Questran jauhe

Alentaa veren kolesterolitasoa. Sitä käytetään yhdessä ruokavalion muutokset. Sitä käytetään myös lievittää kutinaa aiheuttama osittainen sappitietukos. Sitä voidaan käyttää myös muiden sairauksien kuin lääkärisi määrää.

Questran jauhe on sappihaponsitojaa. Se toimii lisäämällä poistaminen sappihappojen kehosta. Koska keho menettää sappihapot, se korvaa ne muuntamalla kolesteroli verestä sappihappoja. Tämä aiheuttaa veren kolesterolin vähentämiseksi.

Ota yhteyttä lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat vuorovaikutuksessa Questran jauhetta. Kerro lääkärille tai apteekkiin, jos sinulla on jokin sairaus, erityisesti jos jokin seuraavista koskee sinua

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Questran jauhetta. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, etenkin jotakin seuraavista

Tämä ei voi olla täydellinen luettelo kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Questran jauhe voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopeta tai muuta annosta mitään lääkettä.

Käytä Questran jauhe lääkärin ohjeiden mukaan. Tarkista etiketistä lääkettä tarkat annosteluohjeet.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kysyttävää ehkä siitä, miten käyttää Questran jauhetta.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäisiä, sivuvaikutuksia. Tarkista lääkäriltä, ​​jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut haittaavia

Ummetus.

Vakavat allergiset reaktiot (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen); mustia tai verisiä ulosteita; ihoärsytys, kielen tai peräaukon alueella; vakavaa tai jatkuvaa ummetus; vakavaa tai jatkuvaa pahoinvointia; hengenahdistus; hitaus; vatsakipu; epätavallinen mustelmia tai verenvuotoa; oksentelu.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää sivuvaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Raportoimaan sivuvaikutuksista sopivalle toimielimelle, lue opas Raportointiongelmat FDA.

Ota yhteyttä 1-800-222-1222 (American Association of myrkytystietokeskukset), paikalliseen myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti. Oireita voivat olla ummetus; kylläisyyden tunnetta.

Tallentaa Questran jauhe huoneen lämpötilassa, välillä 68 ja 77 astetta F (20 ja 25 ° C). Lyhyt varastointi välillä 59 ja 86 astetta F (15 ja 30 astetta C) on sallittua. Säilytä lämmöltä, kosteudelta ja kevyt. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Questran jauhe poissa lasten ulottuvilta ja pois lemmikkejä.

Näitä tietoja ei saa käyttää päättää ottaa Questran jauhetta tai muuta lääkettä. Vain terveydenhuollon tarjoaja on tietoa ja koulutusta päättää, mitkä lääkkeet ovat sinulle. Tämä tieto ei tue mitään lääketieteen turvallinen, tehokas, tai hyväksytty hoitoon tahansa potilaan tai terveydentila. Tämä on vain lyhyt tiivistelmä yleistietoa Questran jauhetta. Se ei sisällä kaikkia tietoja mahdollisia käyttötarkoituksia, haara, varoitukset, varotoimenpiteet, yhteisvaikutukset, haittavaikutukset, tai riskejä, jotka voivat soveltaa Questran jauhetta. Tämä tieto ei ole erityisiä lääkäriin eikä se korvaa tietoja saamasi terveydenhuollon tarjoaja. Sinun täytyy keskustella terveydenhuollon tarjoajan täydelliset tiedot riskeistä ja etuja käyttämällä Questran jauhetta.