natrium ferric glukonaatti monimutkainen laskimoon

Terapeuttinen luokka: Parenteraaliset Mineraalien Trace Mineral

Käyttää natrium rauta glukonaatti monimutkainen

Rauta on mineraali, että elimistö tarvitsee tuottaa punasoluja. Kun elimistö ei saa tarpeeksi rautaa, määrä punasoluja on normaalia alhaisempi. Tätä tilaa kutsutaan raudan puute (rauta puute) tai raudanpuute anemia.

natrium rauta glukonaatti kompleksi on annettava ainoastaan ​​tai suorassa valvonnassa lääkärin.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Natrium rauta glukonaatti monimutkainen, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio natrium- rauta glukonaatti monimutkainen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet lapsipotilailla tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta natrium- rauta glukonaatti monimutkainen injektio lapsilla. Kuitenkin turvallisuutta ja tehoa ei ole osoitettu alle 6-vuotiaille lapsille.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta natrium- rauta glukonaatti monimutkainen injektio vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ikään liittyvä munuais-, maksa- tai sydänvaivoja, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla natrium rauta glukonaatti monimutkainen injektio.

Tutkimukset naisilla mukaan tämä lääkitys aiheuttaa minimaalinen lapseen kohdistuvia riskejä, kun käyttää imetyksen aikana.

Ennen natrium rauta glukonaatti monimutkainen

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat natrium ferri glukonaatti monimutkainen, se on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä natrium ferric glukonaatti monimutkainen jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä natrium ferric glukonaatti monimutkainen jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä natrium ferric glukonaatti monimutkainen tahansa seuraavista voi aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjen sivuvaikutuksia, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät natrium- rauta glukonaatti monimutkainen, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käyttö natriumin rauta glukonaatti monimutkainen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitaja tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle natrium rauta glukonaatti monimutkainen sairaalassa tai dialyysin klinikalla. natrium rauta glukonaatti kompleksi annetaan neulan läpi sijoitetaan laskimoon.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä sinä tai lapsesi säännöllisin käyntejä varmistaa, että natrium rauta glukonaatti kompleksi toimii oikein. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

natrium ferric glukonaatti kompleksi voi aiheuttaa vakavia tyyppisiä allergisia reaktioita mukaan lukien anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Soita heti lääkärille, jos sinulla tai lapsellasi on ihottumaa, kutinaa, käheys, pyörrytystä, huimausta tai pyörtyminen; hengitysvaikeudet; ongelmia nielemisvaikeuksia, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun jälkeen saat natrium rauta glukonaatti monimutkainen.

Huimaus, tai pyörtyminen voi esiintyä, varsinkin kun saat ylös makuulta tai istuma-asennosta äkillisesti. Nämä oireet ovat todennäköisempiä, kun sinä tai lapsesi alkaa käyttää natrium rauta glukonaatti monimutkainen tai kun annosta nostetaan.

natrium ferric glukonaatti kompleksi sisältää bentsyylialkoholia, joka voi aiheuttaa vakavia reaktioita (esim hirveä oireyhtymä) on vastasyntyneen tai keskoselle. Keskustele asiasta lääkärin kanssa, jos olet huolestunut.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Oikea käyttö natriumin rauta glukonaatti monimutkainen

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Anemia Associated kroonista munuaisten vajaatoimintaa ferrosulfaatti, Procrit, Epogen, Aranesp, epoetiini alfa, Feosol Original, Feraheme, darbepoetiini alfaa, syötetty, Ferrlecit, Mircera, rauta dekstraani, Fergon, nandrolonin, FeroSul, Slow Fe, hemosyytin, ferumoxytol, Nulecit

 tai mennä liittyä natriumin rauta glukonaatti monimutkainen tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.

Varotoimet Vaikka käyttäminen natrium- rauta glukonaatti monimutkainen

natrium ferric glukonaatti monimutkainen Side Effects

natrium rauta glukonaatti monimutkainen