rabeprazole viivästynyt vapauttavat kapselit

Healing ja ylläpitäminen paranemista ärsytystä ruokatorven. Sitä käytetään myös hoitoon oireiden refluksitauti (GERD) (esim närästys). Sitä voidaan käyttää lyhytaikaiseen hoitoon haavaumia ohutsuolen. Sitä voidaan käyttää tiettyjen antibioottien hoitoon haavaumia ohutsuolen ja auttaa estämään heitä tulemasta takaisin. Sitä voidaan käyttää hoitoon olosuhteet, jotka aiheuttavat kehon tehdä liikaa mahahapon (esim Zollinger-Ellisonin oireyhtymä). Sitä voidaan käyttää myös muiden sairauksien kuin lääkärisi määrää.

Rabepratsoli viivästyneen vapautumisen kapselit ovat protonipumpun estäjä. Se toimii vähentämällä määrä happoa vatsaan tuotettu.

Ota yhteyttä lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat olla vuorovaikutuksessa rabeprazole viivästynyt vapauttavat kapselit. Kerro lääkärille tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, erityisesti jos jokin seuraavista koskee sinua

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa rabeprazole viivästynyt vapauttavat kapselit. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, etenkin jotakin seuraavista

Tämä ei voi olla täydellinen luettelo kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos rabeprazole viivästynyt vapauttavat kapselit voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopeta tai muuta annosta mitään lääkettä.

Käytä rabeprazole viivästyneen vapautumisen kapseleita kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Tarkista etiketistä lääkettä tarkat annosteluohjeet.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kysyttävää ehkä siitä, miten käyttää rabeprazole viivästyneen vapauttavat kapselit.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäisiä, sivuvaikutuksia. Tarkista lääkäriltä, ​​jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut haittaavia

Ummetus; kaasu; päänsärky; lievä ripuli tai vatsakipu; lievä kurkkukipu.

Vakavat allergiset reaktiot (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa tai kurkussa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen, epätavallinen hoarseness); veriset tai vetisiä ulosteita; luukipu; rintakipu; huimaus; pyörtyminen; nopea tai epäsäännöllinen syke; kuume, vilunväristykset, tai pysyviä kurkkukipu; tahattomat lihasten liikkeet; nivel- tai lihaskipuja tai kipua; punainen, turvonnut, rakkuloita tai ihon hilseily; kouristukset; vaikeaa tai jatkuvaa ripulia, pahoinvointia tai oksentelua; vakavia tai pysyviä vatsaan tai selkäkipu; vatsakramppeja; käsien, nilkkojen tai jalkojen; oireita munuaisten ongelmia (esim, ei pysty virtsaamistarve, muuttua muodostuvan virtsan määrää, verta virtsassa, iso painonnousu); oireita maksasairaus (esim, tumma virtsa, ruokahaluttomuus, vaalea uloste, epätavallinen pahoinvointi, keltaisuus ihon tai silmien); vapina; selittämätön laihtuminen; epätavallinen mustelmia tai verenvuotoa; epätavallinen väsymys tai heikkous.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää sivuvaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Raportoimaan sivuvaikutuksista sopivalle toimielimelle, lue opas Raportointiongelmat FDA.

Ota yhteyttä 1-800-222-1222 (American Association of myrkytystietokeskukset), paikalliseen myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti.

Store rabepratsoli viivästyneen vapautumisen kapselit huoneen lämpötilassa, välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 ° C). Säilytä lämmöltä, kosteudelta ja kevyt. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä rabeprazole viivästyneen vapautumisen kapselit poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

Näitä tietoja ei saa käyttää päättää ottaa rabeprazole viivästyneen vapauttavat kapselit tai muuta lääkettä. Vain terveydenhuollon tarjoaja on tietoa ja koulutusta päättää, mitkä lääkkeet ovat sinulle. Tämä tieto ei tue mitään lääketieteen turvallinen, tehokas, tai hyväksytty hoitoon tahansa potilaan tai terveydentila. Tämä on vain lyhyt tiivistelmä yleistietoa rabeprazole viivästynyt vapauttavat kapselit. Se ei sisällä kaikkia tietoja mahdollisia käyttötarkoituksia, haara, varoitukset, varotoimenpiteet, yhteisvaikutukset, haittavaikutukset, tai riskejä, joita voidaan soveltaa rabeprazole viivästyneen vapauttavat kapselit. Tämä tieto ei ole erityisiä lääkäriin eikä se korvaa tietoja saamasi terveydenhuollon tarjoaja. Sinun täytyy puhua terveydenhuollon tarjoaja täydelliset tiedot riskeistä ja etuja käyttämällä rabeprazole viivästyneen vapauttavat kapselit.