paniikkikohtaukset ja paniikkihäiriö-kotihoidossa

Tässä on vaiheita voit pienentää määrä paniikkikohtauksia olet. Nämä vaiheet voivat myös lievittää oireet kun hyökkäys tapahtuu

Kun henkilö on paniikkikohtauksia, hänen koko perhe on vaikuttanut.

Jos joku perheessäsi on paniikkikohtauksia, voit turhautunut, ylityöllistetty (koska sinun täytyy ottaa hänen vastuunsa), tai sosiaalisesti eristyksissä, koska henkilö rajoittaa perheen parissa. Nämä tunteet ovat yleisiä.

Perhe terapiassa, eräänlainen neuvonta, johon koko perhe voi auttaa.

Lisätietoja, katso

Korean uusi email sarja diagnosoimiseksi, hoitamiseksi ja elävät humalahakuisen syömishäiriö

Vähentää ahdistusta. Tee jännitystä vähentävä toiminta, ja pienempi määrä stressiä elämässäsi; Do rentoutuksen. Nämä sisältävät 10- 20 minuuttia syvä hengitys ja lihasten rentoutumista joka päivä. Stressin hallinta: hengitysharjoituksia Rentoutuminen Stress Management: rentouttava mielen ja kehon Stressin hallinta: Doing Guided Imagery Relax Stressin hallinta: joogan on Rela; Muuttaa tapaa ajatella. Muuttaminen miten luulet voi muuttaa mitä tunnet-ja joka voi vähentää ahdistusta. Huomaamatta negatiiviset ajatukset ja niiden korvaaminen hyödyllistä niitä on yksi tapa tehdä tämä. Ahdistuneisuus: Lopeta negatiivisten ajatusten Lopeta negatiivisia ajatuksia: Aloitus Pysäytys Negative Thoughts: valitseminen terveempään Thinkin; Hanki säännöllinen liikunta. Saat hengitys ja sydämen lyöntitiheys ylös useita kertoja viikossa; Rajoittaa alkoholin ja kofeiinin (tai välttää ne kokonaan); Join omatoimisuus ja tukiryhmä liittyä omatoimisuus ja tukiryhmä, kuten yksi järjestämässä ahdistus Association of America (ADAA); Syödä tasapainoista ruokavaliota syödä tasapainoista ruokavaliota. Tämä tarkoittaa syö tuoretta, terveellistä ruokaa ja rajoittamalla saanti elintarvikkeita, jotka ovat runsaasti sokeria ja rasvaa.