proquin xr (ohjaus)

Mikä on Proquin XR?

Proquin XR hoidetaan mutkaton virtsatieinfektiot (akuutti kystiitti).

Proquin XR voidaan myös käyttää muihin tarkoituksiin ei lääkitystä oppaassa.

Et saa käyttää Proquin XR jos käytät myös titsanidiinin.

Tärkeää tietoa

Et välttämättä pysty käyttämään Proquin XR jos olet lihassairaus. Kerro lääkärille, jos olet ollut myasthenia gravis.

Proquin XR saattaa aiheuttaa turvotusta tai repiminen jänteen (kuitu, joka yhdistää luut lihaksia kehossa), varsinkin Akilleen jänne on kantapää. Tämä vaikutus voi olla todennäköisempää, jos olet yli 60, jos otat steroidi lääkitystä, tai jos sinulla on ollut munuais-, sydän- tai keuhkosiirrännäisen.

Lopeta Proquin XR ja soittaa lääkäriltä kerralla, jos on äkillinen kipu, turvotus, mustelmat, arkuutta, jäykkyyttä, tai liike-ongelmia missään oman nivelet. Rest yhteinen kunnes saat sairaanhoidon tai ohjeita.

Et saa käyttää Proquin XR jos olet allerginen siprofloksasiinille tai jos

Ennen lääkkeen

käytät myös titsanidiinia; tai

olet allerginen muille fluorokinolonien (gemifloksasiini, levofloksasiini, moksifloksasiini, ofloksasiinin norfloksasiinin, ja muut).

Et välttämättä pysty käyttämään Proquin XR jos olet lihassairaus. Kerro lääkärille, jos olet ollut myasthenia gravis.

Varmistaaksesi Proquin XR on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

sydämen rytmihäiriöistä, varsinkin jos otat aineita sen hoitamiseksi

henkilökohtainen tai suvussa pitkä QT-oireyhtymä

jänne ongelmia, niveltulehdus tai muita yhteisiä ongelmia (etenkin lapsilla)

lihas- tai hermo häiriö

vaikeuksia niellä pillereitä

maksasairaus

munuaistauti (tai jos saat dialyysihoitoa)

kohtauksia tai epilepsiaa

historia pään vamma tai aivokasvain

diabetes (varsinkin jos ottaa suun kautta diabetes lääkitys)

alhainen veren kaliumpitoisuutta (hypokalemia)

Jos käytät verenohennuslääkettä (varfariinia, Coumadin) ja ovat “INR” tai protrombiiniajan testejä.

Proquin XR saattaa aiheuttaa turvotusta tai repiminen jänteen (kuitu, joka yhdistää luut lihaksia kehossa), varsinkin Akilleen jänne on kantapää. Tämä voi tapahtua hoidon aikana tai jopa useita kuukausia sen jälkeen, kun lopetat Proquin XR. Jänne ongelmat saattavat olla todennäköisempää, jos olet yli 60, jos otat steroidi lääkitystä, tai jos sinulla on ollut munuais-, sydän- tai keuhkosiirrännäisen.

Hallitus raskauden luokka C. Ei tiedetä, onko Proquin XR vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta lääkityksen aikana.

Katso myös: Raskaus ja imetys varoitukset (tarkemmin)

Miten minun pitäisi ottaa Proquin XR?

Siprofloksasiini voi kulkeutua rintamaitoon ja voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Sinun ei pitäisi imettää lääkkeen käyttämisen.

Proquin XR tulee ottaa kerran päivässä 3 päivän tärkein ateria, mieluiten ilta-ateriaa. Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Älä ota tätä lääkettä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu.

Älä murskata, pureskella tai rikkoa Proquin XR laajennettu-release tabletti. Niele se kokonaisena. Breaking pilleri voi aiheuttaa liian paljon huumetta vapautua kerralla.

Ota lääke täysi lasillinen vettä (8 unssia). Juo useita ylimääräisiä lasillista nestettä päivässä, kun käytät Proquin XR.

Älä ota Proquin XR samalla, että juot maitoa tai mehua, johon on lisätty kalsiumia, ellet juoda ne ateriaa.

Proquin XR tulee ottaa vähintään 4 tuntia ennen tai 2 tuntia sen jälkeen antasidien sisältävät magnesiumia tai alumiinia, sukralfaattia, Videx (didanosiini) pureskeltavat / puskuroituja tabletteja tai lapsipotilailla jauhe, kalsium, rauta tai sinkki tabletteja ja joitakin monivitamiini valmisteita. Ne voisivat tehdä siprofloksasiinia vähemmän tehokkaita.

Käytä tätä lääkitystä koko määrätyn ajan. Oireet saattavat parantaa ennen infektio on tyhjennettävä. Ohittaminen annostusta lisätä riskiä edelleen infektio, joka on resistentti antibiooteille. Proquin XR ei kohdella virusinfektio kuten flunssan tai flunssa.

Älä jaa tätä lääkitystä toisen henkilön (erityisesti lapsen), vaikka niillä on samat oireet teillä.

Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta ja kuumuudelta. Älä anna nesteen lääke jäätyä. Hävitä käyttämättä jäänyt neste 14 päivän jälkeen.

Ota unohtunut annos heti kun muistat. Jätä unohtunut annos, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos. Älä ota ylimääräisiä lääketieteen muodostavat Vastaamaton annos.

Saatat olla eräitä muita lääkkeitä, joita ei saa ottaa samaan aikaan kuin Proquin XR. Vältä seuraavia lääkkeitä kuluessa 6 tuntia ennen tai 2 tunnin kuluttua sen ottamisesta Proquin XR. Nämä muut lääkkeet voivat tehdä Siprofloksasiini paljon vähemmän tehokkaita, kun otetaan samanaikaisesti

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

antasidit, jotka sisältävät magnesiumia tai alumiinia (kuten Maalox, Mylanta tai Rolaids), tai haava lääke sukralfaatti (Carafate)

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

didanosiini (Videx) jauhe tai pureskeltavassa tablettien

vitamiinin tai kivennäisaineita, jotka sisältävät kalsiumia, rautaa tai sinkkiä.

Mitä pitäisi välttää?

Vältä kofeiinia, kun käytät Proquin XR, koska lääkitys voi tehdä vaikutukset kofeiinia vahvempi.

Vältä auringonvaloa tai solariumia. Proquin XR voi tehdä sinulle auringonpolttama helpommin. Suojavaatteita ja käyttää aurinkovoidetta (SPF 30 tai korkeampi), kun olet ulkona. Soita lääkärillesi, jos sinulla on vaikea polttava, punoitus, kutina, ihottuma tai turvotus oltuaan auringossa.

Antibiootti lääkkeet voivat aiheuttaa ripulia, joka voi olla merkki uusi tartunnan. Jos sinulla on ripuli, joka on vetistä tai verinen, lopeta Proquin XR ja ota yhteyttä lääkäriin. Älä käytä anti-ripuli lääkettä, ellei lääkäri määrää.

Proquin XR sivuvaikutuksia

Proquin XR voi heikentää ajattelua tai reaktioita. Ole varovainen, jos asema tai tehdä mitään, joka vaatii sinua olla valppaana.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos jokin näistä merkeistä allergisen reaktion Proquin XR: nokkosihottuma, tai ensimmäinen merkki ihottumaa; nopea syke, hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Proquin XR saattaa aiheuttaa turvotusta tai repimällä (repeämä) jänne. Proquin XR voi myös olla vakavia vaikutuksia hermoja, ja saattaa aiheuttaa pysyviä hermovaurioita. Lopeta lääkkeen ja soittaa lääkäriltä kerralla, jos olet

merkkejä jänteen repeämä – äkillinen kipu, turvotus, mustelmat, arkuus, jäykkyys, liike ongelmia tai katkaiseva tai poksahtelua missään oman nivelet (loppu yhteinen kunnes saat sairaanhoidon tai ohjeita); tai

hermo oireet – puutuminen, pistely, polttava kipu, tai ovat herkempiä lämpötilan, kevyt, tai tunne kehon asento.

Lopeta Proquin XR ja soittaa lääkäriltä kerralla, jos olet

päänsärky ja rintakipu ja vaikea huimaus, pyörtyminen, nopea tai iskevät Sykkeiden

pahoinvointi, ylävatsakipu, kutina, ruokahaluttomuus, tumma virtsa, savi-värinen uloste, keltaisuutta (ihon tai silmien)

lihasheikkoutta tai hengitysvaikeuksia

ripuli, joka on Hailakka tai bloody

äkillistä heikkoutta tai sairauden tunne, kuume, vilunväristykset, kurkkukipu, suun haavaumat, helposti mustelmia tai verenvuotoa

masennus, sekavuus, aistiharhat, vainoharhaisuus, vapina, levottomuus tai ahdistuneisuus, epätavallinen ajatuksia tai käyttäytyminen, unettomuutta, painajaisia

takavarikkoa (vapinaan); tai

lisääntynyt paine skull– kova päänsärky, korvien soiminen, huimaus, pahoinvointi, näköhäiriöitä, kipua takana silmäsi.

Yhteinen Proquin XR haittavaikutuksia ovat

mahavaivat, oksentelu, lievä ripuli

emätin kutinaa tai vastuuvapauden

lievä huimaus; tai

lievä päänsärky.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Kerro lääkärille kaikista lääkkeistä käytät, ja ne alat tai lopetat hoidon aikana Proquin XR, erityisesti

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Proquin XR?

siklosporiini, metotreksaatti, metoklopramidi, omepratsoli, pentoksifylliini, fenytoiini, probenesidi, ropiniroli, sildenafiili, teofylliini

diureetti tai “veden pilleri”

Proquin XR (ohjaus)

sydämen rytmin lääkitystä – amiodaroni, disopyramidi, dofetilidi, dronedaroni, prokainamidi, kinidiini, sotaloli, ja toiset

masennuksen hoitoon käytettävä lääke tai psyykkinen sairaus – amitriptylline, klomipramiini, klotsapiini, desipramiini, duloksetiini, iloperidoni, imipramiini, nortriptyliini, ja muut; tai

NSAID (steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden) – aspiriini, ibuprofeeni (Advil, Motrin), naprokseeni (Aleve), selekoksibi, diklofenaakki, indometasiini, meloksikaami, ja toiset.

Tämä lista ei ole täydellinen. Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa Proquin XR, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia lääkitystä oppaassa.

16.02.2014-04-13, 07:57:47

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Virtsatieinfektio siprofloksasiini, amoksisilliini, doksisykliini, Augmentin, Levaquin

Bakteeritartunta siprofloksasiini, amoksisilliini, doksisykliini, atsitromysiini, metronidatsoli, Augmentin

Lisäkivestulehdus, Sukupuolitauti siprofloksasiini, doksisykliini, Levaquin, levofloksasiini, keftriaksoni

Virtsarakon tulehdus siprofloksasiini, amoksisilliini, kefaleksiini, Levaquin, levofloksasiini