nopeita ja terveellisiä aterioita diabeetikkojen

Ei ruoka on off-limits, kun sinulla on diabetes. Tärkeintä on katsoa osiin, tasapainottaa mitä syöt, ja on suunnilleen sama määrä hiilihydraatteja jokaisen aterian.

Nämä neljä vihjeet voivat auttaa sinua pääsemään alkuun, sekä resepti ideoita aamiainen, lounas ja illallinen.

Yksi avaimista johtava terveen elämän diabetes on pitää verensokeri tai veren sokeri, kurissa. Koska sinun tärkein energialähde, glukoosi lla on suuri rooli pitää kehon toimi kuten sen pitäisi. Jos on joko tyypin diabetes, sinun täytyy olla tietoinen oireita, jotka voivat merkitä glukoosi on epätasapainossa; Jos verensokerisi on liian matala

Jos jokin reseptit alla on vähemmän hiilihydraatteja kuin mitä lääkärin tai terveydenhuollon joukkue on suositellut ateriaa kohti, pyöristää ateria enemmän hiilihydraatteja. Tämä voisi sisältää rasvaton jogurtti tai maitoa, hedelmiä ja vihanneksia, tai pieni pala kokojyväleipää.

Breakfast Wrap

Ryntäily 1 muna ja 2 valkuaiset (tai 1/4 cup muna korvikkeena) pienessä tarttumaton paistinpannu päällystetty cooking spray. On mikroaaltouuniin levy, levittää keitettyjä munia alas keskelle multigrain tai matala-carb jauhoja tortilla. Top halutulla garnishes, kuten 1/4 cup hienonnettu tomaatti, hienonnettu vihreä sipuli, 1/4 avokado, tai 1/8 cup silputut kevyempi juustoa. Mikroaaltouuni on korkea noin 20 sekuntia pehmentää tortilla ja lämmetä täyte. Kietoutua ja nauti.

Arvioitu: Hiilihydraatit 30 grammaa, proteiinia 18 g, kuitua 6 grammaa.

High-Protein Berry Jogurtti Bowl

Laita 1 kuppi tavallista, rasvaton kreikkalainen jogurtti on viljan kulhoon. Sekoita 1 tl hunajaa ja ripottele jauhettua kanelia haluttaessa. Top 1/2 cup jäädytetty tai tuoreiden marjojen ja 1/2 cup täysjyvävalmisteet aamiaismuroja valinta. (Valitse viljakasvien noin 15 grammaa hiilihydraatteja ja vähintään 5 grammaa kuitua 1/2 cup).