jalkapohjien fasciitis diagnoosi & hoito

Useimmat jalkapohjien fasciitis on diagnosoitu terveydenhuollon tarjoaja perustuu oireisiin ja fyysinen tentti, jossa hän aikoo painaa pohjassa jalat – alue todennäköisimmin kivulias jalkapohjien fasciitis, tulehdus paksu säikeisenä bändi kudoksen ( ” kojelauta ”), joka ulottuu kantapäästä varpaisiin ja tukee lihasten ja kaaren jalka. Hän saattaa ehdottaa, että on röntgenkuvaus teidän jalka tarkastaa, ettei ole stressiä murtuma aiheuttaa kipua.

Useimmat terveydenhuollon tarjoajat sopivat, että hoidon alussa plantar fasciitis pitäisi olla melko konservatiivinen. Luultavasti kehottaa välttämään liikuntaa, joka tekee kipua huonompi. Lääkäri voi myös neuvoa yksi tai useampi näistä hoitovaihtoehtoja

Kantapää Pad

Kantapää pad käytetään joskus pehmentää tuskallista kantapää jos viettää paljon aikaa teidän jalat kovilla pinnoilla.

Myös over-the-counter tai mittatilaustyönä kuntoutusosasto, jotka sopivat sisällä kenkiä, voidaan rakentaa erityiskysymysten epätasapaino voi olla kanssa jalka sijoitus tai kävely.

venyttely

Venyttelyn suoritettiin kolmesta viiteen kertaa päivässä voi auttaa venyttää kantapää johto ja nivelsiteet pohjassa jalka.

jää

Saatat olla suositeltavaa jääpakkaus kantapää tai käyttää jään lohko hieronta plantar kojelauta ennen nukkumaan menoa joka ilta.

kipulääkkeiden

Yksinkertainen over-the-counter steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (NSAID), kuten ibuprofeeni, ovat usein hyödyllisiä alenevassa tulehdusta ja kipua. Välttämiseksi mahavaivat, NSAID tulee ottaa aterioiden yhteydessä. Jos et voi sietää tällaisia ​​lääkkeitä, kysy terveydenhuollon tarjoaja vaihtoehtoista.

Night Splint

Yö lastaan ​​käytetään joskus pidä jalka tietyssä kulmassa, joka estää plantar kojelauta vetäytymästä unen aikana.

Ultraääni

Ultraääni fysioterapia voidaan suorittaa vähentää tulehdusta ja edistää paranemista.

steroidi-injektio

Tulehdusta steroidi-injektio suoraan kudokseen ympärillä kantapää voi olla apua. Jos nämä injektiot käytetään liian monta kertaa, saatat kärsiä muita komplikaatioita, kuten kutistuu rasvan pad kantapää, joka tarvitaan eristyksen ja iskunvaimennus. Menetys rasva tyynyn voisi todella lisätä tuskaa – tai voi jopa revetä plantar kojelauta harvoissa tapauksissa.