Provera suullinen

Älä käytä estrogeenia progestiinien ehkäisyyn verisuonisairauksien tai dementia. Naisten Health Initiative (WHI) raportoitu suurentunut sydäninfarktin, aivohalvauksen, keuhkoembolia ja syvä laskimotukos vaihdevuodet ohittaneilla naisilla (50-79 vuotta iässä) otetaan suun kautta otettava konjugoidut estrogeenit yhdistettynä medroksiprogesteroniasetaatti. WHI myös raportoitu lisääntynyt riski sairastua todennäköisen dementian postmenopausaalisilla naisilla 65-vuotiaita tai vanhempia ottamalla päivittäin konjugoitu estrogeeni yhdistettynä medroksiprogesteroniasetaattia. Ei tiedetä, onko tämä toteamus pätee nuorempia postmenopausaalisilla naisilla. Lopuksi WHI estrogeeni progestiinia alatutkimus osoittivat lisääntynyt riski invasiivisen rintasyövän. Näitä riskejä tulisi olettaa olevan sama myös muiden annosten konjugoitujen estrogeenien ja medroksiprogesteroniasetaatin ja muut yhdistelmät ja annostelumuodot estrogeenien ja progestiinien. Määrätä estrogeenit progestiinien pienin tehokas annokset ja mahdollisimman lyhyen aikaa sopusoinnussa hoidon tavoitteet ja riskit yksilön.

Käyttää Provera

Terapeuttinen luokka: Endokriiniset Metabolinen Agent

Farmakologiset Class: Medroxyprogesterone

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Käyttö medroksiprogesteroniase- ei ole tarkoitettu lapsille. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Ennen Provera

Vaikka asianmukaisten tutkimusten suhteesta iän vaikutuksille medroksiprogesteroniase- ei ole suoritettu geriatrisen väestöstä, ei geriatrisen tyypilliset ongelmat on dokumentoitu tähän mennessä. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin rintasyöpään, aivohalvaus, tai dementia, jotka saattavat edellyttää varovaisuutta, jos potilas medroksiprogesteroni.

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista voi aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjen sivuvaikutuksia, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät tätä lääkettä, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät medroksiprogesteroni. Se ei voi olla nimenomaan Provera. Lue huolellisesti.

On erittäin tärkeää, että käytät tätä lääkettä vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi aiheuttaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

Tämä lääke tulee pakkausselosteen. Lue ja noudata ohjeita pakkausseloste huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Jos lääkkeen yhdessä estrogeenin lääketieteen, seuraa tarkasti aikataulua lääkäriltä antaa molemmille lääkkeitä.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Oikea käyttö medroksiprogesteroniase-

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmista, että tämä lääke toimii kunnolla eikä aiheuta ei-toivottuja vaikutuksia. Lantion tentti, rintojen tentti, ja mammografia (rintojen röntgen) voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia, ellei lääkäri määrää toisin.

Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

Tarkista lääkäriltä heti, jos olet rintakipu, nivusiin tai jaloissa, erityisesti vasikoita, hengitysvaikeudet, äkillinen, voimakas päänsärky, epäselvä puhe, äkillinen, selittämätön hengenahdistus, äkillinen koordinointi, tai näköhäiriöt, kun lääkkeen käyttämisen.

Tämän lääkkeen käyttäminen saattaa lisätä riskiä sydänkohtaus, aivohalvaus, veritulppa, dementia, rintasyöpä tai kohdun syöpä. Keskustele lääkärisi kanssa näistä riskeistä.

Riskiä sydänsairauden tai aivohalvauksen tätä lääkettä on suurempi, jos tupakoit. Riskiä on myös suurempi, jos sinulla on diabetes tai korkea kolesteroli, tai jos olet ylipainoinen. Keskustele lääkärin kanssa keinoja lopettaa tupakoinnin. Pidä diabetes hallinnassa. Kysy lääkäriltäsi ruokavalio ja liikunta hallita painoa ja veren kolesterolitasoa.

Tarkista lääkäriltä heti, jos vakava päänsärky tai äkillinen näkökyvyn menetys tai muutoksia näkökyvyssä ilmenee, kun käytät tätä lääkettä. Lääkäri saattaa haluta sinun on silmät tarkastaa silmälääkäri (silmälääkäri).

Varotoimet Vaikka käyttäminen Provera

Haimatulehdus voi esiintyä, kun käytät tätä lääkettä. Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla on äkillinen ja vaikea vatsakipu, vilunväreet, ummetus, pahoinvointi, oksentelu, kuume, tai huimaus.

Kerro lääkäri tai hammaslääkäri vastuussa että käytät tätä lääkettä ennen minkäänlaista leikkausta (myös hammasleikkaukset) tai kiireellistä hoitoa. Lääkäri päättää, jatketaanko tätä lääkettä.

Ennen kuin mitään lääketieteellistä testit, kerro lääkäri vastuussa, että käytät tätä lääkettä. Tulokset joitakin testejä voi vaikuttaa tätä lääkettä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Provera Side Effects

Provera (medroksiprogesteroni)

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka X Ei käytettäväksi raskauden

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Epänormaali kohtuverenvuoto Mirena, Premarin, Megace, Depo-Provera, megestroli medroksiprogesteroni

Kuukautisia progesteroni, Depo-Provera, medroksiprogesteroni, noretisteroni, Prometrium, Camila

Kohdun limakalvon liikakasvu, ennaltaehkäisyn progesteroni, Depo-Provera, medroksiprogesteroni, Prometrium, Endometrin, Depo-Provera ehkäisyvälineet

Syntyvyyden Mirena, Depo-Provera, medroksiprogesteroni, Ehkäisykapseli, NuvaRingiä, Yaz