psoriasis-lääkkeitä

Hoitoon käytetään useampaa kuin yhtä paikallisesti lääkettä tehdään usein. Tämä voi auttaa estämään sivuvaikutuksia joidenkin vahvempia lääkkeitä. Esimerkiksi, voit käyttää yhtä lääkettä viikolla, mutta toinen viikonloppuna.

Jos haun helpotusta päänahan psoriasis jää sinulle naarmuuntumisen pään, asettaa mieltäsi kotonaan. Korjaustoimenpiteet ovat niin lähellä kuin nurkkaan tallentaa, ja jotkut ehkä jo olla omassa ruokakomero; On olemassa paljon hyviä tuotteita voi ostaa ilman reseptiä, sanoo Joel Gelfand, MD. Temppu on käyttää niitä oikealla tavalla; Ensimmäinen vaihe: Pehmennä ja poista vaaka, joka rakentaa oman pään. Kun he pois, iho on valmis voiteet, jotka tuovat helpotusta.

Lääkkeet otetaan suun (suun kautta otettavat lääkkeet) voidaan käyttää kohtalaisen tai vaikean psoriaasin.

Joskus tämän tyyppistä lääkettä annetaan laukausta sijasta pillereitä.

Lievissä psoriaasin, saatat pystyä hallitsemaan psoriasis käyttäen over-the-counter medicine, mukaan lukien kortikosteroidien voiteet. Turvassa lääkkeillä. Lue ja noudata ohjeita etiketissä; Keskivaikean tai vaikean psoriaasin, saatat joutua käyttämään ajankohtainen lääke lääkärin ohjeen mukaan, kuten kortikosteroidien tai lääke liittyvän D-vitamiinia kutsutaan kalsipotrieenista. Muita ajankohtaisia ​​lääkkeitä ovat anthralin ja tervat.

Kutsuttuja lääkkeitä biologics voidaan käyttää vaikean psoriaasin tai psoriaasin, joka ei ole parantunut, kun muita hoitoja. Biologics ovat samanlaisia ​​tai samoja kuin proteiineja kuin kehon. Nämä lääkkeet estävät haitallisia vaste elimistön immuunijärjestelmä, joka aiheuttaa psoriaasin oireita.

Näitä lääkkeitä annetaan kautta neulan (IV). Varhainen kliinisissä tutkimuksissa biologinen hoitojen kohtalaisen tai vaikean psoriaasin on saatu lupaavia tuloksia. Mutta lääkkeet ovat kalliita, ja pitkän aikavälin vaikutuksia ei tunneta. Biologics saattaa lisätä pitkäaikaisia ​​syöpäriskiä tai infektioita. 4

On olemassa monenlaisia ​​nonprescription tuotteiden, mukaan lukien kortikosteroidien voiteet, psoriasis. Esimerkkejä niiden vaikuttavat aineet sisältävät

Näitä tuotteita käytetään hoitamaan pieniä laikkuja psoriasis ja oireita, kuten kutina, punoitus, hilseily ja ihon hilseilyä ja päänahan. Joillekin ihmisille, he voivat poistaa asteikot ja haavaumat aiheuttama psoriasis.

Salisyylihappoa, löytyy tuotteita, kuten Psoriasin Body Wash ja Dermasolve E70; Kivihiiliterva, löytyy kuten Elta Tar ja Neutrogena T / Gel; Sinkkipyritioonia, löytyy kuten SkinCure ja Derma-Cap. Nämä ovat uusia tuotteita, jotka tulevat spray, saippuaa, tai liuosmuodossa.