kipulääkitystä turvallisuus: oikea annokset välttäen riippuvuus, ja lisää

Kivunhallinta Trends

Jos olet joskus saanut hoitoa vaikean kivun leikkauksesta, vamman tai sairauden, tiedät kuinka tärkeää kivunlievityksen lääkitys voi olla.

Akupunktio voi auttaa vähentämään stressiä ja helpottaa kipua liittyy tiettyjä edellytyksiä ja auttaa monia muita terveysongelmia. Kestää muutaman päivän oppia akupunktio, mistä löytää akupunktiokeskus harjoittaja, mitä ensimmäinen kokemus on kuin, ja mitä se voi tehdä sinulle; Ehdot: nivelrikko, nivelreuma, migreeni, selkäkipu, niskakipu, fibromyalgia, hermosärky, undiagnose; Oireet: Kipeä, selkäkipu, polttava, päänsärky, nivel- arkuus, kuukautiskipuja, migreeni, …

Kivunlievitys lääkkeet (tunnetaan myös nimellä “kipulääkkeiden” ja “huumeista”) säätelevät Food and Drug Administration (FDA). Jotkut kipulääkkeitä, mukaan lukien opioidianalgeettien, laki kehon ääreis- ja keskushermostossa estää tai vähentää herkkyyttä kivulle. Toiset toimivat estämällä muodostumista tiettyjen kemikaalien kehossa.

Tekijöitä terveydenhuollon ammattilaiset pitävät suositella tai määrätessään ne ovat syy ja Kivun.

OTC lääkkeet

Nämä lievittää pieniä kipuja ja kipuja liittyvät olosuhteet, kuten päänsärkyä, kuumetta, vilustuminen, flunssa, niveltulehdus, hammassärkyä, ja kuukautiskipuja.

On periaatteessa kahdenlaisia ​​OTC kipulääkkeiden: parasetamoli ja steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (NSAID).

Parasetamoli on vaikuttavana aineena löydetty yli 600 OTC ja reseptilääkkeiden, myös kipulääkkeiden, yskää hillitsevät ja kylmä lääkkeitä.

Tulehduskipulääkkeiden ovat yhteisiä lääkkeitä käytetään lievittämään kuumetta ja pieniä kipuja ja särkyjä. Niihin kuuluvat aspiriini, naprokseeni ja ibuprofeeni, sekä monia otettavat lääkkeet vilustuminen, sinus paine, ja allergiat. Ne toimivat estämällä entsyymiä, joka auttaa tekemään tiettyä kemikaalia.

reseptilääkkeet

Tyypillisiä reseptiä kivunlievitystä lääkkeitä ovat opioidit ja ei-opioidien lääkkeitä.

Johdettu oopiumin, opioideja ovat hyvin voimakkaita tuotteita. Ne toimivat kiinnittämällä erityistä “reseptori” aivoissa, selkäytimessä, ja ruoansulatuskanavassa. Opioidit voivat muuttaa tapaa, jolla henkilö kokee kipua.

Tyypit reseptiä opioidien lääkkeitä ovat