kivunhoito: oireita & tyypit

Kivunhallinta Trends

Tunne fyysinen kipu voi vaihdella suuresti – lievä, terävä, vaikea, tylsä. Opi oireet erityyppisten kipua, joten voit kuvata niitä lääkärille.

Vaikka kokemus kipua vaihtelee henkilöstä toiseen, on mahdollista luokitella eri kipua.

Lisätietoja rannekanavaoireyhtymä n syyt, oireet ja hoidot.

Olipa kyseessä lievä vatsakipu, voimakas kipu tai vatsakrampit, vatsakipu on lukuisia syitä.

Huolimatta sen kestävyyttä, lonkkanivelen ei ole voittamaton. Iän ja käyttöä, rusto voi kulua tai vahingoittua.

Niveltulehdus, joka vaikuttaa “iskunvaimentimia” on kivun syy ja työkyvyttömyyden polven ja lonkan nivelissä, jotka voivat johtaa leikkausta. Klikkaa tästä.

Opi oireet, syyt, ja hoitoja piriformissyndrooma.

Syyt selkäkipu voi olla monimutkaista – onnettomuudet, lihasjännitystä, urheiluvammat. Jäykkyys, kipu, alaselän kipu, ja kipu säteilee alas jalka ovat oireita selkäkipu.

Ylirasituksen, puristuksiin hermot – kaikenlaisia ​​nivelten ja lihasten ongelmia voi aiheuttaa niska ja lapa kipua. Lue täältä lisää miten olkapää ja niskakipu diagnosoidaan ja hoidetaan.

Auto-onnettomuudessa tai äkillinen nykiminen liikkeen pään ja kaulan – ja yhtäkkiä on vakavia niska, lapa, selkäkipu. Standard röntgensäteilyä kaulan ei välttämättä näy mitään vammoja. Lue lisää piiskansiima.

Käytä lihakset virheellisesti, liikaa, liian vähän – ja olet saanut lihaskipua. Opi hienoisia eroja lihasten vammoja ja kipuja.

Liiallinen vammat – lihasten venähdysten, ja kivut – johtuvat kaikenlaisia ​​pahoinpitelyt, pieniä vaikeaan. Lue lisää syitä lihaskipua ja hoitoon lihaskipua.

Sitä pidetään yhtenä kaikkein tuskallista olosuhteet lääketieteessä. Kasvojen kipu se aiheuttaa voidaan hoitaa. Lisätietoja siitä, mikä aiheuttaa kolmoishermosärystä ja hoitoja kasvoille aiheuttama kipu sitä.

Komplikaatio vyöruusu on tuskallinen jälkivaikutukset tunnetaan postherpetic hermosärky. Tämä ehto esiintyy vain jotkut ja sen jälkeen ihottuma vyöruusu on kadonnut.

Kun takana tai jalkojen lihaksia pahenee, kun istunnon pitkään, portaiden kiipeäminen, kävely tai juoksu – se voisi olla iskias. Lue ylös tästä yleinen ongelma.

Tulehtuneeseen kudokseen, joka ympäröi selkäydintä – aiheuttama vamma, infektio tai muut hyökkäykset – voi aiheuttaa suurta vamma ja kipua. Lue lisää.

Katso nivelkivun syitä ja kuinka sitä hoidetaan sekä kotiin korjaustoimenpiteitä ja määrätty lääkitys.

Se on hämmentävä, intensiivisesti tuskallista sairaus, joka voi kehittyä näennäisen lieviä vammoja, mutta uskotaan johtuvan korkea hermoimpulssien lähetetään hoidettavalle häiriö. Lisätietoja tästä häiriö.

Aivohalvaus, multippeliskleroosi tai selkäydinvamma voi aiheuttaa kroonista kipua ja polttava oireyhtymät vaurioitumisesta aivoalueilla. Lue tämä lyhyt katsaus.

Phantom kipu viittaa tunne kipua tuntui potilaiden, joilla on ollut osa amputoitu. Hoidot ovat yleensä pettymyksen eivätkä anna helpotusta. Lue lisää aaveraajakipu.

Jos sinulla on diabetes, hermovaurio voi olla vakava komplikaatio. Tämä hermo komplikaatio saattaa aiheuttaa vakavia polttava kipu varsinkin öisin. Lue lisää diabeettisen neuropatian.

Masennus, ahdistus, ja muita emotionaalisia ongelmia voi aiheuttaa kipua – tai tehdä nykyisiä kipu pahempaa. Klikkaa tästä tietää enemmän.

Lisätietoja lihasaitio-oireyhtymä syyt, oireet ja hoidot.