quercetin: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset ja varoitukset

3,3 ‘, 4’5,7-Penthydroxyflavone, Bioflavonoid, Bioflavonoid Complex, Bioflavonoid Concentrate, Bioflavonoid Pura, Bioflavonoïde, Bioflavonoïde de Citron, Bioflavonoïdes de Citron, Citrus Bioflavones, Citrus Bioflavonoid, Citrus Bioflavonoidit, C ..; Kaikki nimet 3,3 ‘, 4’5,7-Penthydroxyflavone, Bioflavonoid, Bioflavonoid Complex, Bioflavonoid Keskity, Bioflavonoid Pura, Bioflavonoïde, Bioflavonoïde de Citron, Bioflavonoïdes de Citron, Citrus Bioflavones, Citrus Bioflavonoid, Citrus bioflavonoids, Citrus Bioflavonoid uute, Citrus Flavoni, Citrus Flavonoidit, Complexe de Bioflavonoïde, ConcentrÃde Bioflavonoïde, Extrait de Bioflavonoïde, Extrait de Bioflavonoïdes de Citron, Flavoni de Citron, Flavonoidi, Flavonoïde, Meletin, MÃlÃtine , kversetiini, QuercÃtine, Sophretin, SophrÃtine; Piilota nimet

Quercetin on kasvi pigmentti (flavonoidi). Se löytyy monia kasveja ja elintarvikkeet, kuten punaviiniä, sipulia, vihreää teetä, omenat, marjat, Ginkgo biloba, mäkikuisma, vanhempi, ja toiset. Tattari teetä on suuri määrä quercetin. Ihmiset käyttävät quercetin lääkkeenä; Quercetin käytetään hoitoon edellytykset sydämen ja verisuonten lukien â € œhardening valtimoiden â € (ateroskleroosi), korkea kolesteroli, sydänsairaus, ja verenkiertohäiriöitä. Sitä käytetään myös diabeteksen, kaihi, heinänuha, mahahaava, skitsofrenia, tulehdus, astma, kihti, virusinfektiot, krooninen väsymysoireyhtymä (CFS), syövän ehkäisemiseen, ja kroonisten infektioiden eturauhasen. Quercetin käytetään myös lisäämään kestävyyttä ja parantaa urheilullinen suorituskyky.

Quercetin on antioksidantti ja tulehdusta estäviä joka voi auttaa vähentämään eturauhasen tulehdusta.

Mahdollisesti Tehokas fo; Eturauhasen kipua ja turvotusta (tulehdusta). Kun quercetin suun näyttää vähentävän kipua ja parantaa elämänlaatua, mutta ei näytä auttaa virtsaaminen ongelmia miehillä jatkuva eturauhasen ongelmia, jotka eivät johdu infektiosta; Riittämätön Evidence fo; Sydänsairaus. Jotkut tutkimukset viittaavat siihen, että syömisen runsaasti quercetin, kuten tee, sipulit ja omenat, voi vähentää sydänsairauksien riskiä liittyvän kuoleman iäkkäillä miehillä. Kuitenkin muut varhaiset tutkimukset viittaavat siihen, että ottamalla päivittäin quercetin täydentää ei parane sydänsairauksien riskitekijät; Korkea kolesteroli. Lyhytaikainen käyttö quercetin täydentää ei näytä alentavan â € œbad cholesterolâ € (low-density lipoprotein (LDL) kolesteroli), alempi kokonaiskolesteroli, tai korottaa â € œgood cholesterolâ € (HDL- (HDL) kolesteroli); Korkea verenpaine. Jotkut tutkimukset viittaavat siihen, että 365 mg quercetin aglykoni kahdesti päivässä tuottaa pienen (5-7 mmHg) verenpaineen lasku ihmisiä, joilla on hoitamaton, lievä korkea verenpaine. Se ei ole vielä tiedossa, miten tärkeää tämä on; Liikunnan aiheuttama hengitysteiden infektioita. Kehittäminen tutkimus osoittaa, että kun 500 mg quercetin kahdesti päivässä 3 viikkoa ennen, ja jatkuu vuoden 3 vuorokauden pidennetään, voimakas pyöräily määrä vähenee ylähengitysteiden infektioiden 14 päivän kuluessa raskas liikunta; Munuaisensiirto. Jotkut tutkimukset osoittavat, että yhdistelmä 20 mg quercetin ja 480 mg curcumin ottaa kerran tai kahdesti päivässä alkaen 24 tunnin kuluessa munuaissiirto ja jatkuu yhden kuukauden yhdessä hylkimistä estävien lääkkeiden, parantaa varhaisen toiminta munuais- ; Keuhkosyöpä. Jotkut tutkimukset viittaavat siihen, että kuluttavat suuria määriä quercetin ruokavalio saattaa vähentää riski sairastua keuhkosyöpään, erityisesti miehillä, jotka tupakoivat; Munasarjasyöpä. Eräässä tutkimuksessa todettiin mitään yhteyttä quercetin saanti ruokavaliosta ja mahdollisuus munasarjasyöpä; Haimasyöpä. Jotkut tutkimukset viittaavat siihen, että syö suuria määriä quercetin ruokavalio saattaa vähentää mahdollisuuksia kehittää haimasyövän, erityisesti miehillä, jotka tupakoivat; Liikunta suorituskyky; â € œHardening on arteriesâ € (ateroskleroosi); Diabetes; kaihi; Heinänuha (allerginen nuha); Vatsa ja suoliston haavaumat; Skitsofrenia; Kipu ja turvotus (tulehdus); Astma; Kihti; Virusinfektiot; Krooninen väsymysoireyhtymä (CFS); Syöpä; Muut ehdot. Lisää todisteita tarvitaan rate quercetin näihin käyttötarkoituksiin.

Quercetin on ehkä SAFE useimmille ihmisille, kun otetaan suun lyhytaikaisia. Quercetin on turvallisesti käytetty määrä on enintään 500 mg kaksi kertaa päivässä 12 viikon ajan. Ei tiedetä, jos pitkän aikavälin käyttö tai suurempia määriä ovat turvallisia; Quercetin voi aiheuttaa päänsärkyä ja pistely käsivarsissa ja jaloissa. Erittäin suuret annokset voivat aiheuttaa munuaisvaurioita; Kun annetaan laskimoon (i.v.) sopivina määrinä (alle 722 mg), quercetin on ehkä turvallinen. Mutta suurempia määriä antama IV mahdollisesti ovat turvallisia. On raportoitu munuaisvaurio suuremmilla annoksilla Varotoimet ja varoitukset: Raskaus ja imetys Ei tiedetä tarpeeksi käyttöä quercetin raskauden ja imetyksen aikana. Pysy turvallisella puolella ja välttää käyttöä.

Kun quercetin yhdessä joidenkin antibioottien saattaisi vähentää tehokkuutta joidenkin antibioottien. Jotkut tutkijat ajattelevat, että quercetin saattaa estää joidenkin antibioottien tappaa bakteereja. Mutta se on liian aikaista tietää, jos tämä on suuri huolenaihe; Jotkut näistä antibiooteista, jotka saattavat olla vuorovaikutuksessa kersetiinillä sisältää siprofloksasiini (Cipro), enoksasiinia (Penetrex) norfloksasiinin (Chibroxin, Noroxin), sparfloksasiini (Zagam), trovafloksasiinin (Trovan), ja grepafloxacin (Raxar).

Siklosporiini (Neoral, Sandimmune) muutetaan ja jaoteltu maksassa. Quercetin voisi pienentää kuinka nopeasti maksassa hajoaa siklosporiini (Neoral, Sandimmune). Kun quercetin saattaa voimistaa ja sivuvaikutuksia tätä lääkitystä. Ennen quercetin puhua terveydenhuollon palveluntarjoajat, jos ottaa siklosporiinin (Neoral, Sandimmune).

Jotkut lääkkeet ovat muuttuneet ja jaoteltu maksassa. Quercetin voisi pienentää kuinka nopeasti maksassa hajoaa joitakin lääkkeitä. Kun quercetin yhdessä näiden lääkkeiden, jotka ovat muuttuneet pääosin maksassa saattaa voimistaa ja sivuvaikutuksia lääkitystä. Ennen quercetin puhua terveydenhuollon palveluntarjoajat, jos ottaa mitään lääkkeitä, jotka vaihdetaan maksassa; Jotkut lääkkeet, jotka vaihdetaan maksassa kuuluvat paklitakseli (Taxol), rosiglitatsoni (Avandia), amiodaroni (Cordarone), doketakseli (Taxotere), repaglinidin (Prandin), verapamiili (Calan, Isoptin, Verelan), ja muut.

Jotkut lääkkeet ovat muuttuneet ja jaoteltu maksassa. Quercetin voisi pienentää kuinka nopeasti maksassa hajoaa joitakin lääkkeitä. Kun quercetin yhdessä näiden lääkkeiden, jotka ovat muuttuneet pääosin maksassa saattaa voimistaa ja sivuvaikutuksia lääkitystä. Ennen quercetin puhua terveydenhuollon palveluntarjoajat, jos ottaa mitään lääkkeitä, jotka vaihdetaan maksassa; Jotkut lääkkeet, jotka vaihdetaan maksassa kuuluvat selekoksibi (Celebrex), diklofenaakki (Voltaren), fluvastatiini (Lescol), glipitsidi (Glucotrol), ibuprofeeni (Advil, Motrin), irbesartaani (Avapro), losartaani (Cozaar), fenytoiini (Dilantin) , piroksikaami (Feldene), tamoksifeenin (Nolvadex), tolbutamidi (Tolinase), torsemidia (Demadex), varfariini (Coumadin), ja muut.

Jotkut lääkkeet ovat muuttuneet ja jaoteltu maksassa. Quercetin voisi pienentää kuinka nopeasti maksassa hajoaa joitakin lääkkeitä. Kun quercetin yhdessä näiden lääkkeiden, jotka ovat muuttuneet pääosin maksassa saattaa voimistaa ja sivuvaikutuksia lääkitystä. Ennen quercetin puhua terveydenhuollon palveluntarjoajat, jos ottaa mitään lääkkeitä, jotka vaihdetaan maksassa; Jotkut lääkkeet, jotka vaihdetaan maksassa kuuluvat amitriptyliini (Elavil), kodeiini, flekainidi (Tambocor), haloperidoli (Haldol®), imipramiini (Tofranil), metoprololi (Lopressor, Toprol XL), ondansetroni (Zofran), paroksetiini (Paxil), risperidoni (Risperdal), tramadoli (Ultram), venlafaksiini (Effexor), ja muut.

Jotkut lääkkeet ovat muuttuneet ja jaoteltu maksassa. Quercetin voisi pienentää kuinka nopeasti maksassa hajoaa joitakin lääkkeitä. Kun quercetin yhdessä näiden lääkkeiden, jotka ovat muuttuneet pääosin maksassa saattaa voimistaa ja sivuvaikutuksia lääkitystä. Ennen quercetin puhua terveydenhuollon palveluntarjoajat, jos ottaa mitään lääkkeitä, jotka vaihdetaan maksassa; Jotkut lääkkeet, jotka vaihdetaan maksassa sisältää lovastatiinin (Mevacor), klaritromysiini (Biaxin), siklosporiini (Neoral, Sandimmune), diltiatseemi (Cardizem), estrogeenit, indinaviiri (Crixivan), triatsolaami (Halcion), verapamiili (Calan, Isoptin, Verelan ), alfentaniili (Alfenta), fentanyyli (Sublimaze), losartaani (Cozaar), fluoksetiini (Prozac), midatsolaami (Versed), omepratsoli (Prilosec), lansopratsoli (Prevacid), ondansetroni (Zofran), propranololi (Inderal), feksofenadiinia (Allegra ), amitriptyliini (Elavil), amiodaroni (Cordarone), sitalopraami (celexa), sertraliini (Zoloft), ketokonatsoli (Nizoral), itrakonatsoli (Sporanox), ja monet muut.

Jotkut lääkkeet liikuttaa pumppujen soluissa. Quercetin voisi tehdä nämä pumput vähemmän aktiivisia ja lisätä kuinka paljon joidenkin lääkkeiden imeydy elimistöön. Tämä saattaa aiheuttaa enemmän sivuvaikutuksia joitakin lääkkeitä; Jotkut lääkkeet, joita siirretään nämä pumput sisältävät diltiatseemi (Cardizem), verapamiili (Calan, Isoptin, Verelan), digoksiinin (Lanoxin) siklosporiini (Neoral, Sandimmune), sakinaviiri (Invirase), amprenaviiri (Agenerase), nelfinaviiri (Viracept), loperamidin (Imodium), kinidiini, paklitakseli (Taxol), vinkristiini, etoposidi (VP16, Vepesid), simetidiini (Tagamet), ranitidiini (Zantac), feksofenadiini (Allegra), ketokonatsoli (Nizoral), itrakonatsoli (Sporanox), ja muut.

Seuraava annos on tutkittu tieteellisessä researc; BY mout; Eturauhasen kipua ja turvotusta (eturauhastulehdus): 500 mg kahdesti päivässä.

Viitteet

Nieman DC, Henson DA, Davis JM, et al. Quercetin nauttiminen ei muuta sytokiinien muutoksia urheilijat kilpailevat Western States Endurance Run. J Interferoni Sytokiini Res 200; 27: 1003-11.

Nieman DC, Henson DA, Davis JM, et al. Quercetin n vaikutus liikunnan aiheuttamat muutokset plasman sytokiinien ja lihasten ja valkosolujen sytokiinien mRNA. J Appi Physiol 200; 103: 1728-35.

Nieman DC, Henson DA, Gross SJ, et al. Quercetin vähentää sairauden, mutta ei immuuni häiriöiden jälkeen intensiivisen harjoituksen. Med Sci Sports Exerc 200; 39: 1561-9.

Nöthlings U, Murphy SP, Wilkens LR, et ai. Flavonolit ja haimasyövän riskiä: monietnisen kohorttitutkimus. Am J Epidemiol 200; 166: 924-31.

Obach RS. Esto ihmisen sytokromi P450 entsyymien ainesosien mäkikuisman, rohdosvalmiste käytetään masennuksen hoidossa. J Pharmacol Exp Ther 200; 294: 88-95.

Otsuka H, ​​Inaba M, Fujikura T, Kunitomo M. Histokemiallinen ja toiminnalliset ominaisuudet metakromaattisen solujen nenän epiteelin allerginen nuha: tutkimukset nenän kaavituista ja niiden hajallaan soluja. J Allergy Clin Immunol 199; 96: 528-36 ..

Perez-Vizcaino F, Duarte J, Andriantsitohaina R. endoteelin toimintaa ja sydän- ja verisuonitautien: vaikutukset quercetin ja viinin polyfenolit. Free Radic Res 200; 40: 1054-65.

Rachkauskas GS. Teho enterosorption ja yhdistelmä antioksidantteja skitsofrenia. Lik správa 199; 4: 122-4.

Sesink AL, O’Leary KA, Hollman PC. Kversetiini glukuronideina mutta ei glukosideja ovat läsnä ihmisen plasmassa sen jälkeen, kun kulutus kversetiini-3-glukosidi tai kversetiini-4′-glukosidi. J Nutr 200; 131: 1938-41 ..

Shoskes D, Lapierre C, Cruz-Corerra M, et al. Hyödylliset vaikutukset bioflavonoideja curcumin ja quercetin varhaiseen toiminnon cadaveric munuaisensiirtoa: satunnaistettu lumekontrolloidussa tutkimuksessa. Transplantation 200; 80: 1556-9.

Shoskes DA, Zeitlin SI, Shahed A Rajfer J. Quercetin miehillä luokan III krooninen eturauhastulehdus: Alustava mahdollinen, kaksoissokkoutettu, lumekontrolloitu tutkimus. Urol 199; 54: 960-3.

Starvic B. Quercetin meidän ruokavalio: alkaen voimakas mutageeni ja todennäköinen anticarcinogen. Clin Biochem 199; 27: 245-8.

Vaclavikova R, Horsky S, Simek P, Gut I. Paklitakselin metabolia rotan ja ihmisen maksan mikrosomeissa estyy fenolisia antioksidantteja. Naunyn Schmiedebergs Arch Pharmacol 200; 368: 200-9.

Vorbach EU, Arnoldt KH, Hubner WD. Tehoa ja siedettävyyttä mäkikuisma uutetta LI 160 versus imipramiini potilaalla on vaikea masennustilat mukaan ICD 10. Pharmacopsychiatry 199; 30: 81-5.

Walle T, Otake Y, Walle UK, Wilson FA. Quercetin glukosideja ovat täysin hydrolysoidaan ileostomy potilailla ennen imeytymistä. J Nutr 200; 130: 2658-61 ..

Wiseman H. hyötyosuus ei-ravinteiden kasvi tekijät: ravinnon flavonoideja ja Fytoestrogeenien. Proc Nutr Soc 199; 58: 139-46.

Nemeth K, Piskuła MK. Elintarvikkeiden sisältöä, jalostus, imeytymistä ja aineenvaihduntaa sipuli flavonoideja. Crit Rev Food Sei Nutr 200; 47: 397-409.

Alexandrakis, M., Letourneau, R., Kempuraj, D., Kandere-Grzybowska, K., Huang, M., Christodoulou, S., Boucher, W., Seretakis, D., ja Theoharides, TC flavonit estävät leviämisen ja lisätä välittäjänä pitoisuus ihmisen leukemiasolujen syöttösolujen (HMC-1). Eur.J Haematol. 200; 71 (6): 448-454.

Beatty, E. R., O’Reilly, J. D., Englannissa, T. G., McAnlis, G. T., Young, I. S., Geissler, C. A., Sanders, T. A., ja Wiseman, H. vaikutus ravinnon quercetin oksidatiivista DNA-vaurioita terveillä koehenkilöillä. Br J Nutr 200; 84 (6): 919-925.

Bischoff, S. C. Quercetin: potentiaalit ehkäisyssä ja hoidossa taudin. Curr.Opin.Clin Nutr Metab Care 200; 11 (6): 733-740.

Blanco-Colio, LM, Valderrama, M., Alvarez-Sala, LA, Bustos, C., Ortego, M., Hernandez-Presa, MA, Cancelas, P., Gomez-Gerique, J., Millan, J., ja Egido, J. Punaviini saanti estää ydinaseiden tekijä-kappaB aktivaation perifeerisen veren mononukleaarisissa soluissa terveiden vapaaehtoisten aikana aterian jälkeinen lipemia. Circulation 8-29-200; 102 (9): 1020-1026.

Boots, A. W., Haenen, G. R., ja Bast, A. terveysvaikutukset quercetin: alkaen antioksidanttina nutraceutical. Eur.J Pharmacol 5-13-200; 585 (2-3): 325-337.

Boulton, D. W., Wallen, U. K., ja Walle, T. laaja sitoutumisen bioflavonoid quercetin ihmisen plasman proteiineihin. J.Pharm.Pharmacol. 199; 50 (2): 243-249.

Brevik, A., Rasmussen, S. E., DREVON, C. A., ja Andersen, L. F. erittyy virtsaan flavonoidien heijastaa pienetkin muutokset ravinnon saanti hedelmiä ja vihanneksia. Syöpä Epidemiol.Biomarkers Ed. 200; 13 (5): 843-849.

Castillo M. H., Perkins, E., Campbell, J. H., Doerr, R., Hassett, J. M., Kandaswami, C., ja Middleton E Jr. vaikutukset bioflavonoid quercetin on levyepiteelisyöpä pään ja kaulan alkuperää. Am.J.Surg. 198; 158 (4): 351-355.

Chopra, M., Fitzsimons, P. E., Strain, J. J., Thurnham, D. I., ja Howard, A. N. Alkoholittomat punaviini uute ja quercetin estää LDL hapettumista vaikuttamatta plasman antioksidantin vitamiini ja carotenoid pitoisuuksia. Clin.Chem. 200; 46 (8 Pt 1): 1162-1170.

Crespy, V., Morand, C., MANACH, C., Besson, C., Demigne, C., ja Remesy, C. Osa kversetiinin imeytyy ohutsuolesta on konjugoitu ja edelleen erittyy suolistossa. Am J Physiol 199; 277 (1 Pt 1): G120-G126.

Cross, H. J., Tilby, M., Chipman, J. K., Ferry, D. R., ja Gescher, A. vaikutus quercetin genotoksisuuden sisplatiinin. Int J Cancer 5-3-199; 66 (3): 404-408.

Czekalla, J., Gastpar, M., Hübner W. D., ja Jager, D. vaikutus Hypericum uutteen johtumiseen nähty EKG verrattuna imipramiinin. Pharmacopsychiatry 199; 30 Suppl 2: 86-88.

de Vries, J. H., Hollman, P. C., Meyboom, S., Buysman, M. N., Zock, P. L., van Staveren, W. A., ja Katan, M. B. pitoisuudet plasmassa ja erittyminen virtsaan antioksidantin flavonolien quercetin ja kaempferol kuten biomarkkereita saanti ravinnosta. Am.J Clin Nutr. 199; 68 (1): 60-65.

Dhar, N. B. ja Shoskes, D. A. Uudet hoitomuodot kroonisen eturauhastulehdus. Curr.Urol.Rep. 200; 8 (4): 313-318.

Egert, S., Wolffram, S., Bosy-Westphal, A., Boesch-Saadatmandi, C. Wagner, AE, Frank, J., Rimbach, G., ja Mueller, MJ Daily kversetiini lisäravinteen annoksesta riippuen lisää plasman quercetin pitoisuuksia terveillä ihmisillä. J Nutr 200; 138 (9): 1615-1621.

Elattar, T. M. ja Virji, A. S. inhiboiva vaikutus curcumin, genisteiinin, kversetiini ja sisplatiini kasvuun suun syöpäsolujen in vitro. Anticancer Res 200; 20 (3A): 1733-1738.

Erlund, I., Alfthan, G., Mäenpää, J., ja Aro, A. Tea ja sepelvaltimotauti: flavonoidi quercetin on enemmän hyötyosuus rutiini naisilla kuin miehillä. Arch.Intern.Med. 8-13-200; 161 (15): 1919-1920.

Ferrandina, G., Almadori, G., Maggiano, N., Lanza, P., Ferlini, C., Cattani, P., Piantelli, M., Scambia, G., ja Ranelletti, FO Growth estävä vaikutus tamoksifeenin ja quercetin ja läsnäolo tyypin II estrogeenin sitoutumiskohtia ihmisen kurkunpään syövän solulinjoissa ja ensisijainen kurkunpään kasvaimia. Int 8-31-199; 77 (5): 747-754.

Formica, J. V. ja Regelson, W. Katsaus biologian Kversetiiniä ja niihin liittyvien bioflavonoideja. Food Chem.Toxicol. 199; 33 (12): 1061-1080.

Franke, A. A., Custer, L. J., Wilkens, L. R., Le Marchand, L. L., Nomura, A. M., Goodman, M. T., ja Kolonel, L. N. Nestekromatografianalyysi-fotodiodisarja massaspektrometrianalyysissä ravinnon phytoestrogens ihmisen virtsasta ja verestä. J Chromatogr B Analyt.Technol.Biomed Life Sei 9-25-200; 777 (1-2): 45-59.

Graefe, EU, Wittigin, J., Mueller, S., Riethling, AK, Uehleke, B., Drewelow, B., Pforte, H., Jacobasch, G., Derendorfissa H., ja Veit, M. Farmakokinetiikka ja hyötyosuus quercetin glykosidit ihmisillä. J Clin.Pharmacol. 200; 41 (5): 492-499.

Gugler, R., Leschik, M., ja Dengler, H. J. sijoittelu quercetin ihmisessä kerta suun kautta että laskimoon annoksina. Eur.J.Clin.Pharmacol. 12-19-197; 9 (2-3): 229-234.

Hanninen, Kaartinen, K., Rauma, A. L., Nenonen, M., Torronen, R., Häkkinen, A. S., Adlercreutz, H., ja Laakso, J. Antioksidantit vegaani ruokavalion ja reumasairaudet. Toksikologian 11-30-200; 155 (1-3): 45-53.

Hänsgen, K. D., Vesper, J., ja PLOCH, M. monikeskustutkimus kaksoissokkotutkimus tarkastellaan masennuslääke tehokkuutta Hypericum uute LI 160. J Geriatr.Psychiatry Neurol. 199; 7 Suppl 1: S15-S18.

Havsteen, B. Flavonoidit, luokka luonnon tuotteiden korkea farmakologinen teho. Biochem.Pharmacol 4-1-198; 32 (7): 1141-1148.

Hayashi, A., Gillen, A. C., ja Lott, J. R. vaikutukset päivittäin otetun quercetin Kalkonin ja muutettu Sitruspektiininä on istutettu paksusuolen-25 kasvaimen kasvua Balb-c-hiirissä. Altern Med Rev 200; 5 (6): 546-552.

Hayek, T., Fuhrman, B., Vaya, J., Rosenblat, M., Belinky, P., Coleman, R., Elis, A., ja Aviram, M. Alennettu ateroskleroosin etenemisen apolipoproteiini E-hiirissä seuraavat kulutus punaviiniä, tai sen polyfenolit kversetiini tai catechin, liittyy alentunut herkkyys LDL hapettumisen ja aggregaatiota. Arterioscler.Thromb.Vasc.Biol 199; 17 (11): 2744-2752.

Hertog, M. G., Feskens, E. J., Hollman, P. C., Katan, M. B., ja Kromhout, D. Ravinnon flavonoidit ja syöpäriskin Zutphenin Vanhukset Study. Nutr Syöpä 199; 22 (2): 175-184.

Hoffman, R., Graham, L., ja Newlands, E. S. Enhanced antiproliferatiivista toimintaa busulfaani mukaan quercetin ihmisen leukemia K562. Br.J.Cancer 198; 59 (3): 347-348.

Hollman, P. C., de Vries, J. H., van Leeuwen, S. D., Mengelers, M. J., ja Katan, M. B. imeytyminen ravinnon quercetin glykosidit ja quercetin terveillä ileostomia vapaaehtoisilla. Am.J.Clin.Nutr. 199; 62 (6): 1276-1282.

Hollman, P. C., van Trijp, J. M., Buysman, M. N., van der Gaag, M. S., Mengelers, M. J., de Vries, J. H., ja Katan, M. B. suhteellinen hyötyosuus antioksidantti flavonoidi kversetiinin eri elintarvikkeiden man. FEBSLett. 11-24-199; 418 (1-2): 152-156.

Hollman, P. C. van Trijp, J. M., Mengelers, M. J., de Vries, J. H., ja Katan, M. B. biosaatavuus ravinnon antioksidantti flavonolia quercetin ihmisellä. Cancer Lett. 3-19-199; 114 (1-2): 139-140.

Hollman, PC, Bijsman, MN, van Gameren, Y, Cnossen, EP, de Vries, JH, ja Katan MB. Sokeri-osa on tärkeä tekijä imeytymistä ravinnosta flavonoidi glykosidit ihmisellä. Free Radic.Res. 199; 31 (6): 569-573.

Kang, LP, Qi, LH, Zhang, JP, Shi, N., Zhang, M., Wu, TM, ja Chen, J. Effect genisteiinin ja quercetin proliferaatiossa, kollageenin synteesiä, ja tyypin I prokollageenin mRNA-tasoja rotan maksan tähtisolut. Acta Pharmacol.Sin. 200; 22 (9): 793-796.

Kasper, S. hoito Kaamosmasennus (SAD) kanssa hypericum uutetta. Pharmacopsychiatry 199; 30 Suppl 2: 89-93.

Katske, F., Shoskes, D. A., Sender, M., Poliakin, R., Gaglianon, K., ja Rajfer, J. hoito interstitiaalinen kystiitti kanssa quercetin täydentää. Tech.Urol. 200; 7 (1): 44-46.

Kaul, T. N., Middleton E Jr, ja Ogra, P. L. Antiviral vaikutus flavonoidien ihmisen viruksia. J.Med.Virol. 198; 15 (1): 71-79.

Keinzler, JL, Sallin, D, Schifflers, MH, ja Ghika A. Phamokinetics mono-3′-mono-4′-0- (beta-hydroksietyyli) -rutoside johdannaiset, kun kerta-annokset Venoruton jauhetta terveillä vapaaehtoisilla. Eur.J.Clin.Pharmacol. 200; 58 (6): 395-402.

Kiesewetter, H, Koscielny, J, Kalus, U, Vix, JM, Peill, H, Petrini, O, van Toor, BS, ja de Mey, C. tehokkuus suun kautta uutetta punaisen viiniköynnöksen lehtien AS 195 (Folia vitis viniferae ) kroonisen laskimoiden vajaatoiminta (vaiheissa I-II). Satunnaistetussa kaksoissokkotutkimuksessa, lumekontrolloidussa tutkimuksessa. Arzineimittelforschung 200; 50 (2): 109-117.

Lamson, D. W. ja Brignall, M. S. Antioksidantit ja syöpä, osa 3: quercetin. Altern.Med.Rev. 200; 5 (3): 196-208.

Lin, C. M., Chen, C. S., Chen, C. T., Liang, Y. C., ja Lin, J. K. Molecular mallintaminen flavonoideja, joka estää ksantiinioksidaasin. Biochem.Biophys.Res Commun. 5-31-200; 294 (1): 167-172.

Loke, W. M., Hodgson, J. M., Proudfoot, J. M., McKinley, A. J., Puddey, I. B., ja Croft, K. D. Pure ruokavalion flavonoideja quercetin ja (-) – epikatekiinia lisätä typpioksidin tuotteita ja vähentää endoteliini-1 akuutisti terveillä miehillä. Am J Clin Nutr 200; 88 (4): 1018-1025.

Lozoya, X., Reyes-Morales, H., Chavez-Soto, MA, Martinez-Garcia, mdel C., Soto-Gonzalez, Y., ja Doubova, SV Suoliston anti-puuskittainen vaikutus phytodrug on Guava Folia vuonna akuutin Diarrhetic tauti. J Ethnopharmacol 200; 83 (1-2): 19-24.

Makita, H., Tanaka, T., Fujitsuka, H., Tatematsu, N., Satoh, K., Hara, A., ja Mori, H. kemopreventioon 4-nitrokinoliini 1-oksidi-indusoidun rotan suun syövän synnyn, jonka ravinnon flavonoidit kalkonisyntaasia, 2-hydroxychalcone, ja quercetin. Cancer Res 11-1-199; 56 (21): 4904-4909.

Mayer, B., Schumacher, M., Brandstatter, H., Wagner, F. S., ja Hermetter, A. Suurikapasiteettinen fluoresenssi seulonnasta antioksidatiivisen kapasiteetin ihmisen seerumissa. Anal 10-15-200; 297 (2): 144-153.

McAnulty, SR, McAnulty, LS, Nieman, DC, Quindry, JC, Hosick, PA, Hudson, MH, Still, L., Henson, DA, Milne, GL, Morrow, JD, Dumke, CL, Utter, AC, Triplett , NT, ja Dibarnardi, A. Krooninen quercetin nauttimisen ja liikunnan aiheuttamaa oksidatiivista vaurioita ja tulehdusta. Appl.Physiol Nutr Metab 200; 33 (2): 254-262.

Morrow, D. M., Fitzsimmons, P. E., Chopra, M., ja McGlynn, H. lisäravinteena anti-kasvain promoottori kversetiini: sen vaikutukset matriksimetalloproteinaasi geenisäätelyn. Mutat.Res. 9-1-200; 480-481: 269-276.

Mueller, B. M. mäkikuisma for masennus: tulokset avohoidossa tutkimuksen kanssa Hypericum valmisteen HYP 811. Adv.Ther. 199; 15 (2): 109-116.

Mulholland, PJ, Ferry, DR, Anderson, D., Hussain, SA, Young, AM, Cook, JE, Hodgkinin, E., Seymour, LW, ja Kerr, DJ Pre-kliininen ja kliininen tutkimus QC12, veden- liukoinen, aihiolääke quercetin. Ann.Oncol. 200; 12 (2): 245-248.

Murakami, A., Ashida, H., ja Terao, J. monikohteisen syövän ehkäisyssä quercetin. Cancer Lett. 10-8-200; 269 ​​(2): 315-325.

Negre-Salvayre, A. ja Salvayre, R. Quercetin estää sytotoksisuuden hapettuneen LDL: lymfoidisolulinjojen. Free Radic.Biol.Med. 199; 12 (2): 101-106.

Nieman, D. C. Immunonutrition tukea urheilijoille. Nutr.Rev. 200; 66 (6): 310-320.

Noroozi, M., Burns, J., Crozier, A., Kelly, I. E., ja Lean, M. E. ennustaminen ruokavalion flavonolia kulutuksen paaston plasman tai virtsan eritystä. Eur J Clin Nutr 200; 54 (2): 143-149.

O’Reilly, JD, Mallet, AI, McAnlis, GT, Young, IS, Halliwell, B., Sanders, TA, ja Wiseman, H. kulutus flavonoidit sipulia ja musta tee: puute vaikutus F2 isoprostaaneja ja autovasta hapettuneen LDL terveillä ihmisillä. Am.J Clin.Nutr. 200; 73 (6): 1040-1044.

O’Reilly, J. D., Sanders, T. A., ja Wiseman, H. Flavonoidit suojaavat hapettumista LDL in vitro: käytössä valinnassa flavonoidi ruokavalio ja merkitystä LDL hapettumiskestävyys ex vivo? Vapaa Radic.Res 200; 33 (4): 419-426.

Olthof, M. R., Hollman, P. C., Vree, T. B., ja Katan, M. B. biologinen quercetin-3-glukosidi ja kversetiini-4’-glukosidi eivät eroa ihmisillä. J. Nutr. 200; 130 (5): 1200-1203.

Rachkauskas, GS. [Teho enterosorption ja yhdistelmä antioksidantteja skitsofrenia]. Lik.Sprava. 199; 4: 122-124.

Ranelletti, FO, Ricci, R., Larocca, LM, Maggiano, N., Capelli, A., Scambia, G., Benedetti-Panici, P., Mancuso, S., Rumi, C., ja Piantelli, M. kasvua estävää vaikutusta quercetin ja läsnäolon tyypin II estrogeeni-sitoutumiskohtia ihmisen paksusuolen syövän solulinjoissa ja ensisijainen peräsuolen kasvaimia. Int 2-1-199; 50 (3): 486-492.

Rayalam, S., Della-Fera, M. A., ja Baile, C. A. Fytokemikaalit ja sääntelyn rasvasolun elinkaaren. J Nutr Biochem. 200; 19 (11): 717-726.

Remberg, P., Bjork, L., Hedner, T., ja Sterner, O. Ominaisuudet, kliinistä vaikutusta profiilin ja siedettävyyttä nenäsumute valmistelun aaprottimaruna L. varten allerginen nuha. Phytomedicine. 200; 11 (1): 36-42.

Schaefer, E, Peill, H, Ambrosetti, L, ja Petrini, O. turvotus suojaavia ominaisuuksia punaisen viiniköynnöksen lehtien uute AS 195 (Folia vitis viniferae) hoidossa kroonisen laskimoiden vajaatoiminta. A 6-weel observational tutkimuksessa. Arzineimittelforschung 200; 53 (4): 243-246.

Schulz, H. U., Schürer, M., Bassler, D., ja Weiser, D. tutkiminen hyötyosuuden hypericin, pseudohypericin, hyperforin sekä flavonoideja quercetin ja isorhamnetin seuraavat yhden ja useiden suun annostuksen Hypericum uute, joka sisältää tabletin. Arzneimittelforschung. 200; 55 (1): 15-22.

Serafini, M., Bugianesi, R., Salucci, M., Azzini, E., Raguzzini, A., ja Maiani, G. vaikutus akuutin nauttimisesta tuoretta ja tallennettujen salaattia (Lactuca sativa) plasman kokonais- antioksidantti kapasiteettia ja antioksidantti tasot ihmisillä. Br.J Nutr. 200; 88 (6): 615-623.

Singhal, R. L., Yeh, Y. A., Praja, N., Olah, E., Sledge, G. W., Jr., ja Weber, G. Quercetin down-regulation signaalitransduktion ihmisen rintasyöpäsoluihin. Biochem.Biophys.Resmun. 3-8-199; 208 (1): 425-431.

Sommer, H. ja Harrer, G. Lumelääkekontrolloidut kaksoissokkotutkimuksessa tehokkuuden tutkimiseen olevan Hypericum valmisteen 105 lievästi masentunut potilaille. J Geriatr.Psychiatry Neurol. 199; 7 Suppl 1: S9-11.

Stavric, B. Quercetin meidän ruokavalio: alkaen voimakas mutageeni ja todennäköinen anticarcinogen. Clin.Biochem. 199; 27 (4): 245-248.

Terao, J., Kawai, Y., ja Murota, K. Vihannesten flavonoideja ja sydän. Asia Pac.J Clin Nutr 200; 17 Suppl 1: 291-293.

Theoharides, T. C. ja Sant, G. R. pilottitutkimus avoimessa tutkimuksessa Cystoprotek interstitiaalinen kystiitti. Int J Immunopathol.Pharmacol 200; 18 (1): 183-188.

Theoharides, T. C., Whitmore, K., Stanford, E., Moldwin, R., ja O’Leary, M. P. Interstitiaalinen kystiitti: virtsarakon kipu ja sen jälkeen. Expert.Opin.Pharmacother. 200; 9 (17): 2979-2994.

Vorbach, E. U., Hübner W. D., ja Arnoldt, K. H. vaikuttavuus ja toleranssi Hypericum uutetta LI 160 verrattuna imipramiinin: satunnaistettu kaksoissokkotutkimus, jossa 135 avohoidossa. J Geriatr.Psychiatry Neurol. 199; 7 Suppl 1: S19-S23.

Walle, T., Wallen, U. K., ja Halushka, P. V. Hiilidioksidi on päämetaboliitti quercetin ihmisillä. J. Nutr. 200; 131 (10): 2648-2652.

Wang, F. M., Yao, T. W., ja Zeng, S. määritys quercetin ja kaempferol ihmisen virtsasta jälkeen oraalisesti tabletin ginkgo biloba-uutetta HPLC. J Pharm Biomed.Anal. 9-19-200; 33 (2): 317-321.

Wiczkowski, W., Romaszko, J., Bucinski, A., Szawara-Nowak, D., Honke, J., Zielinski, H., ja Piskuła, MK Quercetin alkaen salottisipuli (Allium cepa L. var. Aggregatum) on enemmän biologisesti kuin sen glukosideja. J Nutr 200; 138 (5): 885-888.

Wilson, T., Singh, A. P., Vorsa, N., Goettl, C. D., Kittleson, K. M., Roe, C. M., Kastello, G. M., ja Ragsdale, F. R. Human glykeeminen vaste ja fenolipitoisuus makeuttamatonta karpalomehua. J Med Food 200; 11 (1): 46-54.

Wojcicki, J., Gawronska-Szklarz, B., Bieganowski, W., Patalan, M., Smulski, HK, Samochowiec, L., ja Zakrzewski, J. Vertaileva farmakokinetiikka ja hyötyosuus flavonoidi glykosidit Ginkgo biloba yhden suun kautta anto kolme muotoiluja terveille vapaaehtoisille. Mater.Med Pol. 199; 27 (4): 141-146.

Yoshida, M., Sakai, T., Hosokawa, N., Marui, N., Matsumoto, K., Fujioka, A., Nishino, H., ja Aoike, A. vaikutus quercetin solusyklin etenemistä ja kasvua ihmisen mahalaukun syöpäsoluja. FEBSLett. 1-15-199; 260 (1): 10-13.

Young, JF, Nielsen, SE, Haraldsdottir, J., Daneshvar, B., Lauridsen, ST, Knuthsen, P., Crozier, A., Sandström, B., ja Dragsted, LO vaikutus hedelmämehua saannin virtsan quercetin erittyminen ja biomarkkereihin antioksidatiivisiin tila. Am J Clin Nutr 199; 69 (1): 87-94.

Anon. Quercetin. Alt Med Rev 199; 3: 140-3.

Bobe G, Weinstein SJ, Albanes D, et al. Flavonoidi saanti ja haimasyövän riskiä tupakoivilla miehillä (Suomi). Cancer Epidemiol Biomarkers Prev 200; 17: 553-62.

Choi JS, Choi BC, Choi KE. Vaikutus quercetin farmakokinetiikkaan suun siklosporiinia. Am J Health Syst Pharm 200; 61: 2406-9.

Choi JS, Jo BW, Kim YC. Parannettu paklitakseli hyötyosuus suun kautta paklitakseliin tai aihiolääkkeen rotille esikäsitelty quercetin. Eur J Pharm Biopharm 200; 57: 313-8.

Valloittaa JA, Maiani G, Azzini E, et ai. Lisäravinteen kersetiinillä merkittävästi lisää plasman quercetin keskittyminen ilman vaikutusta valittujen riskitekijöistä sydäntautien terveillä koehenkilöillä. J Nutr 199; 128: 593-7.

de Pascual-Teresa S, Johnston KL, DuPont MS, et al. Quercetin aineenvaihduntatuotteiden downregulate COX-2-transkription ihmisen lymfosyyteissä ex vivo, mutta ei in vivo. J Nutr 200; 134: 552-7.

de Vries JH, Hollman PC, van Amersfoort I, et al. Punaviini on huono lähde biologisesti flavonolien miehillä. J Nutr 200; 131: 745-8.

Di Bari L, Ripoli S, Pradhan S, Salvadori P. vuorovaikutukset quercetin ja varfariinin albumiiniin sitoutumisesta: Uusi silmällä ruokaa / huumeiden häiriöitä. Chirality 201; 22: 593-6.

DiCenzo R, Frerichsin V, Larppanichpoonphol P, et ai. Vaikutus quercetin plasmassa ja solunsisäiset pitoisuudet sakinaviirin terveillä aikuisilla. Lääkehoidon 200; 26: 1255-61.

Edwards RL, Lyon T, Litwin SE, et ai. Quercetin alentaa verenpainetta verenpainetautia sairastavilla. J Nutr 200; 137: 2405-11.

El Attar TM, Virji AS. Moduloiva vaikutus resveratrolin ja quercetin suun kautta syöpäsolujen kasvua ja leviämistä. Syöpälääkkeiden 199; 10: 187-93.

Erlund I, Freese R, Marniemi J, et al. Hyötyosuus quercetin marjoista ja ruokavaliosta. Nutr Syöpä 200; 54: 13-7.

Erlund I, Kosonen T, Alfthan G, et ai. Farmakokinetiikkaa quercetin peräisin quercetin aglycone ja rutiini terveillä vapaaehtoisilla. Eur J Clin Pharmacol 200; 56: 545-53 ..

Erlund I, Marniemi J, Hakala P, et ai. Kulutus mustaherukoita, puolukkaa ja mustikkaa suurentaa seerumin quercetin pitoisuuksia. Eur J Clin Nutr 200; 57: 37-42.

Ferry DR, Smith A, Malkhandi J, et al. Vaiheen I kliinisen tutkimuksen on flavonoidi quercetin: Farmakokinetiikka ja näyttöä in vivo tyrosiinikinaasin eston. Clin Cancer Res 199; 2: 659-67 ..

Gates MA, Tworoger SS, Hecht JL, et al. Prospektiivinen tutkimus ravinnon flavonoidi saanti ja esiintyvyys epiteelin munasarjasyöpä. Int J Cancer 200; 121: 2225-32.

Goldberg DM, Yan J, Soleas GJ. Imeytymistä kolme viiniä liittyviä polyfenolit kolmessa eri matriisien terveillä koehenkilöillä. Clin Biochem 200; 36: 79-87 ..

Grinder-Pedersen, L., Rasmussen, SE, Bugel, S., Jorgensen, LV, Dragsted, LO, Gundersen, V., ja Sandström, B. vaikutus ruokavalion perustuvat elintarvikkeet tavanomaisista vs. luonnonmukaisessa tuotannossa saanti ja erittymistä flavonoideja ja merkkiaineita antioksidatiivisiin puolustus ihmisillä. J Agric Food Chem 200; 51 (19): 5671-5676.

Harwood M, Danielewska-Nikiel B, Borzelleca JF, et ai. Kriittinen tarkastelu tietojen turvallisuuteen liittyviä quercetin ja todisteiden puuttuminen in vivo toksisuus, kuten puute genotoksisia / syöpää aiheuttavia ominaisuuksia. Food Chem Toxicol 200; 45: 2179-205.

Hertog MG, Feskens EJ, Hollman PC, et ai. Ruokavalion antioksidantti flavonoideja ja riskiä sepelvaltimotauti: Zutphenin Vanhukset Study. Lancet 199; 342: 1007-1011.

Huang Z, Fasco MJ, Kaminsky LS. Esto estronin sulfataasitaso ihmisen maksan mikrosomeissa quercetin ja muita flavonoideja. J Steroid Biochem Mol Biol 199; 63: 9-15.

Hubbard GP, Wolffram S, Lovegrove JA, Gibbins JM. Nieleminen quercetin estää verihiutaleiden aggregaatiota ja olennaisten osien kollageenin stimuloimaa verihiutaleaktivaatiota reitin ihmisillä. J Thromb 200; 2: 2138-45.

Janssen K, Mensink RP, Cox FJ, et ai. Vaikutukset flavonoideja quercetin ja apigeniiniä hemostaasiin terveillä vapaaehtoisilla: tulokset in vitro ja ravintolisänä tutkimus. Am J Clin Nutr 199; 67: 255-62.

Kim KA, Park PW, Kim HK et ai. Vaikutus quercetin farmakokinetiikkaan rosiglitatsonin, CYP2C8 substraatti, terveillä koehenkilöillä. J Clin Pharmacol 200; 45: 941-6.

Koga T, Meydani M. vaikutus plasman metaboliittien (+) – katekiinia ja kversetiiniä on monosyyttien tarttumista ihmisen aortan endoteelisoluissa. Am J Clin Nutr 200; 73: 941-8 ..

Kuo SM, Leavitt PS, Lin CP. Ruokavalion flavonoideja vuorovaikutuksessa Hivenmetallien ja vaikuttavat metallotioneiinin taso ihmisen suoliston soluista. Biol Trace Elem Res 199; 62: 135-53.

Laakmann G, Schule C, Baghai T, Kieser M. mäkikuisma lievän tai keskivaikean masennuksen: merkitystä hyperforin kliiniseen tehoon. Pharmacopsych 199; 31: 54-9.

Lean ME, Noroozi M, Kelly I. Dietary flavonoleista suojella diabeettisen ihmisen lymfosyyttejä vastaan ​​hapettumista DNA. Diabetes 199; 48: 176-81.

McAnlis GT, McEneny J, Pearce J, Young IS. Imeytyminen ja antioksidantteja quercetin sipulit, ihmisessä. Eur J Clin Nutr 199; 53: 92-6.

Miodini P, Fioravanti L, Di Fronzo G, Cappelletti V. Kaksi Fytoestrogeenien genistein ja quercetin aiheuttavat erilaisia ​​vaikutuksia estrogeenin reseptorin toimintaa. Br J Cancer 199; 80: 1150-5.

Murota K, Terao J. Antioksidatiivisia flavonoidi quercetin: seuraus sen imeytymistä suolistosta ja aineenvaihduntaa. Arch Biochem 200; 417: 12-7.

Natural Lääkkeet kattava tietokanta Consumer versio. katso Natural Lääkkeet kattava tietokanta Professional Version. A terapeuttinen Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, C-vitamiini, masennus