ranitidiini poretabletit

Hoitoon närästystä tai ärsytystä ruokatorven aiheuttama refluksitauti (GERD). Sitä voidaan käyttää vaikean ärsytystä ruokatorven (syövyttävän esofagiitti) ja ylläpitää paranemista erosive ruokatorvitulehdus. Sitä voidaan käyttää lyhytaikaiseen hoitoon mahalaukun tai ohutsuolen haavaumat. Sitä voidaan käyttää hoitoon olosuhteet, jotka aiheuttavat kehon tehdä liikaa mahahapon (esim Zollinger-Ellisonin oireyhtymä). Sitä voidaan käyttää myös muiden sairauksien kuin lääkärisi määrää.

Ranitidiini poretabletit ovat H2-reseptorin salpaaja. Se toimii estämällä histamiinin vatsassa. Tämä vähentää määrä happoa vatsaan tekee. Vähentäminen mahahapon auttaa vähentämään närästys, parantaa ärsytystä ruokatorven, ja parantaa haavaumia mahassa tai suolistossa.

Ota yhteyttä lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa ranitidiiniin poretabletteja. Kerro lääkärille tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, erityisesti jos jokin seuraavista koskee sinua

Joillakin lääkkeillä saattaa olla ranitidiiniin poretabletteja. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, etenkin jotakin seuraavista

Tämä ei voi olla täydellinen luettelo kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos ranitidiini poretabletteja voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopeta tai muuta annosta mitään lääkettä.

Käytä ranitidiini poretabletit kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Tarkista etiketistä lääkettä tarkat annosteluohjeet.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kysyttävää ehkä siitä, miten käyttää ranitidiinia poretabletteja.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäisiä, sivuvaikutuksia. Tarkista lääkäriltä, ​​jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut haittaavia

Ummetus; ripuli; päänsärky; pahoinvointi; vatsavaivat.

Vakavat allergiset reaktiot (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen, epätavallinen hoarseness); muuttua muodostuvan virtsan määrää; sekavuus; tumma virtsa; masennus; nopea, hidas tai epäsäännöllinen syke; kuume, vilunväristykset, tai kurkkukipu; hallusinaatiot; vaikeaa tai jatkuvaa päänsärkyä tai vatsakipu; epätavallinen mustelmia tai verenvuotoa; kellastumista silmien tai ihon.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää sivuvaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Raportoimaan sivuvaikutuksista sopivalle toimielimelle, lue opas Raportointiongelmat FDA.

Ota yhteyttä 1-800-222-1222 (American Association of myrkytystietokeskukset), paikalliseen myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Oireita voivat olla huimaus; ongelmia kävelyä.

Säilytä ranitidiini poretabletit välillä 36 ja 86 astetta F (2 ja 30 ° C). Säilytä lämmöltä, kosteudelta ja kevyt. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä ranitidiini poretabletit poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

Tämä tieto on ainoastaan ​​yhteenveto. Se ei sisällä kaikkia tietoja ranitidiinin poretabletteja. Jos sinulla on kysyttävää lääkkeestä käytät tai haluat lisätietoja, tarkista lääkäriltäsi, apteekista tai muu terveydenhuollon tarjoaja.