ranolatsiinin

Terapeuttinen luokka: Rintakipua lievittävä

Käyttää ranolatsiinin

Kemiallinen luokka: Piperatsiini (luokka)

ranolatsiini on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Ranolatsiinia koskevat seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio ranolatsiinin tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta ikää ranolatsiinin lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta ranolatsiinin vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvien maksa-, munuais- tai sydänvaivoja, joka voi vaatia oikaisua annoksen saavilla ranolatsiinia.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen ranolatsiinin

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät ranolatsiini, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä ranolatsiini tahansa seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä ranolatsiini tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä ranolatsiini kanssa jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttäen ranolatsiini, joilla on jokin seuraavista ei yleensä suositella, mutta voivat olla välttämättömiä joissakin tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät ranolatsiinia, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön ranolatsiinin. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Ota ranolatsiini vain lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

ranolatsiini olisi mukana pakkausselosteen. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Voit ottaa ranolatsiinin kanssa tai ilman ruokaa.

Niellä laajennettu versio tabletti kokonaisena. Älä murskata, halkaista tai pureskella.

Annos Ranolatsiinin on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräisestä ranolatsiiniannokset. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos et menetä annos ranolatsiinia, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Oikea käyttö ranolatsiinin

Jos tulee ottaa ranolatsiini pitkään, se on hyvin tärkeää, että lääkäri tarkastaa sinut säännöllisesti vierailuja mistään ongelmista tai ei-toivottuja vaikutuksia, jotka saattavat johtua ranolatsiinia. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Älä käytä ranolatsiini yhdessä karbamatsepiinin (Tegretol®), klaritromysiini (Biaxin®), nefatsodoni (Serzone®), fenobarbitaali, fenytoiini (Dilantin®), rifabutiini (Mycobutin®), rifampisiinin (Rifadin®, Rimactane®), rifapentiini (Priftin ®), lääke sieni-infektiot (esim itrakonatsoli, ketokonatsoli, Nizoral®, Sporanox®), lääketiede HIV tai aIDS (esim indinaviiri, lopinaviiri, nelfinaviiri, ritonaviiri, sakinaviiri, Crixivan®, Fortovase®, Invirase®, Norvir®, Viracept®) tai mäkikuisma.

Älä käytä ranolatsiini hoitoon äkillistä rintakipua.

ranolatsiini voi aiheuttaa muutoksen sydämen rytmiä kutsutaan QT-ajan välein. Tämä tila voi muuttaa tapaa, sydän lyö ja voi aiheuttaa sydämentykytystä tai pyörtymisiä. Tarkista lääkäriltä heti, jos alkaa ottaa jonkin näistä oireista.

ranolatsiini voi aiheuttaa akuutin munuaisten vajaatoiminnan joillakin potilailla, joilla on vakava munuaissairaus. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on seuraavia oireita: levottomuus, sekavuus, vähentynyt virtsaneritys, masennus, huimaus, päänsärky, vihamielisyys, ärtyneisyys, uneliaisuus, lihasten nykiminen, pahoinvointi, nopea painonnousu, kouristuksia, tunnottomuutta, kasvojen , nilkkojen tai käsien tai epätavallinen väsymys tai heikkous.

ranolatsiini voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta, pyörrytystä, unelias, tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Varmista, että tiedät miten reagoit ranolatsiini ennen ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voisi olla vaarallista, jos et huimausta tai ei hälytys.

Greippi ja greippimehu saattavat lisätä ranolatsiinin lisäämällä määrä lääkettä elimistössä. Et saa syödä greippiä tai juo greippimehua käytät ranolatsiinia.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Varotoimet Vaikka käyttäminen ranolatsiinin

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

ranolatsiinin Side Effects

ranolatsiinin

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Angina aspiriini, amlodipiini, metoprololi, atenololi, karvediloli, Norvasc, Coreg, propranololi, nitroglyseriini, Toprol-XL, verapamiili, Nitrostat, Lovenox, isosorbidimononitraatti, enoksapariinia, Lopressor, hepariini, Ranexa, timololi, Ecotrin, Imdur, Inderal, nadolol