raskaus – aihe yleiskatsaus

Tämä aihe kattaa raskaus, mukaan lukien suunnittelu synnytyksen. Jos et ole raskaana vielä, valmistautuminen terveen raskauden. Lisätietoja synnytykseen, synnytyksen.

Saatat olla onnellinen ja innoissaan selville, että olet raskaana. Ja voit olla hieman hermostunut tai huolissaan. Jos tämä on ensimmäinen lapsi, saatat jopa tuntea hukkua kaikki mitä tarvitsee tietää ottaa vauva. On paljon opittavaa. Mutta sinun ei tarvitse tietää kaikkea heti. Voit lukea kaiken raskauden nyt, tai voit oppia jokaisen vaiheessa raskauden menee.

Raskaus mitataan raskauskolmanneksen ensimmäisestä päivästä, jolloin viimeksi kuukautiset, yhteensä 40 viikkoa. Mutta täysiaikainen raskaus voi tuottaa välillä 37 viikkoa ja 42 viikkoa.

Raskauden aikana, sinun täytyy testit katsella tiettyjä ongelmia, joita voi esiintyä. Kun kaikki testit sinun on, voit huolehtia, että jotain menee pieleen. Mutta useimmat naiset ovat terveitä raskauksia. Jos on ongelma, nämä kokeet voivat löytää sen aikaisin, jotta sinä ja lääkäri tai kätilö voi käsitellä sitä tai katsella sitä auttaa parantamaan mahdollisuuksia ottaa terve vauva.

Ottaen hyvää huolta itsestäsi on parasta, mitä voit tehdä itse ja vauva. Kaikki terveet että teet oman kehon auttaa kasvava vauva. Lepo, kun sitä tarvitaan, syödä hyvin, ja liikkua säännöllisesti. Juo paljon vettä ennen, sen aikana ja sen jälkeen olet aktiivinen. Tämä on erittäin tärkeää, kun se on kuuma ulos.

Sinun täytyy käydä säännöllisesti checkups. Joikaisella, lääkäri tai kätilö painavat teitä ja mitata vatsa tarkistaa vauvan kasvua. Saat myös veren ja virtsan testejä ja on verenpaineesi tarkastetaan.

On tärkeää välttää tupakansavua, alkoholi ja huumeet, kemikaalit, ja säteily (kuten röntgenkuvat). Nämä voivat vahingoittaa sinua ja vauva.