raportti theernment asiantuntijapaneelin ruoka-allergia tutkimusta

Tavoite

Tausta

13-14 03, 2006; National Institute of Allergy and Infectious Diseases; tus

Elintarvike- Allergeeni ja Consumer Protection Act 2004 (Public Law 108-282) edellyttää, sihteeri Health and Human Services, joka toimii kautta johtaja theernment tus), kutsua ad hoc asiantuntijapaneeli allergian ja immunologian tarkistamaan nykyistä perus- ja kliininen tutkimustyö liittyvät ruoka-aineallergiat, ja edellyttää, että paneeli antaa suosituksia sihteeri parantaa ja koordinoida tutkimustoimintaa koskevat ruoka-aineallergiat.

Katsaus Food Allergiset reaktiot

Pyynnöstä theernment johtaja, National Institute of Allergy and Infectious Diseases (theernment) koolle theernment asiantuntijapaneelin Food Allergy Research in maaliskuuta 2006 järjestetyssä työryhmä National Advisory Allergy and Infectious Disease neuvoston. Dr. Dean D. Metcalfe (theernment, tus) ja Dr. Stephen J. Galli (Stanford University) puheenjohtajina 19-jäseninen paneeli kansallisia ja kansainvälisiä asiantuntijoita. Muita Läsnä olivat eri liittovaltion virastojen, ammatillinen yhteiskunnissa, tukiryhmittymien ja järjestöjen sekä kiinnostuneet henkilöt. Työaikalista asiantuntijapaneelin jäsenet sekä luettelo paneelin tarkkailijat lisäyksessä A; Kokouksen asialistalla on Liite B.

Yhteenveto ofernment-Sponsored Food Allergy Research

Asiantuntijapaneelin kokous alkoi sarjan katsauksen esityksiä, mukaan lukien theernment henkilöstön esitys tarkistaa nykyisiä theernment tuotekehitysportfoliotamme, jota seurasi 10 pienryhmissä keskitytään keskeisistä aiheista merkitystä elintarvikkeiden allergia tutkimusta. Esitykset ja pienryhmissä viitattu keskeisiä tieteellisiä julkaisuja, jotka ovat merkityksellisiä edistysaskeleita ruoka-allergia tutkimukseen ja kehitykseen tutkimuksen suosituksia. Paneeli katsoi yhteenveto istuntoja integroida ja priorisoida suositukset kunkin purkautuminen istuntoa.

Tässä raportissa esitetään yhteenveto havainnoista ja suosituksia asiantuntijapaneelin.

Basic ja prekliininen tutkimus

Ruoka-allergia on immunologinen sairaus vastuussa huomattavaa sairastuvuutta. Yhdysvalloissa, esiintyvyys ruoka-allergia on 6-8 prosenttia alle neljän vuoden iässä, ja on 3,7 prosenttia aikuisista. Yleisyyttä ruoka-allergia näyttää kasvavan, allergikoille maapähkinälle kasvaa merkittävästi. Ruoka-allergia on usein liittyy muita allergisia sairauksia, kuten atooppinen ihottuma (ekseema) ja astma, ja astma on tärkeä riskitekijä vakavia allergisia reaktioita elintarvikkeisiin. Potilaat, joilla on ruoka-allergia voi olla lievät reaktiot, kuten nokkosihottuma, mutta ovat myös riski anafylaksia, vakava ja hengenvaarallinen systeeminen allerginen reaktio, johon liittyy nokkosihottumaa, verenpaineen laskuun, ylähengitystietukokseen, ja vaikeaa hengityksen vinkumista. Ruoka-allergia osuus on noin 35-50 prosenttia ensiapuasema käyntiä varten anafylaksia ja aiheuttaa noin 30000 jaksoja anafylaksian ja 100-200 kuolemantapausta vuodessa Yhdysvalloissa. Vaikka ahkera välttää tunnettujen ruoka allergeenien, vuosittain noin neljästä elintarvikkeiden allergisille henkilöille on vahingossa altistuminen, joka johtaa ruoan aiheuttama reaktio. Vaikea, hengenvaaralliset reaktiot tapahtuvat lähinnä nuorten ja nuorten aikuisten, ja maapähkinöitä ja pähkinöitä ovat yleisimpiä syitä tällaisia ​​reaktioita. Tällä hetkellä ainoa hoitoja ruoka-allergia on allergeenille välttäminen ja hallinta aiheuttamat reaktiot allergeenialtistusjaksojen. Sen lisäksi, että psykologisia vaikutuksia kuolleisuusriski ja leimautumista välttää yhteisten elintarvikkeita, ruoka-allergia on ravitsemuksellisia vaikutuksia terveyteen, kehitykseen ja elämäntapa lasten.

Epidemiologia ja genetiikka Elintarvike- Allergy ja Anafylaksia

Siten ruoka-allergia on tullut tärkeä kansanterveydellinen ongelma, joka perustuu sen yleistyminen, pysyvyys koko elämän niille, jotka ovat herkistyneet elintarvikkeet todennäköisimmin aiheuttaa vakavia reaktioita (maapähkinä ja puu mutteri), potentiaalinen kuolemaan johtavia reaktioita, ja puute ennaltaehkäisevän hoidon kuin elintarvikkeiden välttäminen.

Lääkärit perustavat diagnoosi ruoka-allergia ensisijaisesti sairauskertomus. Vahvistavia tietoja voidaan saada verikokeita tai ihopistotestit jotka tunnistavat allerginen (IgE) vasta-ruokaa allergeeneja. Kaikkein lopullinen diagnostinen testi on kaksoissokkoutettu, lumekontrolloitu ruoka haaste (DBPCFC), jossa potilaat ovat ruokitaan yhä enemmän elintarvikkeiden kyseessä on seurattava tarkoin kliinisen tutkimuksen ympäristössä. Kun kokeneiden kliinisen tutkijoiden riskit voidaan minimoida, mutta DBPCFC liittyy edelleen mahdollisuuksia vakavia allergisia reaktioita, nostamalla monimutkaisia ​​kysymyksiä sen käyttöä kliinisessä tutkimuksessa. Näihin ongelmiin muualla tässä asiakirjassa.

Ruoka-allergia on määritelty immuunivälitteisen haittavaikutuksista ruokaa. Vuonna allergisille henkilöille, tiettyjen elintarvikkeiden immuunijärjestelmän laukaisemiseksi tuottaa ominaisuus luokan vasta-allergeenia vastaan, jota kutsutaan immunoglobuliini E (IgE). IgE sitoutuu reseptoreihin, joita on läsnä pinnalla kahden tyyppisiä soluja, syöttösoluja, jotka ovat läsnä kudoksissa; ja basofiilien, jotka kiertävät veressä. Kun henkilö, joka on herkistynyt tietylle allergeenille on altistaa uudelleen, että allergeeni, allergeeni sitoutuu IgE näihin soluihin, laukaisee ne vapauttavat voimakkaita välittäjäaineita allergisen tulehduksen, mukaan lukien histamiini, leukotrieenit, ja proteiini lähetit tunnetaan sytokiineja. Nämä välittäjäaineiden stimuloida eosinofiilien kerääntyminen, tietyntyyppisten valkoisten verisolujen, joka on tyypillistä allergisen tulehduksen. Sovittelijat ovat myös vastuussa ulkonäkö allergisia oireita. Esimerkiksi, histamiinin laukaisee nesteen vuotamiseen pienten verisuonten kudoksiin, ja se aiheuttaa sileän lihaksen supistumisen. Lievä allergiset reaktiot, vuoto pieniä määriä nestettä ihoon myötävaikuttaa nokkosihottuma, tai nokkosihottuma. Vaikeissa allergiset reaktiot, vuoto Suurempien nestettä verenkiertoelimistön voi aiheuttaa verenpaineen pudota. Supistuminen sileä lihaksia kurkunpään ja henkitorven katkaisee ilmavirran. Supistuminen sileän lihaksen keuhkoissa vaikuttaa keuhkoputkien ja hengityksen vinkuminen, merkkejä vaikea astma. Antihistamiinit estävät vaikutukset alhainen ja maltillinen histamiinipitoisuudesta ja voivat olla tehokkaita hoidettaessa lieviä allergisia reaktioita, erityisesti nokkosihottuma. Koska vakavia allergisia reaktioita tuottaa korkeita histamiinipitoisuudesta ja muiden välittäjien, jotka eivät ole estänyt antihistamiinit, antihistamiinit ovat paljon vähemmän tehokkaita vakavia reaktioita. Tehokkain hoito vakavia allergisia reaktioita on adrenaliinia, joka kääntää vaikutukset histamiinin ja muiden välittäjäaineiden verisuonten ja sileän lihaksen, ja myös estää jatkuvaa vapautumista välittäjäaineiden syöttösoluista ja basofiilien.

IgE-vasta-aineiden on monimutkainen prosessi, johon juokseva solujen vuorovaikutuksia, joihin liittyy useita erilaisia ​​solujen immuunijärjestelmän, mukaan lukien antigeeniä esitteleviä soluja, jotka nielaista allergeenien ja esittää ne immuunijärjestelmää, ja T- ja B-lymfosyytit. Vuonna allergisille henkilöille, osajoukko T-lymfosyyttien tuottaa tiettyjen sytokiinien, jotka indusoivat B-lymfosyyttejä tuottamaan IgE lisäksi muihin luokkiin vasta-aineita. Muut sytokiinit ovat voimakkaita estäjiä IgE synteesin. Tasapaino näiden T-solujen sytokiinit tietyn yksilön edistää todennäköisyys tulla herkistyneet ja joilla allergisia oireita.

Hallitus on päälähde liittovaltion perustutkimuksen rahoitus, translaation, ja kliinistä tutkimusta ruoka-allergia. Withinernment, theernment on nimetty johtoon instituutti, vaikka otherernment Institutes (esim National Institute of Diabetes ja Ruuansulatusjärjestelmään ja munuaistautirekisteri) tukea perustutkimuksen merkitystä elintarvikkeiden allergia tutkimusta, kuten immunologian ruoansulatuskanavassa. theernment koolle asiantuntijaraadit tarkistaa ruoka-allergia tutkimusta vuonna 1996 ja 2003, ja nykyinen paneeli vuonna 2006.

Theernment ruoka-allergia tuotekehitysportfoliotamme on kasvanut huomattavasti edellisestä asiantuntijapaneelin tarkastelu. Tämä tuotevalikoima sisältää useita yhden tutkijan ohjaama hankkeita; usean tutkijan ohjelma kohdeapuraha maidon allergia; ja yhteenliittymä ruoka-allergia tutkijat (CoFAR), joka suorittaa prekliininen tutkimus ja kliiniset kokeet. Näiden lisäksi hankkeiden theernment tukema kantakaupungin Astma Consortium (ICAC) käy havainnointitutkimuksessa lasten kirjoilla syntymän, joilla on suuri riski allergisten sairauksien kehittymiseen. theernment tukee myös laaja valikoima perus- tutkimushankkeita Fundamental Immunology, allerginen mekanismeja, ja limakalvojen immunologian että epäilemättä helpottaa edistymistä ruoka-allergia tutkimusta.

Vuonna FY 2006 theernment avaa kaksi kliinisissä tutkimuksissa ruoka-allergia ja muut allergiset sairaudet välityksellä toisessa kliinisessä tutkimusohjelmassaan immuunisieto Network (ITN). Kliinisten tutkimusten suoritti CoFAR, ICAC, ja ITN hahmotellaan myöhemmin tässä raportissa kohdassa kliiniseen tutkimukseen. Viimeaikainen ja tuleva vuosi suunnitteilla aloitteita keskitytään elintarvikkeiden allergia tutkimusta esitellyt lyhyesti seuraavissa kappaleissa

Vuonna FY 2005 theernment aloitti CoFAR suunniteltuun tukea viiden vuoden ajan, lisätukina omistettu CoFAR tilastollisia ja kliinisiä koordinoiva keskus. Tämä aloite käsitellään suositusten 2003ernment asiantuntijapaneelin Food Allergy tutkimus- ja tuetaan

Paneeli keskusteltiin useita haasteita thaternment kasvot laajentamaan tukea ruoka-allergia tutkimusta. Tärkein niistä on pieni cadre akateemisen tutkijoilta tällä areenalla. Mikä tahansa jatkuva laajeneminen tutkimustyötä edellyttää tuo uusia tutkijoita kenttään, haastava mahdollisuus aikakaudella tiukan finanssipolitiikan rajoitukset. Lisäksi viimeaikainen kasvu ruoka-allergia on tutkittu erittäin velkarahalla kautta tilannut tutkimusohjelmia, toisin kuin luontainen määrän kasvua tutkijan käynnistämän tutkimushankkeen apurahoja. Tältä osin vain 15 prosenttia nykyisestä theernment tukea ruoka-allergia tutkimuksen kautta tutkija-aloitettu palkintoja, verrattuna noin 60 prosenttia tutkijan aloitteesta palkintoja koko kirjon theernment tukeman tutkimuksen immunologian ja immuunivälitteisiä sairauksia. Pyydetyt tutkimusohjelmia ruoka-allergia kuuluu CoFAR ja monen tutkijan ohjelma kohdeapuraha maidon allergia. Nuoret tutkijat tyypillisesti pitävät vankka salkun tutkijan aloitti tutkimuksen merkiksi, että kentän nauttivat continuedernment tukea ja ymmärrettävästi harkita taso, joka tuki valitessaan ura suuntiin. Muita haasteita ovat suhteellisen kapea etuja bioteknologian ja lääketeollisuuden elintarvikkeiden allergia tutkimusta verrattuna muihin immuunivälitteisiin sairauksia. Esimerkiksi tutkimus liittovaltion kliinisten tutkimusten tietokannassa havaittiin vain kuusi terapiaa tutkimuksissa, joista kaksi ovat tukeneet teollisuutta. Onneksi viimeaikainen kehitys voi tehdä alan houkuttelevuutta akateemisen tutkijoille ja teollisuudelle. Näitä ovat muun muassa uusien ja parannettujen eläinmalleissa ja kehittyvä ymmärrys molekyylitason mekanismeja ruoka-allergia ja anafylaksia. Näiden ennakot pitäisi mahdollistaa löytämään uusia terapeuttisia kohteita ja niiden prekliininen arviointi.

Ruoka allergia tutkimus on myös hyötynyt avokätistä tukea hyväntekeväisyystoimielinten ja tukiryhmittymien. Tämä tuki on auttanut luomaan useita yliopisto-pohjainen ruoka-allergia tutkimusohjelmia ja suuresti parantanut valmiuksia akateemisen tutkimusyhteisön tehdä tutkimusta sponsoroi osittain byernment.

Suurin hyvin tunnettu inhalant ja ruoan allergeeneja ovat vesiliukoisia proteiineja. Kuitenkin viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että lipidien ja lipidejä hiilihydraattikompleksit (esim glykolipidit erotetaan Cypress siitepölyt) voivat laukaista immuunijärjestelmää ja allergisia vasteita. Vaikka lipidejä ruoka allergeeneja ei ole vielä tunnistettu, uudet tutkimukset ovat paljastaneet molekyylitason kanavat, joita lipidien ja glykolipidit voivat aktivoida immuunijärjestelmää.

Solut, jotka ilmentävät pinta-markkeri CD4 muodostavat yhteisen osajoukko T-lymfosyyttien, tunnetaan nimellä auttaja-T-soluja, jotka kiertävät veressä. Viimeaikaiset havainnot viittaavat siihen, että noin 60 prosenttia keuhkojen CD4 + solut potilailla, joilla on kohtalainen-vaikea, itsepintainen astma voi olla tavanomainen CD4 + T-auttajasolujen, mutta erityinen lymfosyyttien, kutsutaan luonnollinen tappaja-T (NKT) solu 1. NKT solut ovat mukana immuunivasteen tartunnanaiheuttajia ja on osoitettu hiirimalleissa olla mukana astman kehittymistä. NKT-solut ovat hyvin harvinaisia ​​populaation verenkierrossa T-solujen ja aktivoidaan erityinen joukko proteiineja (CD1d) pinnalla antigeeniä esitteleviä soluja, jotka näytetään lipidejä ja glykolipidit immuunijärjestelmälle. Nämä havainnot sekä yhdistys ruoka-allergia ja astma, viittaavat siihen, että glykolipidianalogit allergeenit ja NKT-solut voivat olla mukana muita allergisia sairauksia, kuten ruoka-allergia.

Viimeaikaiset edistysaskeleet ovat myös vahvistaneet ymmärrystä rakenteen proteiiniallergeeneja ja miten ne ovat vuorovaikutuksessa IgE-vasta-aineita. Proteiini rakenteita voidaan nyt laajalti tutkittu kautta edistyksellistä teknologiaa, kuten röntgenkristallografiaa ja magneettikuvaus, jotka pystyvät paljastamaan kolmiulotteisten rakenteiden ja proteiini-proteiini vuorovaikutusten atomitasolla. Rakenteelliset tiedot voidaan hyödyntää tunnistamaan hoitotavoitteet ja suunnittelu uusia lääkkeitä. Tällainen rakenne perustuvaa näkemystä voi myös olla tärkeää ymmärtää välistä vuorovaikutusta ruoan allergeeneja ja IgE-vasta-ruokaan. Nämä vasta-aineet tunnistavat rakenteita, kutsutaan epitooppien sisällä ruoan allergeeneja, jotka voivat olla kahta eri tyyppiä: lineaarisia epitooppeja ja konformaatioepitoopit. Immuunijärjestelmän havaitsee nämä erillisiä epitooppeja näyttää olevan tärkeä ruoka-allergia. Yksilöiden pysyviä allergia maito, muna, ja maapähkinä on IgE-vasta jotka tunnistavat pääasiassa lineaarisia epitooppeja, kun taas ne, joilla on ohimenevä allergia tunnistaa suurempi osuus konformaatioepitoopit. Analyysi epitoopin valinta saattaa lopulta sallia hyödyllisiä ennustuksia tulevaisuudesta aikana ruoka-allergia yksittäisillä potilailla ja antaa oivalluksia uusia terapeuttisia lähestymistapoja.

Muut tutkimukset osoittavat, että potilailla, joilla on esiintynyt vakavia maapähkinä allergia on IgE-vasta-aineita, jotka tunnistavat laajempaa ja suurempaa määrää erillisiä epitooppeja kuin vähemmän vakavia reaktioita. Tämä suurempi IgE monimuotoisuus korreloi korkeampia maapähkinä allergeenin laukaisema tulehduksellisten välittäjäaineiden basofiileistä, valkoisten verisolujen mukana allergisen tulehduksen.

Aiemmin oli muutama hiiren mallia ruoka-allergia, koska on vaikea saada aikaan IgE-vasta-aineen suun kautta allergeeni. Viimeisen useita vuosia, theernment tuettu tutkijat ovat kehittäneet ja tunnettu hiiri malleja ihmisen ruoka-allergia ja siihen liittyvien oireyhtymien, kuten eosinofiilinen gastroenteriitti. Vaikka jyrsijöiden ruoka-allergia eivät jäljittele kaikkia ominaisuuksia ihmisen ruoka-allergia, joitakin uudempia malleja näyttää tärkeitä ominaisuuksia ihmisten sairauksien. Sellaisina ne pitäisi olla käyttökelpoisia prekliininen arviointi Uusien hoitoon ja ehkäisyyn strategioita, ja määritellä molekyyli- ja solutason mekanismeja, jotka voivat johtaa uusiin suuntiin ruoka-allergia tutkimusta.

Tutkimukset ruoansulatuskanavan immuniteetti ovat osoittaneet, että normaali reaktio elintarvikkeita on oraalisen toleranssin, valtion immunologisen unresponsiveness joka on perustettu ja ylläpitää monimutkainen suhde mikrobikasvuston suolistossa ja immuunisolujen suolen limakalvon. Syntymässä käsite on, että suoliston mikrobit ja niiden tuotteet aktivoivat solujen luonnollinen immuniteetti, tuottaa signaalit, jotka voimakkaasti estävät kehitystä allergisia reaktioita elintarvikkeisiin. Nämä estosignaaleista ylläpitävät suun toleranssi.

Saatavuus informatiivisemman eläinmalleissa epäilemättä helpottaa korkealaatuista tutkimusta, ei voida suorittaa ihmisillä; Tutkimuksen sisältyy tutkimuksia altistusreitistä, mekanismeja suolen immuunivasteen, ja rooli limakalvon induktioon, ylläpitoon ja menetys oraalisen toleranssin.

Eräs immunoterapia lähestymistapa tutkitaan hiiren ja suurempien eläinmalleissa on käyttää kimeerinen fuusioproteiinia, joka koostuu osasta toiseen luokkaan ihmisen vasta, IgG, fuusioitu suuret kissa allergeeni, Fel d1. Tämä ja vastaavanlaisia ​​konstrukteja perustuen kehitettiin viime oivalluksia signaalipolkuja alas-säädellä IgE-vasteita. Tämä lähestymistapa oli tehokas estämään ihon ja systeemisiä reaktiivisuus Fel d1, kun sitä annetaan humanisoituja hiirille.

Toinen lähestymistapa hiirimallissa on käyttää bakteereja suunniteltu rekombinanttisten ja modifioitu maapähkinä proteiineja. Maapähkinä proteiineja on modifioitu niin, että ne ovat vähemmän todennäköisesti aiheuttaa allergisia reaktioita. Nämä bakteerit ovat sitten lämmöllä tapettuja, jonka jälkeen ne annetaan peräsuolen kautta hiirille. Tämä kokeellinen hoito muutettu hiiren immuunivastetta ja suojattu maapähkinä allerginen hiiriä allergisia reaktioita maapähkinä.

Astma on riskitekijä vakavia allergisia reaktioita elintarvikkeisiin, mutta vain vähän epidemiologista tietoa välinen suhde astman ja ruoka-allergia. Samoin meillä on muutamia oivalluksia esiintyvyys ja ilmaantuvuus ruoka-allergia geneettisesti tai demograafisesti rajattujen väestöryhmien. Yksi kiehtova havainto koskee elävien lasten maamme kaupunkialueilla-ryhmä tiedetään olevan korkea astma ja korkea sairastuvuus astmasta, mutta yleisesti uskotaan olevan suhteellisen alhainen esiintyvyys tiettyjen immunologisten tautien, kuten ruoka-allergia. Kuitenkin viime retrospektiivinen analyysi, joka oli mahdollista saada kliinisistä näytteistä saatiin 1990-luvulla, koska osa theernment tukema National Cooperative kantakaupungin Astma Study, on irtoaminen uutta valoa tähän kysymykseen. Tämä analyysi viittaa siihen, että ruoka-allergia voi itse asiassa olla merkittävä samanaikaiset kunnossa keskuudessa kantakaupungin lasten astma, että noin puolet tällaisten rokotetuista oli havaittavissa IgE-vasta-aineita elintarvikkeisiin. Siten ruoka allergeeni herkistyminen on yleistä kantakaupungin lasten astma ja näyttää olevan yhteydessä sekä lisääntynyt sairaalahoitoa ja vaatimus steroidihoidosta.

Harvat tutkimukset ovat käsitelleet ennustavaa tekijöitä vakavia reaktioita, mutta jonkin verran kliinistä tietoa. Yksilöt, jotka vaativat vain pieni annos ruokaa laukaista ruoka allergisia vasteita (ts matala kynnys) on lisääntynyt riski saada vakavia systeemisiä reaktioita, että ruokaa. Kuitenkin tarkka biologisia vasteita määrittää raja-arvoja ei vielä tiedetä. Kun taas korkeammat tasot IgE-vasta-aineiden ja elintarvikkeiden todennäköisyyden ennustamiseksi allergisen reaktion, kun altistuminen että elintarvikkeiden, IgE-vasta-ainetasot eivät ennusta reaktion vakavuutta.

Useat viimeaikaiset tutkimukset tarjoavat mielenkiintoisia oivalluksia korrelaatteja kliiniseen vakavuuteen, että jos vahvistetaan, voi lopulta olla kliinisesti käyttökelpoisia biomarkkereita, tai indikaattoreita, ruoka-allergia vakavuutta. Kuten aikaisemmin mainittiin, useissa allergeenin tunnistamia epitooppeja henkilö voi ennustaa vakavuutta ruoka-allergisia reaktioita. Toinen tuore tutkimus osoittaa, että veren nimisen entsyymin verihiutaleita aktivoivan tekijän asetyylihydrolaasia (PAF-AH) voidaan pienentää potilailla, joilla anafylaktisten reaktioiden maapähkinä verrattuna terveisiin henkilöihin ja lasten ei-fataali vakavia reaktioita maapähkinä. Lisätutkimuksia tarvitaan määrittämään toistettavuus Tämän toteamuksen ja selvittää, onko vastaavia vikoja myös lisäävät anafylaksian.

Viimeaikaiset edistysaskeleet, kuten loppuun Human Genome Project ja Kansainvälisen HapMap Project, monta maata vaivaa tunnistamaan ja luetteloida geneettisiä yhtäläisyyksiä ja eroja ihmisten, luovat myös mahdollisuuksia määritellä genetiikkaa ihmisen ruoka-allergia. Tuore esimerkki välisen yhteyden geneettistä vaihtelua ja allergiset sairaudet koskee filaggriinista on proteiini, joka ylläpitää ihon ja limakalvojen suojavaikutuksen. Atooppinen ihottuma ja astma ovat vahvasti liittyy menetys toiminnon filaggriinista geenissä. Tällä hetkellä, suhde filaggriinia ja ruoka-allergia, jos sellainen on, ei tunneta. Muissa tutkimuksissa, osajoukko lasten Japanin laskeutumisen diagnosoitu atooppisen ihottuman ja ruoka-allergia on osoitettu olevan variantin geenin, joka koodaa seriiniproteaasiestäjän Krazal tyyppi 5 (SPINK5). Samanlainen tilanne filaggriinia, SPINK5 auttaa ylläpitämään ihon esteen.

Eosinofiilinen esofagiitti on uusi tauti, joiden esiintyvyys on noin 10000 lasta vuodessa. Se on korkea yhdistyksen atooppista sairauksia (70 prosenttia), mukaan lukien ruoka-allergia (46 prosenttia). Genominen analyysi ruokatorven koepaloja näyttävät toteen huomattavasti suurentunut ilmentyminen joukko liittyvien geenien eosinofiilien biologian, erityisesti geeni eotaksiini-3, molekyylin, joka houkuttelee eosinofiileista tulehduskohtiin. Paitsi että silmiinpistävää ilmaus eotaksiinin, mutta myös mahdollista geneettinen yhteys tautiherkkyyteen liittyy yhden nukleotidin polymorfismi (SNP) on eotaksiini-geenin.

Viimeaikaiset havainnot tukevat päätelmää, että useita uusia lähestymistapoja voitaisiin tutkia elintarvikkeiden allergian ehkäisyä tutkimuksia. Eurooppalainen tutkimus paljastaa, että lapsilla allergisen nuhan, immunoterapia ilmassa allergeenit voivat estää tai viivästyttää astman, mutta vertailukelpoinen tutkimuksia ei ole tehty alalla ruoka-allergia. Toinen tutkimus osoitti, että suuri määrä ihmisiä altistuu koiran ja kissan allergeenit varhaislapsuudessa vähentää kehittämiseen allergia. Tämä vaikutus voi välittyä koira ja kissa allergeenien itse, tai mikrobi tuotteita, kuten endotoksiinien, joita kuljetetaan lemmikit ja kotieläimet. Endotoksiinit voivat aktivoida synnynnäisen immuunivasteen jotka voivat vääristää immuunivasteet pois kehittämisestä allergioita. Niinpä syntymässä käsite nimeltä hygienia hypoteesi, korkea altistuminen lemmikit ja kotieläimet tulokset altistumisen mikrobien tuotteita, kuten endotoksiinien, ja voivat asettaa immuunijärjestelmän kehittymiseen kohti ei-allergista tilaa.

Kliiniset kokeet ehkäistä ja hoitaa Food Allergy

Muita epidemiologisissa tutkimuksissa on raportoitu, että varhainen elämä altistuminen maapähkinä liittyy huomattavan alhainen maapähkinä allergia. Esimerkiksi yli 90 prosenttia Israelin lapset syövät suosittu maapähkinä välipala alussa ensimmäisen elinvuoden aikana. Sen sijaan pienten lasten Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Australiassa yleensä välttää pähkinöitä tai kuluttavat suhteellisen pieniä määriä. Esiintyvyys maapähkinä allergia Israelissa on 0,04 prosenttia, noin 10-20 kertaa pienempi kuin havaitaan Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Australiassa. Riippumattomat havainnot viittaavat siihen, että immunologinen ja kliininen vaste maapähkinä allergeenit voivat myös riippua ruoanlaittoon ja valmistusmenetelmät; paahto maapähkinät korkeissa lämpötiloissa näyttää muuttavan rakenteen allergeenit, mahdollisesti tekee niistä allergiaa.

Yhdessä nämä havainnot viittaavat siihen, että varhainen-elämän, korkea-annos allergeenialtistusjaksojen saattaisi estää kehitystä IgE-vasta-aineen kyseiseen allergeenille. Näitä mahdollisuuksia entisestään vahvistavat kokeissa jyrsijöillä osoittaa, että suun kautta tai muille limakalvoille altistuminen allergeenille stimuloi oraalisen toleranssin, erityisesti vastasyntyneiden jyrsijöillä.

Nykyisin theernment tukee kahta kliinisissä tutkimuksissa ja niihin liittyvien mekanistinen tutkimukset varhaisiin allergeenialtistusjaksojen ja sen vaikutukset allergisten sairauksien kehittymiseen, kuten ruoka-allergia. Ensimmäisessä tutkimuksessa, joka keskittyi erityisesti elintarvikkeen allergeeni, maapähkinä välttäminen verrataan päivittäin suun maapähkinä kulutusta, kuten maapähkinä snack suosittu israelilaislasta. Tutkimuksessa selvitetään, onko tämä hoito estää kehitystä maapähkinä allergia lapsilla neljä-kymmenenkuukausi iässä. Toisessa tutkimuksessa, päivittäin suun limakalvon immunoterapia ruohoa, kissa ja pölypunkkien allergeenien annetaan yhden vuoden ikäisillä lapsilla 18-30 kuukautta. Nämä lapset arvioidaan kehittämiseen allergia testin allergeeneja, muille allergeeneille mukaan lukien ruoka allergeeneja, ja kehittämään kausiluonteinen ja ympärivuotinen nuha ja astma.

Useat kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet mahdollisuutta immuuni lähestymistapoja hoitoon ruoka-allergia, ja lisätutkimukset ovat varhaisessa suunnitteluvaiheessa. Yksi lähestymistapa on ollut alentaa IgE-vasta-tasoa ja useita niiden reseptorien syöttösoluista ja basofiilien käyttämällä monoklonaalisia vasta-aineita, jotka sitoutuvat ihmisen IgE (anti-IgE-vasta-aineita). Yksi tällainen monoklonaalinen vasta-aine, omalitsumabi, on äskettäin lisensioitu U.S. Food and Drug Administration tus) ja astman hoidossa. Yhdessä tutkimuksessa potilailla, joilla maapähkinä allergia ryhmiteltiin niiden herkkyyttä suun kautta ruoan haaste maapähkinä ja sitten satunnaistettiin joko saamaan lumelääkettä tai erisuuruisina annoksina monoklonaalisen anti-IgE-vasta-aine, jonka uskotaan olevan samanlainen kuin theernment-hyväksytty lääke . Suuret annokset on monoklonaalinen vasta-aine nosti kynnystä allergisen reaktion suullisia maapähkinä haasteeseen noin puolet maapähkinä yhdeksään maapähkinöitä, muutos yleisesti uskotaan olevan kliinisesti merkittävää. Nämä tulokset ovat selvin että immuuni perustuvia lähestymistapoja on mahdollista arvoa hallintaan vaikea ruoka-allergia, vaikka vain vähentää vakavuutta reaktioita vahingossa altistumisesta. Kuitenkin muita arviointi Tämän hoidon tarvitaan, koska osajoukko tutkimukseen osallistujat eivät lisätä kynnystä vastauksena hoito anti-IgE-vasta-aineita.

Toisin kuin ihonalaisen immunoterapia ilmassa ja hyönteisten myrkkyä allergeenit, ihonalaisen ruoka allergeenien liittyy liian korkeat vakavia allergisia reaktioita. Siksi lisälähestymistavoissa ollaan laatimassa sallimaan elintarvikkeiden siedätyshoitoa tutkimuksissa edetä. Näitä ovat allergeeni hallinnon kautta limakalvon sijasta ihonalainen, reitti; kemiallinen muutos tai rekombinantti geeniteknologian muuttaa allergeenille rakenteisiin; käyttö peptidifragmenttien pikemminkin kuin kokonaisen proteiinin allergeeni; ja käyttäytymistä siedätyshoitoa tutkimuksia alle suojaavan sateenvarjon, jonka anti-IgE monoklonaalinen vasta-aine. Tukeakseen jälkimmäistä lähestymistapaa, tuore tutkimus sponsoroima theernment ja teollisuuden kumppani osoitti, että esikäsittelyä aikuisten tuoksukki allerginen nuha ja theernment hyväksymiä monoklonaalinen anti-IgE-vasta-aineen ansiosta ne tehdään kiire immunoterapia (eräänlainen immunoterapia, johon liittyy nopea kasvu annosta Tuoksukit aikana tuntia), jossa on viisi kertaa pienempi riski anafylaksia että Tuoksukit allergeeni injektiot.

Toisessa theernment / teollisuus kumppanuuden tuoksukista allergeeni oli kemiallisesti kytketty pieniä immunostimuloiva paloja bakteerin DNA jotka aktivoivat komponentti luonnollinen immuniteetti. Tämä konjugaattia annettiin subkutaanisesti aikuisille Tuoksukit allergiat ennen puhkeamista Tuoksukit kausi. Verrattuna lumeryhmässä, konjugaatti saaneilla koehenkilöillä osoittivat selvästi vähentänyt oireita, parannus, joka jatkui läpi seuraavat Tuoksukit kausi, vuosi sen jälkeen hoito lopetettiin. Jos sen turvallisuutta ja tehoa voidaan vahvistaa, tällainen lähestymistapa voitaisiin sovittaa ruoan allergeeneja.

Kuten yksi lupaava lähestymistapa on hallinnoida allergeenit limakalvon reittiä, koska viemään limakalvolle allergeenien ilmeisesti indusoi suojaavan immuunivasteen kanssa huomattavasti pienempi riski systeemisiä allergisia reaktioita. Testit limakalvolle kuuluvat rektaalista antoa, hiirillä, mutatoidun maapähkinä proteiineja edellä. Tähän mennessä ihmisten tutkimuksissa on käytetty oraalisena tai kielen alle immunoterapia (SLIT). SLIT ihmisissä liittyy olennaisesti vähentää riskiä provosoi vakavia haittatapahtumia allergeenialtistuksen jälkeen annon. SLIT vähentää oireita allergisen nuhan ja ilmeisesti astma. Mekanismeja, joilla SLIT vähentää allergisia oireita ei tunneta, mutta tämä lähestymistapa on käytetty menestyksekkäästi Euroopassa ja käy läpi kokeet Yhdysvalloissa. Eräs tutkimus on osoittanut, että SLIT voi olla turvallinen ja tehokas hoidettaessa potilaita, joilla hasselpähkinä allergia.

Muut tutkimukset tutkivat allergeenille epäspesifinen hoitoja, eli probiootit ja kasviperäisten lääkkeiden. Probiootit ovat eläviä mikro-organismeja, kuten Lactobacillus lajeja, jotka voivat vaikuttavat hyödyllisesti isäntään parantamalla tasapainoa suolistomikrobien. Probiootit ovat läsnä valmistetuissa elintarvikkeissa kuten jogurtti. Limited kokeelliset tiedot viittaavat siihen, että probiootit annetaan varhain imeväisten on suuri riski sairastua allergisten sairauksien voi estää tai viivyttää atooppinen ihottuma. Hiiren malleissa, probiootit voivat vaimentaa tiettyjä immuunivälitteisiin tulehdussairaudet, kuten kokeellinen paksusuolentulehdus. Taustalla mekanismit ovat epäselviä, mutta voi liittyä suoraan stimulaation synnynnäisen immuunivasteen ja / tai poistaminen adaptiivisen allergisen immuunivasteen. Hiiren malleissa, kasviperäisten lääkkeiden estää maapähkinä aiheuttama anafylaksian, jopa useita viikkoja sen jälkeen, kun hoito lopetetaan. Mekanismeja, joilla tämä tapahtuu, ei ole täysin ymmärretty. Kumpikaan probiootit eikä kasviperäisten lääkkeiden on testattu ihmisen kokeissa ehkäistä tai hoitaa ruoka-allergia.

Paneeli yksilöi useita nykyisen esteitä kliinisten tutkimusten elintarvikkeiden allergia. Nämä sisältävät

Mitä tulee viimeinen kohta, paneeli keskusteli kahden ehdotettu yleinen tutkimus malleja ja tulosmittareita.

suositukset

liittyvät linkit

LIITE A

Ensimmäisessä tyypin tutkimuksessa tutkijat olisivat arvioi turvallisuutta ja tehoa lääkekandidaatteina asettamisessa kaksoissokkoutettu, lumekontrolloitu ruoka haaste (DBPCFC), ainoa tapa, joka sallii turvallisuuden arviointiin potilaan vievää erityisesti elintarvikkeiden alla olosuhteissa, joissa riskit voidaan minimoida. Tutkimus suunnittelu havainnointi huolellisesti valvotuissa olosuhteissa ja lääkärin valvonnassa, mutta kokoon liittyy ruoan haasteita. Jopa kokeneet ruoka-allergia tutkimuskeskuksia, noin 25 prosenttia DBPCFCs liittyy kohtalaisen vakavia reaktioita. Koska riskit DBPCFCs, menettely suoritetaan vain kokeneet tutkijat, jotka seurata aiheita huolellisesti aikana ja sen jälkeen ruoka haaste ja sitoutuvat aikaisin, täsmällisin käsittely allergisia reaktioita. Nämä toimenpiteet rajoittavat reaktioiden vakavuuden. Under these controlled conditions, epinephrine is used in approximately 10 percent of subjects with allergic reactions; there have been no fatal reactions in more than 5,000 oral food challenges performed by the experienced investigators in the theernment Consortium of Food Allergy Research.

The second study design would assess safety and efficacy of drug vs. placebo in decreasing the frequency and severity of adverse reactions to accidental food allergen exposure. The latter study design eliminates the risks of DBPCFC, but requires large numbers of subjects to be followed for relatively long times. This study design also introduces confounding factors related to the lack of a controlled or documented exposure history and management of adverse events by physicians and emergency medical technicians not directly involved in the study. It is possible that each study design may have an appropriate role at different stages of drug development and licensure.

The Expert Panel organized its recommendations into five areas

The Panel recommends that the Secretary of Health and Human Services direct theernment and theernment to resolve impediments to the design and conduct of clinical trials for the prevention and treatment of food allergy. The Panel recommends that the agencies establish regular meetings as a mechanism to identify the critical issues and develop solutions, and submit a written update to the agency heads on progress at the end of one year. The Panel identified the following issues that need formal or informalernment guidance in order to facilitate the design of food allergy clinical trials, accelerate progress in this area, and encourage additional research sponsors

The Expert Panel recommends that the Secretary of Health and Human Services direct theernment to evaluate promising new approaches in the prevention and treatment of food allergies in clinical studies and clinical trials. Promising approaches may include, but not be limited to

ennaltaehkäisy

hoito

Prevention and Treatment of Severe Food Allergic Reactions or Food-Induced Anaphylaxis

Interventions to Treat Eosinophil-Associated Mucosal Syndromes

The Expert Panel recommends that the Secretary of Health and Human Services direct theernment to investigate epidemiological, genetic, developmental, environmental and pathogenetic relationships between

Epidemiologic and genetics studies may include, but not be limited to

The Expert Panel recommends that the Secretary of Health and Human Services direct theernment to facilitate and promote investigator-initiated and solicited research on

Allergen Structure

animal Models

The Expert Panel recommends that the Secretary of Health and Human Services direct theernment to determine the feasibility and utility of a national and international registry of food-induced allergic reactions, including the use of existing datasets; expansion of asthma studies to include these data; and opportunity costs.

Rob C. Aalberse, Ph.D.; University of Amsterdam; Amsterdam, The Netherlands

Kathleen Barnes, Ph.D.; Johns Hopkins University School of Medicine; Baltimore, MD

Stephen J. Galli, M.D. (Co-chair); Stanford University School of Medicine; Stanford, CA

Raif S. Geha, M.D.; The Children’s Hospital; Boston, MA

Susan L. Hefle, Ph.D.*; University of Nebraska Department of Food Science and Technology; Lincoln, NE

Patrick G. Holt, Ph.D., D.Sc., F.R.C.Path.; Telethon Institute for Child Health Research; Subiaco, Australia

Marc Jenkins, Ph.D.; University of Minnesota School of Medicine; Minneapolis, MN

Jean-Pierre Kinet, M.D.; Beth Israel Deaconess Medical Center, Harvard Institutes of Medicine; Boston, MA

Gideon Lack, M.D.; Evelina Children’s Hospital, St Thomas’ Hospital; London, United Kingdom

Mark Larché, Ph.D.; Imperial College Faculty of Medicine; London, United Kingdom

Donald Leung, M.D, Ph.D.; National Jewish Medical and Research Center; Denver, CO

Lloyd Mayer, M.D.; Mount Sinai School of Medicine; New York, NY

Dean D. Metcalfe, M.D. (Co-chair); National Institute of Allergy and Infectious Diseases,ernment; Bethesda, MD

Cathryn R. Nagler-Anderson, Ph.D.; Massachusetts General Hospital; Charlestown, MA

Carole Ober, Ph.D.; The University of Chicago; Chicago, IL

Marc Rothenberg, M.D, Ph.D.; University of Cincinnati College of Medicine; Cincinnati, OH

Hugh Sampson, M.D.; Mount Sinai School of Medicine; New York, NY

Scott H. Sicherer, M.D.; Mount Sinai Hospital, Box 1198; New York, NY

Gary A. Van Nest, Ph.D.; Dynavax Technologies Corporation; Berkeley, CA

*Deceased

Amal Assa’ad, M.D.; Cincinnati Lasten Hospital Medical Center; Cincinnati, OH; American College of Allergy, Asthma & Immunology (ACAAI) Representative

Mr. David Bunning; President, Bunning Food Allergy Foundation; Lake Forest, IL

Mr. Mo Mayrides; Asthma and Allergy Foundation of America (AAFA); Washington, DC

Ms. Anne Munoz-Furlong; The Food Allergy & Anaphylaxis Network (FAAN); Fairfax, VA

Ms. Catherine Nnoka; International Life Sciences Institute; Washington, DC

APPENDIX B (Agenda)

Mr. Robert M. Pacenza; Food Allergy Initiative; New York, NY

Thomas A.E. Platts-Mills, M.D., Ph.D.; University of Virginia Medical Center; Charlottesville, VA; American Academy of Allergy Asthma & Immunology (AAAAI) Representative

Mary Jane Selgrade, Ph.D.; Environmental Protection Agency; Research Triangle Park, NC

Barbara A. Solan, R.N.; Member of the public; Saline, MI

Howard Sosin, Ph.D.; Founder, Clarissa Sosin Foundation; Fairfield, CT

Joseph F. Urban, Ph.D.; United States Department of Agriculture; Beltsville, MD

Ms. Carole Cole; National Institute of Allergy and Infectious Diseases,ernment; Bethesda, MD

Gang Dong, M.D., Ph.D.; National Institute of Allergy and Infectious Diseases,ernment; Bethesda, MD

Matthew Fenton, Ph.D.; National Institute of Allergy and Infectious Diseases,ernment; Bethesda, MD

Ms. Michelle M. Grifka; National Institute of Allergy and Infectious Diseases,ernment; Bethesda, MD

Charles Hackett, Ph.D.; National Institute of Allergy and Infectious Diseases,ernment; Bethesda, MD

Travis Hauguel, M.S.; National Institute of Allergy and Infectious Diseases,ernment; Bethesda, MD

Stephen James, M.D.; National Institute of Diabetes and Digestive and Kidney Diseases,ernment; Bethesda, MD

Joy Laurienzo, R.N.; National Institute of Allergy and Infectious Diseases,ernment; Bethesda, MD

Stefano Luccioli, M.D.; Office of Food Additive Safety, CFSAN/Food and Drug Administration; College Park, MD

Ms. Jean McKay, M.L.S.; National Institute of Allergy and Infectious Diseases,ernment; Bethesda, MD

James McNamara, M.D.; National Institute of Allergy and Infectious Diseases,ernment; Bethesda, MD

Michael Minnicozzi, FT .; National Institute of Allergy and Infectious Diseases,ernment; Bethesda, MD

Marshall Plaut, M. D .; National Institute of Allergy and Infectious Diseases,ernment; Bethesda, MD

Lawrence Prograis, M.D.; National Institute of Allergy and Infectious Diseases,ernment; Bethesda, MD

Cristian Rodriguez, M.D.; National Institute of Allergy and Infectious Diseases,ernment; Bethesda, MD

Annette Rothermel, Ph.D.; National Institute of Allergy and Infectious Diseases,ernment; Bethesda, MD

Daniel Rotrosen, M. D .; National Institute of Allergy and Infectious Diseases,ernment; Bethesda, MD

Richard T. Sawyer, Ph.D.; National Institute of Allergy and Infectious Diseases,ernment; Bethesda, MD

Captain Ernestine Smartt, R.N.; National Institute of Allergy and Infectious Diseases,ernment; Bethesda, MD

Dana Smith, J.D.; National Institute of Allergy and Infectious Diseases,ernment; Bethesda, MD

Mary Smolskis, R.N.; National Institute of Allergy and Infectious Diseases,ernment; Bethesda, MD

Bethesda North Marriott Hotel; 5701 Marinelli Road; Rockville, Maryland 20852

7:30 a.m. Arrival/Sign In; Continental Breakfast

8:00 a.m. Welcome, Purpose of this Meeting; Daniel Rotrosen, M.D., Director, Division of Allergy, Immunology and Transplantation, theernment,ernment

8:10 a.m. Introduction: Nature and Scope of the Problem; Discussion Leaders: Stephen Galli, M.D., Stanford and Dean Metcalfe, M.D., theernment

8:30 a.m. Review ofernment Food Allergy Portfolio; Richard Sawyer, Ph.D., theernment and Marshall Plaut, M.D., theernment

9:00 a.m. Consortium of Food Allergy Research; Hugh Sampson, M.D., Mount Sinai*

9:30 a.m. Break

9:45 a.m. Allergen Structure and Its Implications for Bioengineered Foods; Rudolf Valenta, M.D., University of Vienna**

10:30 a.m. Pathogenesis and Thresholds; Susan Hefle, Ph.D., University of Nebraska Lincoln

11:15 a.m. Genetics of Food Allergy; Carole Ober, Ph.D., University of Chicago

12:00 p.m. New Therapeutic Approaches to Food Allergy; Donald Leung, M.D., Ph.D., National Jewish Medical and Research Center

12:45 p.m. Working Lunch, discussion of breakout sessions; Stephen Galli, M.D., Stanford and Dean Metcalfe, M.D., theernment

1:30 p.m. Breakout Sessions I

Severe Reactions and Anaphylaxis; Gideon Lack, M.D., St. Mary’s Hospital, chair, Stephen Galli, M.D., Stanford, co-chair, Lloyd Mayer, M.D., Mt. Sinai, Dean Metcalfe, M.D., theernment.

Antigen Structure; Rob Aalberse, Ph.D., Sanquin Research, chair, Rudolf Valenta, M.D.**, University of Vienna, co-chair, Jean-Pierre Kinet, M.D., Beth Israel Hospital, Cathryn Nagler-Anderson, Ph.D., Massachusetts General Hospital.

Atopic Dermatitis; Raif Geha, M.D., Ph.D., Children’s Hospital Boston, chair, Donald Leung, M.D., Ph.D., National Jewish, co-chair, Hugh Sampson, M.D.*, Mt. Sinai, Mark Larche, Ph.D., Imperial College London.

Genetics of Food Allergy; Kathleen Barnes, Ph.D., Johns Hopkins University, chair, Carole Ober, Ph.D., University of Chicago co-chair, Marc Rothenberg, M.D., Ph.D., University of Cincinnati, Gary Van Nest, Ph.D., Dynavax.

Thresholds; Scott Sicherer, M.D., Mount Sinai chair, Susan Hefle, Ph.D., University of Nebraska Lincoln co-chair, Patrick Holt, Ph.D., University of Western Australia, Marc Jenkins, Ph.D., University of Minnesota.

3:00 p.m. Break

3:45 p.m. Review of Breakout Sessions I and Recommendations; Discussion Leaders: Stephen Galli, M.D., Stanford and Dean Metcalfe, M.D., theernment,ernment.

5:15 p.m. Adjourn

6:30 p.m. Dinner; Tragara (Restaurant); 4935 Cordell Avenue; Bethesda, MD 20814

7:30 a.m. Arrival/Sign In; Continental Breakfast

8:00 a.m. Breakout Sessions II

Animal Models of Food Allergy; Cathryn Nagler-Anderson, PhD. Mass General, chair, Raif Geha, M.D., Children’s Hospital, co-chair, Stephen Galli, M.D., Stanford, Susan Hefle, Ph.D., University of Nebraska.

Eosinophils and Mucosal Syndromes; Marc Rothenberg, M.D., Ph.D., Children’s Hospital, Cincinnati, chair, Lloyd Mayer, M.D., Mount Sinai, co-chair, Rob Aalberse, Ph.D., Sanquin Research, Dean Metcalfe, M.D., theernment.

Novel Therapeutic Approaches; Jean-Pierre Kinet, M.D., Beth Israel Boston, chair, Gary Van Nest, Ph.D., Dynavax, Co-chair, Donald Leung, M.D., Ph.D., National Jewish, Carole Ober, Ph.D., University of Chicago.

Respiratory Allergy and Food Allergy; Mark Larche, Ph.D., Imperial College London, chair, Hugh Sampson, M.D., Mount Sinai, co-chair, Kathleen Barnes, Ph.D., Johns Hopkins University, Scott Sicherer, M.D., Mount Sinai.

Tolerance and Food Allergy; Patrick Holt, Ph.D., University of Western Australia, chair, Marc Jenkins, Ph.D., University of Minnesota, co-chair, Gideon Lack, M.D., St. Mary’s Hospital, Rudolf Valenta, M.D.**, University of Vienna.

9:30 a.m. Break

9:45 a.m. Comments from the Audience

10:30 p.m. Review of Breakout Session II and Recommendations; Discussion Leaders: Stephen Galli, M.D., Stanford and Dean Metcalfe, M.D., theernment

12:45 p.m. Working Lunch, final summary discussion

1:15 p.m. Adjourn

*Hugh Sampson, M.D., Mount Sinai, was unable to attend the Panel meeting on the first day. His presentation, “Consortium of Food Allergy Research,” was made by Dr Scott Sicherer, Mount Sinai.

** Rudolf Valenta, M.D., University of Vienna was unable to attend the Panel meeting. His presentation, “Allergen Structure and Its Implications for Bioengineered Foods,” was made by Dr. Dean Metcalfe, theernment,ernment.

1 After the Food Allergy Expert Panel report was completed, further data were published indicating that NKT cells are not increased in asthma and that these cells represent less than 1% of the lung CD4+ cells. Other published studies demonstrated significant increases in NKT cells in subjects with moderate to severe asthma, but the total number of NKT cells was less than 1% of the lung CD4+ cells. Despite these differing observations, the role of NKT cells in allergic diseases, including food allergy, merits further investigation.