Rasburikaasi (laskimoon) kuvaus ja tuotenimiä

Rasburikaasi injektio kohtelee korkea virtsahapon pitoisuuksia veressä (hyperurikemia), jotka johtuvat syövän hoitoon. Tätä lääkettä käytetään aikuisilla ja lapsilla, joilla tiettyjen syöpien (esim leukemia, lymfooma tai kiinteät kasvaimet).

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä Rasburikaasin injektion lapsilla.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä Rasburikaasin injektion vanhuksilla. M

Aine, liuosta

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

allergiat

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

pediatrinen

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

geriatrinen

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle tai lapsellesi tätä lääkettä sairaalassa tai klinikalla. Tämä lääke annetaan neulan läpi sijoitetaan laskimoon. Lääkettä pistää hitaasti, joten neula täytyy pysyä paikallaan jopa 30 minuuttia.

raskaus

Imetys

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa sinun tai lapsesi kun saat tätä lääkettä varmistaa lääkkeen toimii kunnolla ja päättää, jos sinun pitäisi edelleen saada sen. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allerginen reaktio nimeltä anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Soita heti lääkärille, jos sinulla tai lapsellasi on ihottumaa, kutinaa, huimausta, pyörrytystä, turvotusta käsissä, kasvot, tai suussa; hengitysvaikeudet tai rintakipu jälkeen saat pistoksen.

Muut vuorovaikutukset

Potilaat Afrikkalainen tai Välimeren syntyperä on suurempi riski vakavia sivuvaikutuksia ja olisi arvioitava huolellisesti niiden lääkäri ennen tämän lääkkeen.

Muut sairaudet

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulle tai lapselle kehittyy jokin seuraavista oireista: sinertävän värinen huulet, kynnet, tai kämmenten, tumma virtsa, kuume, päänsärky, kalpea iho, nopea syke, hengenahdistus, kurkkukipu tai epätavallista verenvuotoa tai mustelmia jälkeen saat tätä lääkettä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.