qualaquin

Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto on kieltänyt myynnin kaikkien ei-hyväksyttyjen tuotemerkit kiniini. Älä osta kiniini Internetissä tai myyjät ulkopuolella Yhdysvalloissa.

Quinine hoidetaan mutkatonta malarian, taudin aiheuttama loisten. Loisia, jotka aiheuttavat malarian tyypillisesti pääsee elimistöön puremasta hyttysen. Malaria on yleistä esimerkiksi Afrikassa, Etelä-Amerikassa, ja Etelä-Aasiassa.

Kiniini ei vaikean muotoja malaria, ja sitä ei tulisi ottaa estämiseksi malaria.

Jotkut ihmiset ovat käyttäneet kiniini hoitoon jalkakrampit, mutta tämä ei ole FDA-hyväksytty käyttöön. Käyttämällä tätä lääkitystä väärin tai ilman lääkärin määräyksestä voi aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia tai kuolemaan.

Kiniini voidaan myös käyttää muihin tarkoituksiin ei lääkitystä oppaassa.

Kiniini voi aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia oman sydän, munuaiset, tai verisoluja. Lopeta lääkkeen ja soittaa lääkäriltä kerralla, jos on päänsärky ja rintakipu ja vakavia huimausta, nopea tai iskevät Sykkeiden, epätavallisia mustelmia tai verenvuotoa (nenäverenvuoto, verenvuoto ikenistä, violetti tai punaiset läiskät ihon alla), infektion merkkejä (kuume , vilunväristykset, suun haavaumat), vaikea alaselän kipu, tai verta virtsassa.

Sinun ei pitäisi ottaa kiniini jos sinulla on sydämen rytmihäiriö nimeltä pitkä QT-oireyhtymä, geneettinen entsyymi puutos nimeltä glukoosi-6-fosfaattidehydrogenaasin puutos (G-6-PD), myasthenia gravis, näköhermotulehdus (hermotulehdus silmiin ), jos olet ottanut kiniini aikaisemmin ja se aiheutti verisolujen häiriö tai vakavaa verenvuotoa.

Jotkut ihmiset ovat käyttäneet kiniini hoitoon jalkakrampit, mutta tämä ei ole FDA-hyväksytty käyttöön. Käyttämällä tätä lääkitystä väärin tai ilman lääkärin määräyksestä voi aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia tai kuolemaan.

Et saa käyttää tätä lääkitystä, jos olet joskus saanut allergisen reaktion kiniinin tai vastaavia lääkkeitä, kuten meflokiini tai kinidiiniä, tai jos

sydämen rytmihäiriöistä kutsutaan pitkä QT-oireyhtymä

entsyymiä puutos nimeltä glukoosi-6-fosfaattidehydrogenaasin puutoksesta (G-6-PD)

myasthenia gravis

näköhermotulehdus (tulehdus näköhermon); tai

jos olet ottanut kiniini aikaisemmin ja se aiheutti verisolujen häiriö, vakava verenvuoto, tai munuaissairaus.

Varmistaa, kiniini on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

sydänsairaus tai sydämen rytmihäiriö

alhainen verihiutaleiden

alhainen kalium veren (hypokalemia); tai

maksa- tai munuaissairaus.

FDA raskauden luokka C. Ei tiedetä, onko kiniini vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta lääkityksen aikana.

Kiniini voi kulkeutua rintamaitoon ja voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Kerro lääkärille, jos imetät lasta.

Älä anna tätä lääkettä lapselle alle 16-vuotias.

Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Älä ota tätä lääkettä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu.

Ota ruoan kanssa, jos kiniinin häiritsevät vatsaa.

Ottamaan lääkkeensä koko määrätyn ajan. Oireesi saattavat saada paremmin ennen ehto on tyhjennettävä.

Jos tarvitset leikkausta tai lääketieteelliset tutkimukset, kerro omaishoitajat etukäteen, että käytät kiniini. Saatat joutua lopettamaan lääkkeen lyhyen aikaa.

Soita lääkärillesi, jos oireet eivät lievene 2 päivän kuluttua hoidon, tai jos oireet palaavat lopettamisen jälkeen lääkettä.

Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta ja kuumuudelta.

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Jos olet yli 4 tuntia myöhässä oman annos, jätä unohtunut annos ja ottaa lääke seuraava annos kerran. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Pyrittävä hätätilanteissa sairaanhoidosta, tai soita Poison Help rivi 1-800-222-1222.

Vältä muut malarian lääkitys ilman lääkärin ohjeita. Tämä sisältää klorokiini, halofantriini, ja meflokiini.

Vältä antasideja ilman lääkärin ohjeita. Käytä vain tyypin antasidi lääkäri suosittelee. Jotkut antasidit voivat vaikeuttaa kehon imeä kiniini.

Kiniini voi aiheuttaa näön hämärtymistä ja voi heikentää ajattelua tai reaktioita. Ole varovainen, jos asema tai tehdä mitään, joka vaatii teitä olemaan valppaana ja nähdä selvästi.

Älä käytä kiniini kohdella edellytyksellä, että ei ole tarkistettu lääkäri.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion: rakenteiden; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Soita lääkäriltä kerralla, jos olet

kuume, vilunväristykset, särky, flunssan oireita, haavaumia suussa ja nielussa

helposti pintavikoja, epätavallinen verenvuoto (nenä, suu, vagina, tai peräsuolen), violetti tai punainen nuppineulanpiston läikät ihon

päänsärky ja rintakipu ja vaikea huimaus, pyörtyminen, nopea tai iskevät Sykkeiden

äkillinen tunnottomuus tai heikkous (erityisesti toisella puolella kehoa), äkillinen voimakas päänsärky, epäselvä puhe, tasapaino-ongelmia

rintakipu, äkillinen yskä, hengityksen vinkuminen, nopea hengitys, yskä jopa verta

ongelmia näkö tai kuulo

kipu, turvotus, kuumotus, punoitus toinen tai molemmat jalat

vakava kylkikipua tai alaselkään, verta virtsassa, vain vähän tai ei virtsassa

alhainen verensokeri (yleisempää raskauden) – päänsärky, nälkä, heikkous, hikoilu, sekavuus, ärtyneisyys, huimaus, sydämen tiheälyöntisyys, tai hermostuneisuus

ruokahaluttomuus, tumma virtsa, savi-värinen uloste, keltaisuutta (ihon tai silmien); tai

vaikea ihoreaktio – kuume, kurkkukipu, turvotusta kasvoissa tai kielessä, polttamalla silmiin, iholle kipua, jonka jälkeen punainen tai violetti ihottuma että leviää (erityisesti kasvojen tai ylävartalon) ja syyt rakkuloita ja kuorinta.

Yhteinen haittavaikutuksia ovat

päänsärky, näön hämärtyminen, muutokset värinäkö

hikoilu tai punoitus (lämpöä, punoitus tai kihelmöintiä tunne)

lievä huimaus, pyörrytys, korvien soiminen; tai

vatsavaivat, oksentelu, vatsakipu.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa haittavaikutuksia FDA 1-800-FDA-1088.

Monet lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa kiniini. Kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia on lueteltu tässä. Kerro lääkärin kaikki lääkkeet ja mahdolliset aloitat tai lopetat hoidon aikana kiniini, erityisesti

asetatsolamidi, natriumbikarbonaatti

aminofylliini, teofylliini

arseenitrioksidi, vandetanib

bosentaani

imatinibi

metadoni

takrolimuusi

Mäkikuisma

antibiootti – atsitromysiini, klaritromysiini, erytromysiini, levofloksasiini, moksifloksasiini, pentamidiini, telitromysiini, tetrasykliiniä

masennuslääke – amitriptyliini, sitalopraami, klomipramiini, desipramiini, nefatsodoni, venlafaksiini

sienilääke lääkitys – itrakonatsoli, ketokonatsoli, posakonatsoli, vorikonatsoli

kolesterolia alentava lääke – atorvastatiini, simvastatiini, lovastatiini

yskä lääke, joka sisältää dekstrometorfaania

sydäntautilääkkeitä – amiodaroni, digoksiini, dofetilidi, disopyramidi, dronedaroni, flekainidi, ibutilidi, metoprololi, prokainamidi, propafenoni, kinidiini, sotaloli, verapamiili

hepatiitti C lääkkeet – boceprevir, telaprevir

HIV / AIDS lääkitystä – atatsanaviiri, delavirdiini, efavirentsi, fosamprenaviiri, indinaviiri, nelfinaviiri, nevirapiini, ritonaviiri, sakinaviiri

ehkäisevää lääkettä tai pahoinvoinnin ja oksentelun hoitoon – dolasetronista droperidoli, ondansetroni

lääke psykiatrinen häiriö – klooripromatsiini, klotsapiini, haloperidoli, mesoridatsiini, pimotsidi, tioridatsiini, tsiprasidoni

takavarikkoa lääkitystä – karbamatsepiini, fosfenytoiinin, okskarbatsepiini, fenobarbitaali, fenytoiini, primidoni

mahahapon vähennysventtiileillä – simetidiini, ranitidiini; tai

tuberkuloosi lääkitys – rifabutiini, rifampisiinin, rifapentiini.

Tämä luettelo ei ole täydellinen, ja monet muut lääkkeet voivat vuorovaikutuksessa kiniini. Tämä sisältää reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Anna luettelo kaikista lääkkeistä tahansa terveydenhuollon tarjoaja, joka kohtelee sinua.

 Cerner Multum, Inc. Versio: 9,01. Muutettu viimeksi: 04.04.2013, 10:26:44.