Queen iloksi: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset ja varoitukset

Cockup Hat, Marcory, kuningattaren Root, Racine Royale, Rácz de la Reina, Silver Leaf, Stillingia, Stillingia sylvatica, Stillingia tenuis, Yaw Root.

Queen iloksi on kasvi. Root käytetään lääketieteessä; Huolimatta vakavaa huolta turvallisuudesta, ihmiset ottavat kuningatar iloksi hoitoon maksasairaus, sappirakon häiriöt, ihotaudit, ummetus, keuhkoputkentulehdus, ja käheys (kurkunpääntulehdus). Sitä käytetään myös aiheuttaa oksentelua ja niin â € veren purifier.ā €; Jotkut soveltaa kuningattaren iloksi suoraan teennäinen hoitoon ihosairauksien ja peräpukamat.

Ei ole tarpeeksi tietoa osata kuningattaren iloksi saattaisi toimia.

Riittämätön Evidence fo; Ruoansulatuskanavan häiriöt; â € Veren purification.ā €; Maksasairaus Sappirakon sairaus; Ummetus; Aiheuttaminen oksentelu; Kurkunpään tulehdus; Peräpukamat, kun soveltaa suoraan; Ihosairauksien, kun soveltaa suoraan; Muut ehdot. Lisää todisteita tarvitaan rate tehokkuutta kuningattaren iloksi näihin käyttötarkoituksiin.

Queen iloksi saattaa olla vaarallisia käytettynä suun kautta tai iholle. Se sisältää kemikaaleja, jotka saattavat aiheuttaa syöpää. Se voi myös aktivoida viruksia kanna kehossa; Queen iloksi on erittäin ärsyttävää ja voi aiheuttaa turvotusta, missä se joutuu kosketuksiin kehon kuten ihon, suun, kurkun, ja ruoansulatuskanavan. Se voi myös aiheuttaa oksentelua, ripulia ja pahoinvointia. Suuria määriä, kuningattaren iloksi saattaa aiheuttaa kirvelyä suun ja nielun, kivulias virtsaaminen, kipuja ja särkyjä, kutina, ihottuma, yskä, masennus, väsymys ja hikoilu; Varotoimet ja varoitukset: Raskaus ja rintojen -feeding: On vaarallista ottaa kuningattaren iloksi suuhun, jos olet raskaana tai rintojen -feeding, varsinkin jos käytät tuoretta juurta sijasta kuivattu juuri. Se on myös vaarallista soveltaa kuningattaren iloksi suoraan iholle; Vatsa ja suoliston (maha, GI) olosuhteet: Älä käytä kuningattaren iloksi jos olet GI ärsytystä tai turvotus (tulehdus), pahoinvointi tai oksentelu.

Tällä hetkellä meillä ei tietoa QUEEN iloksi vuorovaikutukset

Sopiva annos kuningattaren iloksi riippuu useista tekijöistä, kuten käyttäjän ikä, terveydentila, ja useita muita ehtoja. Tällä hetkellä ei ole riittävästi tieteellistä tietoa määrittämään sopivan annosvalikoima varten kuningattaren iloksi. Muista, että luonnolliset tuotteet eivät aina välttämättä turvallisia ja annokset voivat olla tärkeitä. Muista noudattaa asiaan suuntiin tuotemerkintöjen ja ota yhteys apteekkiin tai lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilainen ennen käyttöä.

Viitteet

Lust J. yrtti kirja. New York, NY: Bantam Books, 1999.

Natural Lääkkeet kattava tietokanta Consumer versio. katso Natural Lääkkeet kattava tietokanta Professional Version. A terapeuttinen Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, C-vitamiini, masennus