quinamm

Kiniinisulfaattia käyttää hoitoon tai ehkäisyyn yöllisen jalkakrampit voi johtaa vakavaan ja hengenvaarallisia hematologisia reaktioita, mukaan lukien trombosytopenia ja hemolyyttinen ureeminen oireyhtymä / tromboottinen trombosytopeeninen purppura (HUS / TTP). Krooninen munuaisten vajaatoiminta liittyy kehittämiseen TTP on raportoitu. Liittyvä riski kiniinisulfaattia käyttää ilman näyttöä sen tehokkuutta hoidossa tai ehkäisyssä yöllisen jalkakrampit painavampi kuin mahdollinen hyöty.

Käyttää Quinamm

Terapeuttinen luokka: Luusto Agent

Kemiallinen luokka: Kiinankuori Alkaloidi

Kiniini ei tulisi käyttää hoitamaan tai ehkäisemään yöaikaan jalkakrampit. Tämä lääke voi aiheuttaa erittäin vakavia haittavaikutuksia ja tulee käyttää vain potilaille, joilla malaria.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka näitä käyttötarkoituksia ei sisälly tuotemerkintöjen, kiniiniä käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairauksia

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen Quinamm

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksiin kiniiniä Alle 16-vuotiaat. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta kiniini vanhuksilla.

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät kiniini. Se ei voi olla nimenomaan Quinamm. Lue huolellisesti.

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä mahdollisuus ei-toivottuja vaikutuksia.

Tämä lääke tulee Lääkitys Guide. Lue ja noudata ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Kiniini voidaan antaa yhdessä yhden tai useamman malarialääkkeet. Varmista, että otat kaikki lääkkeet oman lääkäri määräsi. Jos sinulla on kysyttävää tästä, keskustele lääkärin.

Ota lääke ruuan kanssa vähentää vatsavaivoja, ellei toisin ohjannut lääkäriltä. Jos lääkkeen nukkumaan mennessä, ota se välipala, vettä, maitoa tai muuta juomaa.

Voit auttaa selvittämään malaria kokonaan, pitää lääkkeen koko ajan hoidon, vaikka alkaa tuntea paremmin muutaman päivän jälkeen. Jos lopetat lääkkeen ottamisen liian aikaisin, oireet saattavat palata. Älä unohda yhtään annosta.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Oikea käyttö kiniini

Jos se on yli 4 tuntia siitä, kun unohtanut annoksen, jätä unohtunut annos väliin ja ota seuraava annos normaaliin aikaan.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä, kun olet lääkettä. Tämä varmistaa, että malaria on selvitetty täysin, ja sallimaan lääkärille tarkistaa ei-toivottuja vaikutuksia. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Ota yhteyttä lääkäriin heti, jos sinulla on muutoksia sydämen rytmihäiriöitä. Saatat tuntea huimausta, heikotusta tai saatat olla nopea, jytinä, tai epätasainen syke. Varmista, että lääkäri tietää, jos sinä tai joku perheessäsi on joskus ollut sydämen rytmin ongelmia, kuten QT-ajan pidentymistä.

Kiniini saattaa aiheuttaa hypoglykemiaa (matala verensokeri). Jos verensokerisi laskee liian matalaksi, saatat tuntea heikko, unelias, sekava, ahdistunut tai erittäin nälkäinen. Voit myös hikoilla, ravista, tai olla näön hämärtyminen, nopea syke, tai päänsärkyä, joka ei mene pois. Kerro lääkärille heti, jos jokin näistä oireista.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Quinamm

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita, kuten anafylaksiaa. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Soita lääkärille heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, käheys, pyörrytystä, huimausta tai pyörtyminen, hengitysvaikeuksia, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun jälkeen tätä lääkettä.

Kiniini voi aiheuttaa näön hämärtyminen tai muutos värinäkö. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos et pysty näkemään hyvin. Jos nämä reaktiot ovat erityisen kiusallinen, tarkista lääkäriltäsi.

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro lääkäri vastuussa, että käytät tätä lääkettä. Tulokset joitakin testejä voi vaikuttaa tätä lääkettä.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Quinamm Side Effects

kiniini

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Malaria doksisykliini, klindamysiini, Plaquenil, hydroksiklorokiini, Cleocin, kiniini, Vibramycin, kinidiini, Malarone, atovakvoni, meflokiini, atovakvoni / proguaniilin, Doryx, primakiini, Mepron, Monodox, Lariam, Coartem, Qualaquin, Gantrisin, artemeetteriä / lumefantrine, Aralen