PTSD ja fyysisten terveysongelmien-katsaus

Kun olet post-traumaattinen stressihäiriö (PTSD), voi olla fyysisiä oireita, joilla ei ole selvää syytä. PTSD voi myös nostaa riskiä ottaa muita sairauksia. 1

Kun se tulee ongelmanratkaisu, saa tarpeeksi unta voi todella olla menestyksen avain; Otetaan esimerkiksi Kate Miller, omistajan Charlien Playhouse, ehtiä tieteen koulutus leluja. Miller oli paini ongelma viikkoja. Mutta eräänä aamuna vastaus tuli spontaanisti hänen mielessään, kun hän heräsi. Hän halusi suunnitella peli, joka opettaa lapsille noin luonnonvalinta samalla, kun he juosta ja pitää hauskaa; “Se oli uni, joka toi ne kaikki yhdessä”, sanoo Miller, 42, Providence, …

Fyysinen terveysongelmia ja psyykkinen sairaus voi esiintyä yhdessä useilla tavoilla

Kun on fyysinen sairaus ja psyykkinen sairaus, se voi olla paljon vaikeampaa selviytyä. Oksentelu voivat vaikuttaa jokaisen elämäsi alueella. Se voi muuttaa tapaa ajatella ja tuntea itsestäsi ja suhteita. Se voi vaikuttaa työkykyyn ja nauttia elämästä.

On mahdollista, että mielisairauksien ja terveysongelmien eivät liity. Jos sinulla on PTSD ja myös saada sairas, tämä ei aina tarkoita PTSD on syy teidän sairaus.

Oikeiden hoitoja PTSD ja muut sairaudet on parasta, mitä voit tehdä. Keskustele lääkärin kanssa ja perheellesi miten voit selviytyä terveysongelmia.

Medicine hoidetaan terveysongelma voi johtaa psyykkinen sairaus, kuten masennus tai pahentaa sitä. Esimerkiksi, masennus voi olla sivuvaikutuksena joidenkin lääkkeiden; Terveysongelmia ja psyykkinen sairaus voi olla yhteinen syy, kuten stressi; Terveysongelmia ja psyykkinen sairaus voi tuoda tunteen menetys. Saatat tuntea, että elämä ei ole sama kuin se oli ennen kuin sairastui; Terveysongelmat voivat muuttaa elämäsi laatua. Voit käydä läpi muutoksia töissä tai kotona. Esimerkiksi sairaus voi aiheuttaa voit menettää työsi, mikä voi aiheuttaa stressiä. Tämä lisäsi stressiä voi tehdä PTSD oireet huonompi; Mielenterveysongelmat voivat aiheuttaa fyysisiä terveysongelmia ja päinvastoin.

Lisätietoja Post-traumaattinen stressihäiriö.