Ihosyöpä Treatment

Iho on ihmiskehon suurin elin. Se suojaa kuumuutta; auringonvalo, vamma, ja infektio. Ihon myös auttaa hallitsemaan kehon lämpötilaa ja tallentaa vesi, rasva, ja D-vitamiinin Iho on useita kerroksia, mutta kaksi kerrosta ovat orvaskeden (ylempi tai ulompi kerros) ja verinahka (alempi tai sisempi kerros). Ihosyöpä alkaa iho, joka koostuu kolmesta erilaisesta solujen

Ihosyöpä voi esiintyä missä tahansa kehon, mutta se on yleisin iho, joka on usein alttiina auringonvalolle, kuten kasvojen, kaulan, käsien ja käsivarsien.

Yleisimpiä ovat tyvisolusyöpä ja okasolusyöpä, jotka ovat nonmelanoma syöpiä. Nonmelanoma ihosyöpiä harvoin levitä muihin kehon osiin. Melanooma on harvinaisin ihosyöpä. On todennäköisempää hyökätä lähellä kudosten ja levitä muihin kehon osiin. Aktiininen keratoosi on ihosairaus, joka toisinaan tulee okasolusyöpä.

Tämä yhteenveto on noin nonmelanoma ihosyöpä ja aktiininen keratoosi. Katso seuraavat tiivistelmät tietoa melanooman ja muut syöpätyypit, jotka vaikuttavat ihoon

Kaikki, mikä kasvattaa mahdollisuus saada tauti on nimeltään riskitekijä. Ottaa riskitekijä ei tarkoita, että saat syövän; joilla ei ole riskitekijöitä ei tarkoita, että et saa syöpää. Keskustele lääkärin kanssa, jos epäilet voi olla vaarassa. Riskitekijöitä tyvisolusyöpä ja okasolusyöpä sisältävät seuraavat

Riskitekijöitä aktiininen keratoosi kuuluvat seuraavat

Kaikkia muutoksia ihossa ovat merkki nonmelanoma ihosyöpä tai aktiininen keratoosi. Tarkista lääkäriltä, ​​jos huomaat muutoksia ihoa.

Merkkejä nonmelanoma syöpä ovat seuraavat

Merkkejä aktiininen keratoosi kuuluvat seuraavat

Seuraavia menettelyjä voidaan käyttää

Ennuste (mahdollisuus tervehtyä) riippuu lähinnä vaiheessa syöpä ja hoitomuoto käytetään poistamaan syöpä.

Hoitovaihtoehdot riippuvat seuraavalla

Prosessin avulla selvittää, onko syöpä on levinnyt iholle tai; muihin kehon osiin kutsutaan lavastus. Tiedot kerätty; lavastus prosessissa määritellään sairauden vaiheesta. On tärkeää tietää, vaiheessa, jotta voidaan suunnitella hoitoa.

Seuraavat testit ja menettelyjä voidaan käyttää lavastus prosessi

Syöpä voi levitä kudoksen läpi, imusuoniston, ja veri

Kun syöpä leviää toiseen ruumiinosaan, sitä kutsutaan etäpesäkkeitä. Syöpäsolut irtautumaan jossa he alkoivat (ensisijainen kasvain) ja kulkea imusuoniston tai veren.

Etäpesäketuumorikudoksen on sama syöpätyyppi kuin primaarikasvaimen. Esimerkiksi, jos ihosyöpä leviää keuhkoihin, syöpäsolut keuhkoissa ovat todella ihon syöpäsoluja. Tauti on metastasoitunut ihosyöpä, ei keuhkosyöpä.

Pysähdyspaikkojen varten nonmelanoma syöpä, joka on silmäluomen eroaa pysähdyspaikan varten nonmelanoma syöpä, joka vaikuttaa muihin kehon osiin.

Seuraavat ovat riskialttiita ominaisuuksia nonmelanoma syöpä, joka ei ole silmäluomen

Vaiheessa 0, epänormaaleja soluja löytyy okasolusyöpä tai tyvisolusyöpä kerros orvaskeden (ylin kerros ihoa). Nämä epänormaalit solut voivat tulla syöpä ja levinnyt läheiseen normaalia kudosta. Stage 0 on myös; kutsutaan carcinoma in situ.

I vaiheessa, syöpä on muodostunut .; Kasvain ei ole suurempi kuin 2 senttimetriä sen levein kohta ja se voi olla yksi korkean riskin ominaisuus.

Toisessa vaiheessa, kasvain on joko

Vaiheessa III

tai

IV vaiheessa, jokin seuraavista on totta

Vaiheessa 0, epänormaaleja soluja löytyy orvaskeden (ylin kerros ihoa). Nämä epänormaalit solut voivat tulla syöpä ja levinnyt läheiseen normaalia kudosta. Stage 0 on myös; kutsutaan carcinoma in situ.

Vaihe I on jaettu vaiheisiin IA, IB, ja IC.

Vaiheessa II, jokin seuraavista on totta

Vaihe III on jaettu vaiheisiin IIIA, IIIB ja IIIC.

Kasvain on levinnyt kaukaisiin osiin kehon.

Tyvisolusyöpä on yleisin ihosyöpä. Se esiintyy yleensä ihoalueilla, jotka ovat olleet auringossa, useimmiten nenän. Usein tämä syöpä näkyy kohouma, joka näyttää sujuvan ja helmiäis. Toinen tyyppi näyttää arpi ja on tasainen ja vakaa ja voi olla valkoinen, keltainen tai vahamainen. Tyvisolusyöpä voi levitä ympäröiviin kudoksiin syöpä, mutta yleensä se ei leviä muihin kehon osiin.

Okasolusyöpä esiintyy ihon alueilla, jotka ovat olleet auringossa, kuten korvat, alahuuli, ja takana käsissä. Okasolusyöpä voi näkyä myös ihoalueille jotka on poltettu tai altistuu kemikaaleille tai säteilylle. Usein tämä syöpä näkyy yrityksen punainen kolahtaa. Kasvain voi tuntea hilseilevä tai valumia tai kuoren muodostamiseksi. Levyepiteelikasvain voivat levitä läheisiin imusolmukkeisiin. Okasolusyöpä joka ei ole levinnyt voidaan yleensä parantaa.

Aktiininen keratoosi on ihosairaus, joka ei ole syöpä, mutta joskus muuttuu okasolusyöpä. Sitä esiintyy yleensä alueilla, jotka ovat altistuneet aurinkoa, kuten kasvot, takana kädet, ja alahuuli. Se näyttää karkea, punainen, vaaleanpunainen tai ruskea hilseileviä läiskiä iholla, joka voi olla tasainen tai nostetaan tai alahuulen halkeamia ja kuorii ja ei auta huulirasva tai vaseliini.

Erityyppiset hoitoa on saatavilla potilaille, joilla on nonmelanoma; syöpä ja aktiininen keratoosi. Jotkut hoidot ovat vakio (tällä hetkellä käytössä hoitoon), ja jotkut; testataan kliinisissä tutkimuksissa .; Hoidon kliininen tutkimus on tutkimukseen tarkoitus auttaa; parantamaan nykyisiä hoitoja tai saada tietoa uusien hoitojen kehittämiseksi potilaille; syöpä. Kun kliiniset tutkimukset osoittavat, että uusi hoito on parempi kuin; tavallinen hoito, uusi; hoito voi tulla tavanomaista hoitoa. Potilaat voivat haluta ajatella osallistuu kliiniseen tutkimukseen. Jotkut kliiniset tutkimukset ovat avoinna vain potilaille, jotka eivät ole alkaneet hoitoa.

Yksi tai useampi seuraavista kirurgisten voidaan käyttää hoitamaan nonmelanoma ihosyöpä tai aktiininen keratoosi

Sädehoitoa on syövän hoidossa, joka käyttää runsaasti energiaa röntgenkuvat tai muita säteilyn tappaa syöpäsoluja tai pitää ne kasvavat. On olemassa kahdenlaisia ​​sädehoitoa. Ulkoiset sädehoitoa käytetään koneen ulkopuolella elin lähettää säteilyä kohti syöpä. Sisäinen sädehoitoa käytetään radioaktiivista ainetta sinetöidään neuloja, siemenet, johdot, tai katetrien jotka on sijoitettu suoraan tai lähellä syöpä. Tapa, jolla sädehoitoa annetaan riippuu ja vaiheessa syöpä hoidettavan.

Kemoterapia on syövän hoidossa, joka käyttää huumeita pysäyttää syöpäsolujen kasvun, joko tappamalla soluja tai pysäyttämällä ne jakamalla. Kun kemoterapia otetaan suun kautta tai pistoksena laskimoon tai lihakseen, huumeet tulevat verenkiertoon ja pääsee syöpäsoluja koko kehon (systeemistä kemoterapiaa). Kun kemoterapia on sijoitettu suoraan aivo, elimen tai kehon onteloon, kuten vatsa, huumeet vaikuttavat lähinnä syöpäsoluja näillä alueilla (alueellinen kemoterapia). Kemoterapiaa nonmelanoma ihosyöpä ja aktiininen keratoosi on yleensä ajankohtainen (iholle kerma tai kosteusemulsio). Tapa, jolla kemoterapiaa annetaan, riippuu hoidettavan tilan.

Retinoidit (huumeet liittyvät vitamiini) on joskus hoidetaan okasolusyöpä ihon.

Tyvisolusyöpä

Fotodynaamisen hoidon (PDT) on syövän hoidossa, joka käyttää lääkettä ja tietynlainen laservalon tappaa syöpäsoluja. Huume, joka ei ole aktiivinen, kunnes se altistetaan valolle ruiskutetaan laskimoon. Lääke kerää enemmän syöpäsoluja kuin normaaleissa soluissa. Ihosyöpä, laservalo loisti iholle ja huumeiden aktivoituu ja tappaa syöpäsoluja. Fotodynaamiseen aiheuttaa vähän vahinkoa terveeseen kudokseen.

Biologinen; hoito on hoito, joka käyttää potilaan immuunijärjestelmää taistelemaan; syöpä. Aineet, joita laitos tai tehty laboratoriossa käytetään lisätä; suoraan tai palauttaa kehon luonnollista puolustuskykyä syöpää vastaan. Tämän tyyppinen syöpä hoidon kutsutaan myös biotherapy tai immunoterapiaa.

Interferoni ja imikimodi ovat biologisia käytetään hoitamaan ihosyöpä. Interferoni (injektiona) voidaan käyttää hoitoon okasolusyöpä ihon. Ajankohtainen imikimodihoidolle (kerma iholle) voidaan käyttää hoitoon pieniä tyvisolusyöpien.

Tyvisolusyöpä

Kohdennettu hoito on hoitomuoto, joka käyttää huumeita tai muita aineita hyökätä syöpäsolut. Kohdennettu hoitomuodot yleensä aiheuttavat vähemmän haittaa normaaleja soluja kuin kemoterapiaa tai sädehoitoa tehdä.

Kohdennettu hoito signaalitransduktion estäjä hoidetaan tyvisolusyöpä. Signaalitransduktiota estäjät lohkon signaalit, jotka johdetaan yhden molekyylin toiseen soluun. Estäminen nämä signaalit voivat tappaa syöpäsoluja. Vismodegib ja sonidegib ovat signaalitransduktion inhibiittorit käytetään hoitoon tyvisolusyöpä.

Tyvisolusyöpä

Tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Joillekin potilaille, osallistuu kliiniseen tutkimukseen voi olla paras hoito valinta. Kliiniset tutkimukset ovat osa syöpätutkimuksen prosessi. Kliiniset tutkimukset tehdään selvittää, jos uusia syövän hoidot ovat turvallisia ja tehokkaita tai parempi kuin tavallinen hoito.

Monet nykypäivän standardi syövän hoitomuotoja perustuvat aikaisempiin kliinisiin tutkimuksiin. Potilaat, jotka osallistuvat kliiniseen tutkimukseen voi saada tavanomaista hoitoa tai ensimmäisten joukossa saada uutta hoitoa.

Potilaat, jotka osallistuvat kliinisiin tutkimuksiin myös parantaa tapaa syöpä käsitellään tulevaisuudessa. Jopa silloin, kun kliiniset kokeet eivät johda uusien tehokkaiden hoitojen, ne usein vastaamaan tärkeisiin kysymyksiin ja auttaa liikkua tutkimusta eteenpäin.

Jotkut kliinisissä tutkimuksissa mukana vain potilaille, jotka eivät vielä ole saaneet hoitoa. Muut tutkimukset testi hoitoja potilaille, joiden syöpä ei mennyt paremmin. On myös kliinisissä kokeissa, että kokeillaan uusia keinoja lopettaa syövän uusiutumisen (tulossa takaisin) tai vähentää sivuvaikutuksia syövän hoitoon.

Kliiniset tutkimukset ovat meneillään eri puolilla maata. Katso hoitovaihtoehdot jaksossa, joka seuraa linkkejä nykyiseen hoidon kliinisissä tutkimuksissa. Nämä noudetut listaus kliinisissä tutkimuksissa.

Osa testeistä, jotka on suoritettu diagnosoida syöpä tai selvittää vaiheessa syöpä voidaan toistaa. Osa testeistä uusitaan, jotta nähdään, miten hyvin hoito tehoaa. Päätökset siitä edelleen, muuttaa tai lopettaa hoito voi perustua näiden testien tulokset.

Osa testeistä on jatkossakin tehtävä ajoittain hoidon jälkeen on päättynyt. Tulokset näistä testeistä voidaan näyttää, jos ehto on muuttunut tai jos syöpä on uusiutunut (palannut). Nämä testit ovat joskus kutsutaan seuranta-testien tai lääkärintarkastuksia.

Tyvisolusyöpä ja okasolusyöpä ovat todennäköisesti toistu (palannut), yleensä 5 vuotta, tai uusia kasvaimia voi muodostaa. Keskustele lääkärisi kanssa siitä, kuinka usein olisi pitänyt iho tarkastetaan merkkejä syöpä.

Hoito tyvisolusyöpä voivat olla esimerkiksi seuraavat

Hoito toistuva tyvisolusyöpä on yleensä Mohsin micrographic leikkaus.

Hoito tyvisolusyöpä, joka on metastaattinen tai ei voida hoitaa paikallisten hoito voi muun muassa seuraavat

tyvisolusyöpä ihon. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito okasolusyöpä voivat olla esimerkiksi seuraavat

Hoito toistuva okasolusyöpä voivat olla esimerkiksi seuraavat

Hoito okasolusyöpä, joka on metastaattinen tai ei voida hoitaa paikallisten hoito voi muun muassa seuraavat

okasolusyöpä ihon. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Aurinkokeratoosi ei ole syöpä, vaan sitä käsitellään, koska se voi kehittyä syöpä. Hoito aktiininen keratoosi voi sisältää seuraavia

aktiininen keratoosi. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

ihosyöpä, katso seuraava

Yleisiä syöpä tiedot ja muut resurssit National Cancer Institute, katso seuraava

Tämä syöpä tietojen tiivistelmä on ajankohtaista tietoa hoitoon ihosyöpä. Sen tarkoitus on tiedottaa ja auttaa potilaita, perheitä, ja huoltajille.

Adult Treatment toimituskunta.

Kliininen tutkimus on tutkimus vastata tieteellinen kysymys, kuten onko jokin hoito on parempi kuin toinen. Kokeilut perustuvat aiempiin tutkimuksiin ja mitä on opittu laboratoriossa. Jokainen tutkimus vastaa tiettyjä tieteellisiä kysymyksiä, jotta löydettäisiin uusia ja parempia tapoja auttaa syöpäpotilaita. Hoidon aikana kliinisissä tutkimuksissa kerätään tietoa vaikutuksista uuden käsittelyn ja kuinka hyvin se toimii. Jos kliininen tutkimus osoittaa, että uusi hoito on parempi kuin yksi tällä hetkellä käytössä, uusi hoito voi tulla “standardi.” Potilaat voivat haluta ajatella osallistuu kliiniseen tutkimukseen. Jotkut kliiniset tutkimukset ovat avoinna vain potilaille, jotka eivät ole alkaneet hoitoa.

Adult Treatment Editorial Board. Ihosyöpä hoito. Bethesda, MD: / tyypit / iho / potilas / iho-hoito-. . [PMID: 26389265]