poppeli: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset ja varoitukset

Balm of Gilead, Balsam poppeli silmut, Bálsamo de Gilead, Baume de Gilead, Bourgeon de Peuplier, Pappelknospen, Peuplier, Peuplier Balsamifère, Peuplier BAUMIER, Peuplier du Canada, Peuplier EuramÃricain, Populi Gemma, palsamipoppeli, P .. ; Kaikki nimet Balm of Gilead, Balsam poppeli silmut, Bálsamo de Gilead, Baume de Gilead, Bourgeon de Peuplier, Pappelknospen, Peuplier, Peuplier Balsamifère, Peuplier BAUMIER, Peuplier du Canada, Peuplier EuramÃricain, Populi Gemma, palsamipoppeli, palsamipoppeli subsp. balsamifera, Populus canadensis, Populus candicans, Populus euramericana, Populus marilandica, Populus serotina, Populus tacamahacca; Piilota nimet

Poppeli on kasvi. Kuivattu, avaamaton lehtien silmut ovat tottuneet tekemään lääketiede; Poppeli käytetään ainesosana kasviperäisten yskä lääkkeitä. Sitä käytetään myös löysää tukkoisuus ja nautintoaine; Jotkut sovelletaan poppeli suoraan ihon haavaumat, mustelmia, haavoja, näppylöitä, ulkoiset peräpukamat, paleltumia, ja auringon.

Ei ole saatavilla riittävästi tietoa osata poppeli teoksia.

Riittämätön Evidence fo; Yskä; Tukkoisuus; Minor ihovaurioita, kun soveltaa suoraan; Peräpukamat, kun soveltaa suoraan; Frostbite, kun soveltaa suoraan; Auringon polttama, kun soveltaa suoraan; Muut ehdot. Lisää todisteita tarvitaan rate tehokkuutta poppeli näihin käyttötarkoituksiin.

Poppeli on omiaan turvallinen, kun levitetään iholle. Se voi kuitenkin aiheuttaa allergisia ihoreaktioita joillekin ihmisille; Turvallisuus ottaen poppeli suun ei tunneta; Varotoimet ja varoitukset: Raskaus ja rintojen -feeding: ei ole riittävästi luotettavaa tietoa turvallisuudesta ottaen poppeli, jos olet raskaana tai rintojen -feeding. Pysy turvallisella puolella ja välttää käyttöä; Allergiat aspiriinia tai vastaavia lääkkeitä, mehiläinen tuote nimeltä kittivahaa tai Peru balsamia: Älä käytä poppeli, jos olet allerginen jollekin näistä.

Tällä hetkellä meillä ei tietoa POPLAR vuorovaikutukset

Sopiva annos poppeli riippuu useista tekijöistä, kuten käyttäjän ikä, terveydentila, ja useita muita ehtoja. Tällä hetkellä ei ole riittävästi tieteellistä tietoa määrittämään sopivan valikoiman annoksia poppeli. Muista, että luonnolliset tuotteet eivät aina välttämättä turvallisia ja annokset voivat olla tärkeitä. Muista noudattaa asiaan suuntiin tuotemerkintöjen ja ota yhteys apteekkiin tai lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilainen ennen käyttöä.

Viitteet

Blumenthal M, toim. The Complete German komissio E monografioiden: Terapeuttinen opas rohdosvalmisteita. Trans. S. Klein. Boston, MA: kasvitieteellinen neuvosto, 1998.

Gruenwald J, Brendler T, Jaenicke C. PDR kasviperäisiä lääkkeitä. 1st ed. Montvale, NJ: Medical Economics Company, Inc., 1998.

Leung AY, Foster S. Encyclopedia of Common Natural ainesosat Elintarvikkeet, Drugs ja kosmetiikka. 2nd ed. New York, NY: John Wiley & Sons, 1996.

McGuffin M, Hobbs C, Upton R, Goldberg A, toim. Kasviperäisiä Products Association kasvitieteellistä turvallisuuskäsikirjan. Boca Raton, FL: CRC Press, LLC 1997.

Natural Lääkkeet kattava tietokanta Consumer versio. katso Natural Lääkkeet kattava tietokanta Professional Version. A terapeuttinen Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, C-vitamiini, masennus