proloprim

Terapeuttinen luokka: Antibiootti

Käyttää Proloprim

Farmakologiset Luokka: foolihappoantagonistin

Trimetopriimi on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka näitä käyttötarkoituksia ei sisälly tuotemerkintöjen, trimetopriimi käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairauksia

Potilailla lääkkeen ehkäisemiseen virtsatieinfektioita

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Tämä lääke on käytetty vain lasten määrä 2 kuukauden iässä tai vanhempia, ja testattiin lapsille 12-vuotiaita tai vanhempia. Vuonna tehokkaina annoksina, lääke ei ole osoitettu aiheuttavan erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia lapsille kuin se aikuisilla.

Ennen Proloprim

Vanhukset saattavat olla herkempiä vaikutuksia trimetopriimin. Veri ongelmat voivat olla todennäköisempiä vanhuksilla, jotka käyttävät nesteenpoistolääkkeitä (diureetteja) yhdessä tätä lääkettä.

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista ei yleensä suositella, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät tätä lääkettä, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät trimetopriimi. Se ei voi olla nimenomaan Proloprim. Lue huolellisesti.

Älä anna tätä lääkettä vauvoilla tai alle 12-vuotiaita, ellei toisin lääkäri.

Trimetopriimi voidaan ottaa tyhjään vatsaan tai, jos se häiritsevät vatsaa, se voidaan ottaa ruoan kanssa.

Auttaa selvittää infektio kokonaan, pitää lääkkeen koko ajan hoidon vaikka alkaa tuntea paremmin muutaman päivän jälkeen. Jos lopetat lääkkeen ottamisen liian aikaisin, oireet saattavat palata.

Tämä lääke toimii parhaiten, kun on vakiomäärä elimistössä. Auttaa pitämään määrän vakiona, älä unohda yhtään annosta. Lisäksi se on paras ottaa annokset tasaisin aikoina päivällä ja yöllä. Esimerkiksi, jos olet ota 2 annosta päivässä, annosta tulee sijoitettu noin 12 tunnin välein. Jos tämä häiritsee unta tai muuta päivittäistä toimintaa, tai jos tarvitset apua suunnitellaksesi parhaan ottaa lääkkeesi, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Oikea käyttö Trimetopriimin

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

On tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä jos tulee lääkkeen pitkään. Näin lääkäri voi tarkistaa mahdolliset ei-toivottuja vaikutuksia, jotka voivat johtua lääkkeen.

Jos oireet eivät lievene muutaman päivän kuluessa tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.

Jos tämä lääke aiheuttaa anemiaa, lääkäri ehkä sinun foolihappoa (vitamiini) päivittäin auttaa selvittämään anemia. Jos näin on, on tärkeää ottaa foolihappoa päivittäin yhdessä tätä lääkettä, älä unohda yhtään annosta.

Trimetopriimi saattaa aiheuttaa veren ongelmia. Nämä ongelmat voivat johtaa suurempi mahdollisuus tiettyjen infektioiden, hidas paraneminen, ja verenvuoto, kumeja. Siksi kannattaa olla varovainen, kun käytät säännöllisesti hammasharjat, hammaslanka, ja hammastikkuja. Hammashoidon tulee siirtää, kunnes Veriarvojesi ovat normalisoituneet. Tarkista lääkäri tai hammaslääkäri, jos sinulla on kysyttävää suuhygienia (suun hoito) hoidon aikana.

Jotkut ihmiset, jotka trimetopriimi voivat tulla herkemmäksi auringonvalolle kuin ne ovat normaalisti. Altistuminen auringonvalolle, edes lyhyitä aikoja, voi aiheuttaa vakavia auringonpolttama tai ihottuma, punoitus, kutina tai värimuutoksia. Kun aloitat lääkkeen ottamisen

Jos sinulla on vaikea reaktio auringon, tarkistaa lääkäriltä.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Proloprim

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Proloprim Side Effects

Proloprim (trimetopriimi)

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Virtsatieinfektio siprofloksasiini, amoksisilliini, doksisykliini, Augmentin, Levaquin

Ehkäisy Virtsarakon infektio Bactrim, Macrobid, nitrofurantoin, sulfametoksatsoli / trimetopriimi, Bactrim DS

Virtsarakon tulehdus siprofloksasiini, amoksisilliini, kefaleksiini, Levaquin, levofloksasiini

Välikorvatulehdus amoksisilliini, atsitromysiini, Augmentin, kefaleksiini, Bactrim, Keflex

 tai mennä liittyä Proloprim tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.