäätä suussa, tai käytä sylki korvike. Jos kuivuminen jatkuu yli 2 viikkoa, tarkista lääkäri tai hammaslääkäri. Jatkuvat suun kuivuminen saattaa lisätä hammassairaus, kuten karies, iensairaus, ja sieni-infektiot.

rauwolfia alkaloidi aiheuttaa usein stuffiness nenästä. Älä kuitenkaan käytä nenädekongestantti lääkkeitä tarkastamatta ensin teidän terveydenhuollon ammattilainen.

Ehdotuksia että Rauwolfia alkaloideja saattaa lisätä riskiä sairastua rintasyöpään esiintyvien myöhemmin ei ole näytetty toteen. Kuitenkin, rotat ja hiiret saa 100 300 kertaa ihmisen annos oli lisääntynyt määrä kasvaimia.

Varotoimet Vaikka käyttäminen rauwolfia alkaloidi

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Kun lopetat rauwolfia alkaloidi, se voi silti tuottaa joitakin haittavaikutuksia, jotka tarvitsevat huomiota. Tänä ajan tarkistaa lääkäriltä välittömästi, jos huomaat jonkin seuraavista haittavaikutuksista

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

rauwolfia alkaloidi Side Effects