munuaisten ruokavalio kasvissyöjille: Entä proteiini?

Vastaus riippuu siitä, minkälainen kasvissyöjä olet. Se riippuu myös tasosta munuaisten toiminta ja miten rajoittava sinun täytyy olla proteiinin, fosforia ja kaliumia.

Asianmukainen munuaisten ruokavalio on olennainen osa kaikkia hoitosuunnitelma krooninen munuaissairaus. Vaikka munuaisten ruokavalio rajoja proteiinia, tarvitset silti syödä korkealaatuista proteiinia päivittäin.

On kasvissyöjä ei tarkoita vaille laadukkaita proteiineja. On paljon hyviä kasvi proteiinilähteille. Kuitenkin kasvissyöjä munuaisten ruokavalio vaatii räätälöity ateriasuunnitelma rekisteröidystä ravitsemusavustaja koska kasvissyöjä proteiinia sisältävät myös vaihtelevia määriä kaliumia ja fosforia. Ravitsemusterapeutin voi auttaa valitsemaan oikean elintarvikkeisiin oikea määrä.

Munuaisia ​​ovat vastuussa siitä, etteivät liikaa kaliumia ja fosforia muodostuuko veressä. Joten on tärkeää saada oikea määrä kaliumia ja fosforia oman ruokavalion välttää ylivoimainen munuaiset kyky säilyttää hyvällä tasolla.

Seuraavassa joitakin perustietoja

Aterian suunnitelma olisi myös ohjeita muille elintarvikkeiden ryhmät, kuten jyvät, rasvoja ja makeisia. Ateria suunnitelma rekisteröidystä ravitsemusterapeutin auttaa vastaamaan tarpeita varten kaloreita ja muita tärkeitä ravintoaineita.

Foods edellä luetellut plus

Foods edellä luetellut plus

Kanssa