qudexy xr ripottele kapselit

Hoitoon kohtauksia tietyillä potilailla. Sitä voidaan käyttää yksin tai yhdessä muiden lääkkeiden kanssa. Osa tuotteista käytetään myös estää migreenin. Sitä voidaan käyttää myös muiden sairauksien kuin lääkärisi määrää.

Qudexy XR ripottele kapselit ovat antikonvulsiivinen, joka on myös tehokas estämään migreeniin. Se toimii vaikuttamalla useiden kemikaalien aivot, jotka auttavat vähentämään kouristuksia ja estää migreeni päänsärkyä syntymisen.

Ota yhteyttä lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoaja heti, jos jokin näistä koskee sinua.

Jotkut sairaudet voivat vuorovaikutuksessa Qudexy XR ripottele kapselia. Kerro terveydenhuollon tarjoaja, jos sinulla on jokin sairaus, erityisesti jos jokin seuraavista koskee sinua

Jotkut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa Qudexy XR ripottele kapselia. Kerro terveydenhuollon tarjoaja jos käytät muita lääkkeitä, etenkin jotakin seuraavista

Tämä ei voi olla täydellinen luettelo kaikista vuorovaikutusta, joka voi esiintyä. Kysy terveydenhuollon tarjoaja jos Qudexy XR ripottele kapseleita voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, että otat. Tarkista terveydenhuollon tarjoaja ennen kuin aloitat, lopeta tai muuta annosta mitään lääkettä.

Käytä Qudexy XR ripottele kapseleita kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Tarkista etiketistä lääkettä tarkat annosteluohjeet.

Kysy terveydenhuollon tarjoaja kysyttävää ehkä siitä, miten käyttää Qudexy XR ripottele kapselia.

Kaikki lääkkeet saattavat aiheuttaa haittavaikutuksia, mutta monet ihmiset ei ole lainkaan tai vähäisiä, sivuvaikutuksia. Tarkista lääkäriltä, ​​jos jokin näistä yleisimpiä haittavaikutuksia jatkuvat tai tullut haittaavia

Ummetus; ripuli; huimaus; uneliaisuus; kuiva suu; punoitus; päänsärky; ruokahalun menetys; pahoinvointi; hermostuneisuus; vatsakipu tai häiritä; oireita ylempien hengitysteiden infektio (esim, yskä, lievä kurkkukipu, vuotava tai tukkoinen nenä, aivastelu); maku muuttuu; väsymys; univaikeudet; heikkous; painonpudotus.

Vakavat allergiset reaktiot (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen); luukipu; polttaminen, tunnottomuus tai pistely; rintakipu; sekavuus; vähentynyt koordinointi; vähentynyt tai kivulias virtsaaminen; kuume, vilunväristykset, tai jatkuva yskä tai kurkkukipu; tajunnan menetys; muistin ongelmia; kuukautiskierron muutokset; lihas- tai nivelkipu, kouristukset, tai heikkous; uusi tai paheneva henkinen, mielialan tai käyttäytymisen muutokset (esim aggressiivisuus, levottomuus, ahdistuneisuus, masennus, liioiteltu tunnetta hyvinvointiin, vihamielisyys, impulsiivisuus, kyvyttömyys istua paikallaan, ärtyisyys, paniikkikohtaukset, levottomuus); punainen, turvonnut, rakkuloita tai ihon hilseily; korvien soiminen; vakavaa tai jatkuvaa uneliaisuutta; kovan vatsan, sivu- tai selkäkipu; merkittävää laihtuminen; puheen ongelmia; horros; itsetuhoajatuksia tai toimia; oireet verenvuodon (esim oksettaa verta tai oksentaa, joka näyttää kahvia syistä; veren yskiminen, verta virtsassa, musta, punainen, tai tervainen uloste, verenvuotoa ikenistä, epätavallinen verenvuoto emättimestä, mustelmia ilman syytä tai mustelmia, jotka saada isompi, mitä tahansa verenvuotoa, on vakava tai että et voi lopettaa); vapina; vaikeuksia keskittyä; ongelmia kävely; epätavalliset silmänliikkeet.

Tämä ei ole täydellinen luettelo kaikista haittavaikutuksista, joita voi esiintyä. Jos sinulla on kysyttävää sivuvaikutuksia, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoaja. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Raportoimaan sivuvaikutuksista sopivalle toimielimelle, lue opas Raportointiongelmat FDA.

Ota yhteyttä 1-800-222-1222 (American Association of myrkytystietokeskukset), paikalliseen myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti.

Säilytä Qudexy XR ripottele Kapselit huoneenlämmössä, alle 77 ° F (25 ° C). Säilytä lämmöltä, kosteudelta ja kevyt. Älä säilytä kylpyhuone. Pidä Qudexy XR ripottele kapseleita ulottumattomissa lasten ja poissa lemmikkieläimiä.

Näitä tietoja ei saa käyttää päättää ottaa Qudexy XR ripottele kapseleita tai muita lääkkeitä. Vain terveydenhuollon tarjoaja on tietoa ja koulutusta päättää, mitkä lääkkeet ovat sinulle. Tämä tieto ei tue mitään lääketieteen turvallinen, tehokas, tai hyväksytty hoitoon tahansa potilaan tai terveydentila. Tämä on vain lyhyt tiivistelmä yleistietoa Qudexy XR ripottele kapselia. Se ei sisällä kaikkia tietoja mahdollisia käyttötarkoituksia, haara, varoitukset, varotoimenpiteet, yhteisvaikutukset, haittavaikutukset, tai riskejä, joita voidaan soveltaa Qudexy XR ripottele kapselia. Tämä tieto ei ole erityisiä lääkäriin eikä se korvaa tietoja saamasi terveydenhuollon tarjoaja. Sinun täytyy puhua terveydenhuollon tarjoaja täydelliset tiedot riskeistä ja etuja käyttämällä Qudexy XR ripottele kapselia.