punasilmäisyyden kun mennä lääkäriin

Punasilmäisyys on yleinen ongelma, joka voi vaikuttaa yhdessä tai molemmissa silmissä. Punoitusta liittyy punasilmäisyyden tulee verisuonia pinnalla silmän että laajennetaan (laajentuneet) vuoksi jonkinlainen ärsytystä tai infektio.

Kannattaa käydä lääkärin tai paikalliseen hätänumero punasilmäisyyden jos

Näkösi muuttuu yhtäkkiä; Sen liitteenä kova päänsärky, silmien kipu, kuume tai epätavallisia valonarkuutta; Voit myös pahoinvointia tai oksentelua, se on aiheuttanut vieras esine tai kemiallisen roiskuu silmään; Et yhtäkkiä alkaa nähdä halos noin valot, tuntuu kuin jotain on silmässä; Olet turvotusta tai ympärillä silmäsi; Et pysty avaamaan silmään tai pitää silmällä auki

Hakeudu ensiapupoliklinikalle

Satunnainen lyhyiksi jaksoiksi punasilmäisyyden yleensä ole syytä huolestua. Jos luulet punoitus johtuu reaktio over-the-counter silmätippojen, kokeile eri tuotemerkkiä tai taukoa käyttämästä niitä.

Tee lääkärin vastaanotto

Ota yhteys lääkäriin tapaamisesta jos olet punasilmäisyyden joka ei selvittää usean päivän, varsinkin jos on paksu tai lähes jatkuvaa mätä tai limakalvojen vastuuvapauden.

Ota yhteys silmä kirurgi jos sinulla on silmien punoitusta kipua ja olet ollut silmäleikkaus menneisyydessä tai jos olet äskettäin ollut silmäleikkauksen tai silmästä injektiona.

käydä lääkärin