pyridoksiini suun, injektio

Terapeuttinen luokka: Nutritive Agent

Käyttää pyridoksiini

Farmakologiset luokka: B-vitamiini (luokka)

Jotkin olosuhteet voivat lisätä tarvetta pyridoksiini. Nämä sisältävät

Lisäksi vauvoilla vastaanottaa varsinaisen kaavoja, kuten maito saattaa tarvita lisää pyridoksiini.

Lisääntynyt tarve pyridoksiini olisi määriteltävä hoitohenkilökunnan.

Puute pyridoksiini voi aiheuttaa anemiaa (heikko veri), hermovaurio, kouristukset, iho-ongelmia, ja suun haavaumat. Lääkäri voi hoitaa näitä ongelmia määrättäessä pyridoksiini sinulle.

Väitteet, pyridoksiini on tehokas aknen hoitoon ja muita iho-ongelmia, alkoholimyrkytys, astma, peräpukamat, munuaiskivet, mielenterveysongelmia, migreeniin, aamupahoinvointi, ja kuukautiskierron ongelmia tai edistää ruokahalua tai maidontuotantoa ei ole näytetty toteen.

Ruiskeena pyridoksiini annetaan tai valvonnassa terveydenhuollon ammattilainen. Muut muodot pyridoksiini ovat saatavilla ilman reseptiä.

Merkitys Diet

Hyvän terveyden, on tärkeää, että syöt tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota. Noudata huolellisesti tahansa ruokavalio terveydenhuollon ammattilainen voi suositella. Oman erityisruokavaliota vitamiinin ja / tai mineraali- tarpeita, kysy terveydenhuollon ammattilainen on luettelo sopiva elintarvikkeista. Jos luulet että et saa tarpeeksi vitamiineja ja / tai kivennäisaineita ruokavalioosi, voit valita ottaa ravintolisä.

Pyridoksiinia löytyy eri elintarvikkeet, kuten liha, banaanit, limapavut, munankeltuainen, maapähkinöitä, ja koko-viljaa. Pyridoksiinia ole menetetty ruuasta aikana tavallisten ruoanlaitto, vaikka muita vitamiini B 6 ovat.

Vitamiinit ei yksin asettua hyvän ruokavalion ja eivät saa energiaa. Elimistö tarvitsee myös muita aineita löytyy elintarvikkeiden kuten proteiinia, kivennäisaineita, hiilihydraatteja, ja rasvaa. Vitamiinit usein itse ei voi toimia ilman läsnäoloa muissa elintarvikkeissa.

Päivittäinen määrä pyridoksiini tarvitaan on määritellä useilla eri tavoilla.

Normaali päivittäinen suositeltava saannista pyridoksiini yleensä määritellään seuraavasti

Jos ottamisen ravintolisä ilman reseptiä, lue ja noudata varotoimia etiketissä. Tätä täydentää, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio pyridoksiini tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ongelmia lapsilla ei ole raportoitu saanti normaalia päivittäistä suositeltu määriä.

Ongelmat iäkkäiden ei ole raportoitu saanti normaalia päivittäistä suositeltu määriä.

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat tämän ravintolisä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä ravintolisä tahansa seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Annoksen pyridoksiini on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräisestä annokset pyridoksiini. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos haluat käyttää laajennettu versio kapseleina tämän ravintolisä

Jos haluat käyttää laajennettu versio tabletin muodossa tämän ravintolisä

Jos annos jää pyridoksiini, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Ennen pyridoksiini

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Oikea käyttö pyridoksiini

Saatavuus Rx / OTC Rx ja / tai OTC

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Pahoinvointi / oksentelu promethazine, loratsepaami, hydroksitsiinin Ativania, ondansetroni, Zofran

Kohtaukset diatsepaami, Valium, Topamax, Keppra, topiramaatti, levetirasetaami

Anemia Procrit, Revlimid, Epogen, pyridoksiini, B6-vitamiini, epoetiini alfa

pyridoksiini Side Effects

pyridoksiini

Lisäravinteena monivitamiini, kalaöljy, biotiini, Lovaza, Q10