phimosis ja paraphimosis: syyt, oireet, hoito ja ennaltaehkäisy

Mennessä eniten ympärileikkaamattomilla pojat ovat 10-vuotiaita, he voivat vetää esinahka takaisin pään penis. Joillekin se ei voi perua kokonaan, kunnes ne ovat noin 17-vuotias. Kun näin tapahtuu, sitä kutsutaan phimosis.

Päivämäärät, jotka päättyvät rakastelu usein alkaa ruokailu pois, niin että ateria itsessään voidaan nähdä eräänlaisena seksuaalisen esileikki – useammalla kuin yhdellä tavalla. Kuinka monta kertaa on tämä tapahtunut sinulle: Otat nainen ulos syömään mukava ravintola. Tarjoilija vie juoman tilauksia ja kertoo, että tarjouksesta, joka on busboy tuo valinta suolaisia ​​leipiä, ja saat alas liiketoiminnan perusing valikosta. Silmäsi on oikealla puolella sivun – pihvi? hummeri? pihvi ja hummeri? — kun…

Kun esinahka juuttuu takana pään penis, vuonna paraphimosis, liikkeessä voi saada katkaista. Miesten tai poikien kaikenikäisille on otettava tämä vakavasti ja lääkäriin tai mene sairaalaan välittömästi.

Arpikudosta. Infektiot voivat arpi esinahan, joka saattaa tehdä ihon vähemmän venyvä. Luja kudos voi olla vaikea vetää sitä takaisin.

Vedä ja venyttää. Älä väkisin siirrä esinahka. Mene helppoa se. Jopa vetämällä tai venyttämällä se voi aiheuttaa pieniä kyyneleitä ja tulehdus, joka lopulta johtaa phimosis.

Aging. Samat muutokset, jotka sattuvat naamasi iän – ryppyjä ja löysyyttä – sattua omalle esinahka. Olet todennäköisesti saada se, jos saat vähemmän erektioita.

Sairauksia. Jos sinulla on diabetes, olet todennäköisesti on Balanitis, infektio kärki penis. Keskustele lääkärin kanssa täydellisen sairaushistoria, jotta hän voi kohdella sinua kunnolla.

Mishandled esinahka. Muista laittaa esinahka takaisin, kun sinun tai hoitaja, pesee sitä tai lisätään katetrin.

Lävistykset. Kipu ja turvotus välillä penis lävistykset voi vaikeuttaa laittaa esinahan paikoilleen jälkeen vetämällä se takaisin.

Seksin aikana. Saatat vetää esinahka takaisin seksiä. Jos se pysyy siellä liian pitkään, se saattaa turvota niin paljon, että esinahka jää loukkuun pään takana.

Muut penis olosuhteissa. Muita vaivoja penis voi johtaa esinahan ongelmia. Esimerkiksi fimoosi voi johtaa paraphimosis.