natriumfosfaatti p 32 (laskimoon) kuvaus ja tuotenimiä

Natriumfosfaatti P 32 on radiofarmaseuttinen. Radiofarmaseuttisia ovat radioaktiivisia aineita, joita voidaan käyttää tiettyjen sairauksien tai tutkia aktiivisuuden kehon elimiä.

Natriumfosfaatti P 32 käytetään tiettyjen syöpätyyppien. Tällöin radioaktiivinen aine kerääntyy syöpä- alueelle ja tuhoaa sairaan kudoksen. Tämän radiofarmaseuttisen voidaan käyttää myös muiden sairauksien kuin lääkärisi määrää.

allergiat

Natriumfosfaatti P 32 on annettava ainoastaan ​​tai suorassa valvonnassa lääkärin kanssa erikoiskoulutusta isotooppitutkimuksissa.

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Tutkimukset tätä lääkettä on tehty vain aikuisilla potilailla, ja ei ole erityistä tietoa sen käyttöä lapsille. Kuitenkin lapset ovat erityisen herkkiä säteilyn vaikutuksilta. Tämä saattaa lisätä haittavaikutusten aikana ja jälkeen hoidon.

Ratkaisu

Vanhemmat aikuiset ovat erityisen herkkiä säteilyn vaikutuksilta. Tämä saattaa lisätä haittavaikutusten aikana ja jälkeen hoidon.

pediatrinen

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

geriatrinen

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

raskaus

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön natriumfosfaatti P 32. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia.

Imetys

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Muut vuorovaikutukset

Lääkäri voi olla erityisiä ohjeita teille valmisteltaessa hoidon. Jos et ymmärrä niitä tai jos et ole saanut sellaista ohjeita, tarkistaa lääkäriltä etukäteen.

Annostelu-annokset radiofarmaseuttisia on erilainen eri potilaille ja eri tyyppisiä hoitoja. Radioaktiivisuuden määrä radiofarmaseuttisen ilmaistaan ​​yksikköinä kutsutaan becquereliä tai curie. Tavallinen aikuisten annokset natriumfosfaattia P 32 välillä 37 megabecquerels (1 millicuriella) 185 megabecquerels (5 millicurietä). Annos saat riippuu koko, ikä, ja verikoe mittaukset (verenkuva). Säteilyn määrää saanut elin sairaudessa on monta kertaa suurempi kuin minkään diagnostinen testi, kuten röntgenkuvat ja isotooppilääketieteen skannaa. Toistuva annokset voivat olla tarpeen riippuen sairauden laadusta olet ja miten kehosi reagoi hoitoon.

Muut sairaudet

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

annostelu

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Kun natriumfosfaatti P 32 käytetään suositelluilla annoksilla, haittavaikutukset ovat yleensä harvinaisia. Kuitenkin, veren ongelmia, kuten anemia tai väheneminen valkosolujen, voi esiintyä joillakin potilailla.

Myös seuraavia haittavaikutuksia voi esiintyä potilailla, joilla luusyöpä sai natriumfosfaatin P 32 lievittämään luukipu

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.