propafenoni (suun kautta) varotoimenpiteet

On tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa lääkkeen toimii oikein. Tämä mahdollistaa muutosten tekemisen määrän lääkettä olet ottaen tarvittaessa.

Tämä lääke voi aiheuttaa muutoksia sydämen rytmihäiriöitä, kuten olosuhteet kutsutaan PR, QRS tai QT-ajan pidentyminen. Se voi aiheuttaa pyörtymisen tai vakavia haittavaikutuksia joillekin potilaille. Ota yhteyttä lääkäriin heti, jos oireet eivät parane tai jos ne pahenevat.

Tarkista lääkäriltä heti, jos saat jonkin seuraavista: rintakipu, hengenahdistus, turvotus käsissä, nilkkojen tai jalkojen tai painonnousu. Nämä voivat olla sydämen vajaatoiminnan oireita.

Tämä lääke voi tilapäisesti alentaa määrä valkosolujen veressä, lisäämällä mahdollisuus saada infektio. Jos voit, välttää ihmisiä infektiot. Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos saat infektion tai jos saat kuumetta tai vilunväristyksiä, yskää tai käheys, alaselässä tai kyljessä kipu, tai kivulias tai vaikea virtsaaminen.

Varmista, että kaikki lääkärin tai hammaslääkärin, joka kohtelee sinua tietää, että käytät tätä lääkettä. Tämä lääke saattaa vaikuttaa tuloksiin tiettyjen lääketieteellisten kokeiden.

Propafenoni voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta tai pyörrytystä. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voi olla vaarallista, jos olet huimausta.

Jos olet käyttänyt tätä lääkettä säännöllisesti useita viikkoja, älä yhtäkkiä lopeta sitä. Tarkista lääkäriltä paras tapa asteittain vähentää käytät ennen lopettamista kokonaan.

Tämä lääke saattaa vähentää määrää siittiöiden miehiä. Keskustele lääkärisi kanssa, jos olet huolestunut tästä.

Greippi ja greippimehu saattavat voimistaa propafenoni lisäämällä määrä tämän lääkkeen elimistössä. Et saa syödä greippiä tai juo greippimehua lääkkeen ottamisen.

Kerro lääkärille, jos olet tupakasta.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.