ranibitsumabin (silmänsisäisen reitti) kuvaus ja tuotenimiä

Ranibitsumabi hoidetaan uudissuonimuodostuksen (märkä) ikään liittyvä silmänpohjan rappeuma (AMD). AMD on sairaus verkkokalvon silmän joka aiheuttaa näön sumentumista tai sokeuteen. Ranibitsumabi toimii muuttamalla veren määrää, joka saa silmään.

Ranibitsumabi hoidetaan makulaödeema (turvotus silmän takaosassa) jälkeen verkkokalvon laskimotukos (verisuoni silmässä on estetty). Sitä käytetään myös diabeetikoilla, joilla on diabeettinen makulaturvotuksen (DME). Makulaedeemaa voi aiheuttaa näön menetyksen.

Tämä lääke on vain hallinnoi tai valvonnassa lääkärille.

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille ranibitsumabin lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ratkaisu

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta ranibitsumabin vanhuksilla.

allergiat

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

pediatrinen

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

geriatrinen

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

raskaus

Imetys

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Silmä Lääkäri antaa tätä lääkettä, koska laukaus silmään.

Tämä lääke annetaan yleensä kerran kuukaudessa (noin 28 päivän välein). Joillakin potilailla, se voidaan antaa kerran 3 kuukautta sen jälkeen, kun ensimmäisen 4 injektiota.

Muut vuorovaikutukset

Silmälääkäri haluaa tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja, erityisesti ensimmäisten muutaman päivän kuluttua saat tätä lääkettä.

Muut sairaudet

Silmä ongelmia voi esiintyä tätä lääkettä. Tarkista silmälääkäri heti, jos silmään tulee punainen, herkkä valolle, tai kivulias, tai jos muutos visio useita päiviä sen jälkeen, kun tätä lääkettä. Myös kerro silmälääkäri jos tunnet lisääntynyt silmänpainetta.

Tämä lääke saattaa lisätä riskiä verihyytymiä. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on kipua rinnassa, nivus tai jalat, erityisesti vasikoita, hengitysvaikeudet, vakava äkillinen päänsärky, epäselvä puhe, äkillinen selittämätön hengenahdistus, äkillinen koordinoinnin; äkillinen , vakava heikkous tai tunnottomuus käsivarren tai jalan tai näköhäiriöt.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.