kivunlievityksen vaihtoehtoja työvoiman ja synnytys

Jos olet huolestunut kipua, joka voi tulla synnytyksen, et ole yksin. Olet varmaan kuullut yhtä monta “sairaala kauhutarinoita” kuin “helpompaa kuin odotettiin” niistä. Todellisuudessa naiset kokevat ja sietää kipua eri tavalla. Joillekin raskaana olevat naiset, keskittyy hengitys on kaikki ne täytyy saada läpi työn ja childbirt; toiset tarvitsevat helpotus, että kipulääkkeiden voi tarjota.

On olemassa useita eri lääkkeitä nainen voi ottaa synnytyksen aikana ja synnytyksen. On tärkeää keskustella niistä terveydenhuollon tarjoaja ennen “syntymäpäivä.”

Muista, että kivunlievityksestäsi valintoja voidaan säännellä tietyissä olosuhteissa oman synnytyksen. Koko oma työ, terveydenhuollon tarjoaja arvioi edistymistä ja miten voit jotta auttaa valitsemaan kivunlievitystä tekniikkaa.

Getting kivunlievitystä ei pitäisi aiheuttaa voit tuntea riittämätön. Sinä olet ainoa, joka tietää, mitä tunnet, joten päätöksiä hallita työvoiman kipua on tehty nimenomaan sinulle. Älä välitä turvallisuudesta lääkettä. Kaikki lääkkeet tarjotaan synnytyksen aikana pidetään turvallinen sekä sinulle ja lapsellesi.

Vinkkejä Närästys relie; Terve vaipan vaihto: Basic; Hammaslääkärikäyntien raskaana oleville naisille

On olemassa kolme pääasiallista tapoja tarjota kivunlievityksen synnytyksen aikana ja synnytyksen

Kipua lievittävä lääkitys voidaan ruiskuttaa suoneen tai lihakseen tylsää työvoiman epämukavuutta. Nämä lääkkeet eivät katkaista kipua, mutta ne eivät vähennä sitä. Koska ne vaikuttavat koko kehon ja voivat tehdä sekä sinulle vauva unelias, näitä lääkkeitä käytetään pääasiassa alkuvuodesta työ auttaa levätä ja säästää energiaa.

Terveet Reseptit Miinus Heartbur; Suojaa perheesi Germ; Kiusaantunut Inkontinenssi?