quenalog ajankohtainen

Terapeuttinen luokka: tulehdustenvastaisten / tulehduskipulääkkeet Yhdistelmä

Käyttää Quenalog

Farmakologiset Class: Triamcinolone

Kemiallinen luokka: polyeenimakrolidiryhmään

Sienilääkkeet käytetään aiheuttamien infektioiden hoitoon sieni. He työskentelevät tappamalla sientä tai estää sen kasvua. Tämä lääke ei toimi muunlaisten tartuntojen. Kortikosteroidit kuuluvat perheeseen kutsuttujen lääkeaineiden steroideja. Niitä käytetään lievittää punoitusta, turvotusta, kutinaa ja muita haittoja monien iho-ongelmia.

Tätä lääkettä käytetään tiettyjen sieni-infektiot, kuten Candida (Monilia), ja lievittää kipua tartunnan.

Paikallisesti käytettävät kortikosteroidit saattavat harvoin aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia. Jotkut haittavaikutukset voivat olla todennäköisempiä lapsilla. Ennen tätä lääkettä lapsilla, muista keskustella lääkärisi näistä ongelmista, sekä hyvä tämä lääke voi tehdä.

Nystatin ja triamcinolone yhdistelmä on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Ennen Quenalog

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Lapset voivat olla erityisen herkkiä vaikutuksille ajankohtainen nystatiiniä ja triamcinolone yhdistelmä. Tämä saattaa lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia hoidon aikana. Siksi on erityisen tärkeää, että keskustelet lapsesi lääkärille hyvä, että tämä lääke voi tehdä sekä riskit käyttää sitä.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla aikuisilla. Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käyttö ajankohtaisista nystatiiniä ja triamcinolone yhdistelmä vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä, tämä lääke ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhusten kuin se nuoremmilla aikuisilla.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät nystatin ja triamcinolone. Se ei voi olla nimenomaan Quenalog. Lue huolellisesti.

Älä käytä tätä lääkettä tai silmien ympärillä.

Tarkista lääkäriltä ennen lääkkeen käyttöä muulla iho-ongelmia. Sitä ei saa käyttää bakteeri- tai virusinfektioiden. Lisäksi se tulee käyttää vain tiettyjä sieni ihoinfektiot.

Levitä ohut kerros tätä lääkettä teennäinen ja hiero kevyesti ja perusteellisesti.

Käyttö tahansa ilmatiiviin peitteen yli lääke saattaa lisätä näiden lääkkeiden imeytyminen ja mahdollisuus ärsytystä ja muita haittavaikutuksia. Siksi älä side, wrap, tai sovella ilmatiivis peite tai muu Okkluusiosidosta (esimerkiksi keittiö muovikelmu) yli lääkkeen ellei suunnattu niin lääkäri. Myös kuluminen väljiä vaatteita käytettäessä tätä lääkettä on nivusten alueella. Kun lääkkeen käyttämisen on vaippa-alueella lasten, välttää tiiviit vaipat ja muovi housut.

Auttaa selvittää infektio kokonaan, pitää käyttää tätä lääkettä koko ajan hoidon, vaikka oireet ovat hävinneet. Älä unohda yhtään annosta. Älä kuitenkaan käytä tätä lääkettä useammin tai pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä imeytymistä ihon läpi ja mahdollisuus sivuvaikutuksia. Lisäksi liian paljon käyttöä, erityisesti ohut iho (esim kasvot, kainalot, nivusissa), voi johtaa ihon ohenemista ja venyttää markkaa.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Oikea käyttö nystatin ja triamsinolonia

Jos et menetä annos tämän lääketieteen, tee se niin pian kuin mahdollista. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Auttaa selvittää infektio kokonaan ja auttaa varmista, että se ei palaa, hyvä terveys tottumukset tarvitaan myös. Pidä vahingoittunut alueen viileä ja mahdollisimman kuivana.

Jos iho ongelma ei parane sisällä 2 tai 3 viikkoa, tai jos se on huonompi, tarkistaa lääkäriltä.

Kortikosteroidi Tässä lääke voi imeytyä ihon läpi ja voivat todennäköisemmin aiheuttaa haittavaikutuksia lapsilla. Pitkäaikainen käyttö voi vaikuttaa kasvuun ja kehitykseen samoin. Lapset, jotka täytyy käyttää tätä lääkettä tulee seurata tarkasti niiden lääkäri.

Diabeetikoilla

Varotoimet Vaikka käyttäminen Quenalog

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Monet näistä haittavaikutuksista ovat todennäköisempiä lapsilla, jotka voivat absorboida suurempia määriä lääkettä.

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Quenalog Side Effects

nystatin / triamcinolone ajankohtainen

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Ihon kandidiaasi nystatin ajankohtainen, clotrimazole ajankohtainen, ketokonatsoli ajankohtainen, terbinafiini, Lamisil, mikonatsoli ajankohtainen, Nystop, Mycolog II, ciclopirox ajankohtainen, Canesten, econazole ajankohtainen, Loprox, Mycelex, Spectazole, Nizoral ajankohtaisista, Ciclodan, Ketodan, Zeasorb-AF, Mitrazol, Micatin, Nyamyc, Baza Antifungaaliset, Xolegel, Mycostatin ajankohtaisista