Keuhkopussintulehdus root: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset ja varoitukset

AsclÃpiade, AsclÃpiade PleurÃtique, AsclÃpiade TubÃreuse, Asclepias tuberosa, Butterfly Weed, Kanada Root, Flux Root, Orange Milkweed, Orange Swallow Wort, Keuhkopussintulehduksesta, Racine du Canada, Racine Colique, Racine de Flux, Racine de Tubercule, Swallow ..; Kaikki nimet AsclÃpiade, AsclÃpiade PleurÃtique, AsclÃpiade TubÃreuse, Asclepias tuberosa, Butterfly Weed, Kanada Root, Flux Root, Orange Milkweed, Orange Swallow Wort, Keuhkopussintulehduksesta, Racine du Canada, Racine Colique, Racine de Flux, Racine de Tubercule, Swallow Wort, Tuber Root, Vencetósigo, White Root, Wind Root; Piilota nimet

Keuhkopussintulehduksesta on kasvi. Root käytetään lääketieteessä; Huolimatta vakavaa huolta turvallisuudesta, keuhkopussintulehduksesta root käytetään yskän, turvotus vuoraukseen keuhkoihin (keuhkopussintulehduksesta), turvotus ilman pusseja keuhkoihin (pneumoniitti), turvotus hengitysteiden (keuhkoputkentulehdus), influenssa, ja sikainfluenssa. Sitä käytetään myös hoitoon häiriöt kohtu, lihaskouristuksia ja kipua, irrottaa limaa joten se voidaan yski, ja edistää hikoilu.

Ei ole tarpeeksi tietoa osata keuhkopussintulehduksesta root voisi toimia.

Riittämätön Evidence fo; yskä; Keuhkotulehdus (keuhkopussintulehduksesta ja keuhkokuumetta); Keuhkoputkentulehdus; Influenssa; Häiriöt kohtu; Kipu; kouristukset; Edistäminen hikoilu; Muut ehdot. Lisää todisteita tarvitaan rate tehokkuutta keuhkopussintulehduksesta root näihin käyttötarkoituksiin.

Keuhkopussintulehduksesta root on ehkä VAARALLISET koska se sisältää voimakkaan kemikaali, joka on samanlainen kuin reseptilääke Digoksiini (Lanoxin). Se saattaa aiheuttaa vakavia sydänoireita. Keuhkopussintulehduksesta root voi myös aiheuttaa haittavaikutuksia, kuten pahoinvointia ja oksentelua, ja ihottuma; Varotoimet ja varoitukset: Raskaus ja rintojen -feeding: On vaarallista käyttää keuhkopussintulehduksesta root jos olet raskaana. Keuhkopussintulehduksesta root voi stimuloida kohtua ja se voi myös toimia kuin estrogeenihormonin. Nämä vaikutukset voivat vaarantaa raskauden Se lienee vaarallista käyttää keuhkopussintulehduksesta root jos imetät -feeding. Vältä käyttöä; Sydänvaivat: Keuhkopussintulehduksesta root saattaa häiritä käytettäviä lääkkeitä sydänsairauksien hoitoon. Älä käytä keuhkopussintulehduksesta root jos sinulla on sydänsairaus.

Digoksiini (Lanoxin) auttaa sydämen syke voimakkaammin. Keuhkopussintulehduksesta root myös näyttää vaikuttavan sydämeen. Kun Keuhkopussintulehdus root yhdessä digoksiinin voi voimistaa digoksiinin ja lisätä haittavaikutusten riskiä. Älä ota keuhkopussintulehduksesta juurtua jos digoksiinia (Lanoxin) keskustelematta terveydenhuollon ammattilainen.

Suuria määriä keuhkopussintulehduksesta juuren saattaa olla joitakin samoja vaikutuksia kuin estrogeeni. Mutta Keuhkopussintulehdus root ei ole yhtä vahva kuin estrogeenitablettia. Kun Keuhkopussintulehdus root yhdessä estrogeenitablettia saattaa heikentäviä estrogeenitablettia; Jotkut estrogeenin pillerit ovat konjugoidut hevosen estrogeenit (Premarin), etinyyliestradioli, estradioli, ja muut.

Keuhkopussintulehduksesta root saattavat vaikuttaa sydämeen. “Vesi pillereitä” voi vähentää kalium elimistössä. Alhainen kalium tasoja voi myös vaikuttaa sydämeen ja lisäävät riskiä haittavaikutusten keuhkopussintulehduksesta root; Jotkut “vesi pillereitä”, joka voi heikentävistä kaliumia sisältävät chlorothiazide (Diuril), klooritalidonia (Thalitone), furosemidi (Lasix), hydroklooritiatsidia (HCTZ, hydrodiuriili, Microzide), ja muut.

Sopiva annos keuhkopussintulehduksesta root riippuu useista tekijöistä, kuten käyttäjän ikä, terveydentila, ja useita muita ehtoja. Tällä hetkellä ei ole riittävästi tieteellistä tietoa määrittämään sopivan valikoiman annoksia keuhkopussintulehduksesta root. Muista, että luonnolliset tuotteet eivät aina välttämättä turvallisia ja annokset voivat olla tärkeitä. Muista noudattaa asiaan suuntiin tuotemerkintöjen ja ota yhteys apteekkiin tai lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilainen ennen käyttöä.

Viitteet

Abe, F. ja Yamauchi, T. androstaani- bioside ja 3′-tiatsolidinoni johdannaisia ​​kaksinkertaisesti sidottu cardenolide glykosidit juuret Asclepias tuberosa. Chem Pharm Bull. (Tokio) 200; 48 (7): 991-993.

Abe, F. ja Yamauchi, T. pregnaani glykosidit juuret Asclepias tuberosa. Chem Pharm Bull. (Tokio) 200; 48 (7): 1017-1022.

Petricic, J. [Sen cardenolides juurista Asclepias tuberosa L.]. Arch Pharm Ber.Dtsch.Pharm Ges 196; 299 (12): 1007-1011.

Torbert, H. A., Prior, S. A., Runion, G. B., Davis, M. A., Pritchard, S. G., ja Rogers, H. H. Typpi ja Carbon Cycling in mallin Longleaf Pine yhteisössä Vaikuttavat Kohonneita Ilmakehän CO (2). Environ.Manage. 12-4-200;

Natural Lääkkeet kattava tietokanta Consumer versio. katso Natural Lääkkeet kattava tietokanta Professional Version. A terapeuttinen Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, C-vitamiini, masennus