pyrithione ajankohtainen

Terapeuttinen luokka: Dermatologiset Agent

Käyttää pyrithione

Kemiallinen luokka: Pyrethrums

pyrithione on saatavilla ilman reseptiä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä ritioni seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio pyrithione tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käytöstä pyrithione lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä, Pyritionisinkin ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia lapsille kuin se aikuisilla.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla aikuisilla. Vaikka ei ole erityisiä tietoja verrataan käytöstä pyrithione vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä, Pyritionisinkin ei odoteta aiheuttavan eri sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhusten kuin se nuoremmilla aikuisilla.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Ennen pyrithione

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Saat parhaat tulokset käyttämällä Pyritionisinkin vähintään 2 kertaa viikossa tai lääkärin ohjeiden.

Käyttää

Pidä pyrithione pois silmistä. Jos pitäisi vahingossa saada silmiin, huuhtele ne huolellisesti vedellä.

Annoksen pyrithione on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tioni. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää pyrithione, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Jos ehto ei parane jälkeen säännöllistä käyttöä pyrithione tai jos se pahenee, tarkistaa lääkäriltä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus OTC Over the counter

Raskaus Luokka N Ei luokiteltu

Oikea käyttö pyritionisinkiä

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Taliköhnän prednisoni, deksametasoni, hydrokortisoni ajankohtainen, ketokonatsoli ajankohtainen, Decadron, Proctozone HC, Deltasone, Proctosol-HC, ciclopirox ajankohtainen, Synalar, Westcort

Hilse ketokonatsoli ajankohtainen, nizoral shampoo, Nizoral ajankohtaisista, Ketodan, Xolegel, Extina, Capitrol, Dermazinc, Sebulex, Pyritionisinkin ajankohtainen

Varotoimet Vaikka käyttäminen pyrithione

pyrithione Side Effects

Pyritionisinkin ajankohtainen