natriumfenyylibutyraattia

Terapeuttinen luokka: hyperammonemiaa Agent

Käyttää natriumfenyylibutyraattia

Farmakologiset Luokka: histonideasetylaasi Inhibitor

Ammoniakki muodostuu jakautuminen kehon proteiini. Jos ammoniakkia ei voida poistaa elin, sitten kertyminen voi aiheuttaa vakavia ei-toivottuja vaikutuksia. natriumfenyylibutyraatti toimii auttamalla vähentämään korkeita ammoniakin veressä.

natriumfenyylibutyraatti on saatavana vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Natriumfenyylibutyraattia, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio natriumfenyylibutyraatilla tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Koska natriumfenyylibutyraatti n myrkyllisyyttä, käyttö lasten painavat alle 20 kiloa (44 naulaa) ei suositella.

Ei ole tietoa suhteesta iän vaikutuksille natriumfenyylibutyraatin geriatrisen potilailla.

Ennen natriumfenyylibutyraattia

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön natriumfenyylibutyraattia. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Toteutettava natriumfenyylibutyraatti täsmälleen lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

natriumfenyylibutyraatti mukana potilaan insertti. Lue ja noudata ohjeita insertin huolellisesti. Kysy lääkäriltä, ​​jos sinulla on kysymyksiä.

Potilaille ottaen jauheeksi natriumfenyylibutyraattia

Ota natriumfenyylibutyraatti aterioiden tai syöttöjä.

On tärkeää noudattaa erityisiä ohjeita lääkäriltä, ​​kuten seuraavat matalan ruokavalio. Myös lääkäri voi suositella ottamaan aminohappo täydentää. Jos sinulla on kysyttävää tästä, tarkistaa lääkäriltä.

Annos natriumfenyylibutyraattia on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräisestä annokset natriumfenyylibutyraattia. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää natriumfenyylibutyraatti, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Vahva, ummehtunut haju on normaalia lääke.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että natriumfenyylibutyraatilla toimii oikein. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Oikea käyttö natriumfenyylibutyraattia

Hätätilanteessa-Saattaa olla, kun tarvitset hätätilanteessa apua aiheuttama ongelma oman ureakierron häiriöt. Sinun täytyy olla valmis näissä hätätilanteissa. Se on hyvä idea käyttää Medic Alert tag kaikkina aikoina. Myös kuljettaa henkilökortin lompakossa tai käsilaukussa, jossa sinun on tämä sairaus ja luettelon kaikki lääkkeet.

Tarkista lääkäriltä heti, jos olet lightheadedness tai uneliaisuutta. Nämä ehkä oireet enemmän vakavia ongelmia.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Natriumfenyylibutyraatin

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Urea Cycle häiriöt Ravicti, Buphenyl

natriumfenyylibutyraattia Side Effects

natriumfenyylibutyraattia