myrkkyä muratti, tammi, ja Sumac: allergiset reaktiot ja ehkäisy

Poison Ivy, myrkkyä tammi, ja myrkkyä Sumac ovat kasveja, jotka voivat aiheuttaa ohimenevää, ärsyttäviä ihottuma kun ne joutuvat kosketuksiin ihon kanssa. Tämä ihottuma on eräänlaista allergisen kosketusihottuman. Ihottuman tarkoittaa yksinkertaisesti ärsyttää ihoa. Sitä kutsutaan “allergisen kosketusihottuman”, koska ihottuma johtuu kosketuksiin aineen, johon olet allerginen.

Oletko koskaan miettinyt: Voinko saada myrkkyä muratti? Mitä olet todella kysyy on: Olenko allerginen kasvi? Kaikki eivät ole. Jopa 85% monet ihmiset maailmassa ovat allergisia Myrkkymuratti, jättäen vähintään 15% vastustuskykyisiä mitään reaktiota.

Jos olet allerginen myrkkymuratista, olet todennäköisesti olemaan allerginen myrkkymurattia ja myrkkyä Sumac, koska kaikki kolme tehdasta sisältävät samaa ihottuma-liipaisu kasviöljy kutsutaan urushiol (lausutaan Yoo-ROO-shee-all). Olet myös todennäköisemmin allergisen reaktion muista pihka, kuten öljy Japani lakka puista (käytetty huonekalut), mango kuoriin, ja cashew kuoret.

Herkkyys myrkkymuratista, myrkkymurattia, ja myrkkyä Sumac vaihtelee lievästä vaikeaan reaktio, ja ei saa aiheuttaa mitään reaktiota ollenkaan ensimmäistä kertaa olet alttiina. Jotkut aikuiset, jotka reagoivat Myrkkymuratti lapsina voi todeta, että ne ovat nyt vähemmän herkkiä. Jotkut saattavat jopa menettää herkkyyden kokonaan.

Monet ihmiset puhkeaa ihottuma kun urushiol koskettaa ihoa. Ja vaikka et muista kosketa lehdet myrkkyä muratti, tammi, tai Sumac, ehkä tahattomasti joutua kosketuksiin niiden juuret tai varret.

Urushiol nopeasti tunkeutuu ihon, usein vain punaisia ​​viivoja, jotka osoittavat, jossa harjattu vastaan ​​kasvi. Oireet ilmaantuvat 24-72 tunnin kuluttua altistumisesta. Raapimista kutiava ihottuma ei aiheuta sitä levitä, mutta voi jatkaa ihon paranemista ja aiheuttaa toisen tartunnan. Ihottuma ei tartu, niin et levitä sitä muille menemällä koulussa tai työssä.

Kolmen tyyppisiä leviäminen voi tapahtua

Maksimoi ihonhoitotuotteet rutiini näyttää nuoremmalta nyt.

Näyttää hyvältä Joka Phot; Miten hoitaa Kuiva, Red Ski; Yllättävää tapoja vähentää ryppyjä; Karkottaa Laukut Under Your Eyes