ihosyöpä

Mikä on Skin Cancer?

Ihosyöpä on yleisin syöpätyyppi Yhdysvalloissa. Mukaan; Tämänhetkisten arvioiden 40- 50 prosenttia amerikkalaisista, jotka elävät 65-vuotiaana on iho; syöpä ainakin kerran. Melanooma on vakavin ja ihosyöpien, ja; joukko ihmisiä, jotka kehittävät melanoomaan lisääntyy nopeammin kuin; jokin muu syöpä.

Iho on kehon ulkokuoren, joka suojelee meitä lämpöä, valoa, vamma; ja infektio. Se säätelee kehon lämpötilaa, ja varastoi vettä, rasvaa ja vitamiini; D. Se on suurin elin. Se koostuu kahdesta kerroksesta kutsutaan orvaskesi; ja dermis. Orvaskesi on ulompi kerros ihoa, ja se on enimmäkseen; tasainen, mittakaava kaltaisia ​​soluja kutsutaan squamous soluja. Alle okasolujen ovat pyöreitä; soluja kutsutaan tyvisolut syvin osa orvaskeden sisältää melanosyyttien; jotka ovat soluja, jotka tuottavat pigmentti nimeltä melaniinia, joka antaa iholle sen väri.

Kun iho altistuu auringolle, melanosyyttien tuottaa enemmän pigmenttiä aiheuttavat; ihon rusketuksen tai tummentaa. Klustereita melanosyyttien ja ympäröivän kudoksen muotoon yhteinen; noncancerous kasvaimet kutsutaan myyrät.

Mikä aiheuttaa ihosyöpä?

Dermis on sisempi kerros ihoa, joka sisältää verisuonten ja imusuonten; karvatupet ja rauhaset, jotka tuottavat hiki (säädellä kehon lämpötilaa), ja; tali (öljyinen aine, joka auttaa pitämään ihon kuivumasta). Hiki ja tali; saavuttavat ihon pinnan kautta tiny aukkojen kutsutaan huokosiin.

Syöpä on ryhmä monien liittyviä sairauksia, jotka alkavat solut, elimistön perus; yksikkö elämän. Keho koostuu monenlaisia ​​soluja, ja normaalisti, solujen; kasvaa ja jakaa tuottaa enemmän soluja vasta kun elimistö tarvitsee niitä. Joskus; kuitenkin, solujen pitää raja, kun uusia soluja ei tarvita. Nämä ylimääräiset solut muodostavat; massa kudoksen, kutsutaan kasvun tai kasvain. On olemassa kaksi tyyppiä, hyvänlaatuisia ja; pahanlaatuinen.

Hyvänlaatuiset kasvaimet eivät ole syöpää. Ne voidaan tavallisesti poistaa; leikkaus, ja useimmissa tapauksissa ne eivät tule takaisin. Solut hyvänlaatuiset kasvaimet eivät; levinnyt muihin kehon osiin ja eivät ole uhka elämälle.

Pahanlaatuisia kasvaimia ovat syöpä. He voivat hyökätä ja tuhota lähistöllä; terveiden kudosten ja elinten. Syöpäsolut voivat myös levitä, tai etäispesäkkeitä, muille; ruumiinosat ja muodostavat uusia kasvaimia.

Mitkä ovat riskitekijöitä Melanooma?

Kaksi yleistä erilaista ihosyöpä ovat tyvisolusyöpä ja; okasolusyöpä (kutsutaan myös nonmelanoma syöpä) .; Karsinooma on syöpä, joka alkaa solut, jotka kattavat tai linja elimen .; Melanooma on maligniteetti on melanosyyttien ja on vakavin; ihosyöpä.

Tyvisolusyöpä on hitaasti kasvava syöpä harvoin levitteet; muihin kehon osiin.

Okasolusyöpä myös harvoin leviää, mutta se tekee niin; useammin kuin tyvisolusyöpä. On tärkeää, että ihosyöpiä löytyy; ja hoidetaan varhain, koska ne voivat hyökätä ja tuhota lähellä kudosta.

Melanooma tapahtuu, kun melanosyyttejä tullut pahanlaatuinen. Kun melanooma; alkaa ihon (se voi myös alkaa muualla kehossa, kuten silmä); tauti on nimeltään ihomelanooma. Kun melanooma levitteet (metastasizes); syöpäsolut ovat myös löytyy imusolmukkeiden ja se voi tarkoittaa, että syöpä; on levinnyt myös muihin kehon osiin kuten maksassa, keuhkoissa tai aivoissa. ; syöpäsolut uuden kasvaimen vielä melanoomasoluja, ja tauti on nimeltään; metastaattinen melanooma sijaan maksa-, keuhko- tai aivosyöpä.

Vaikka kuka tahansa voi saada ihosyöpä, riski on suurin ihmisille, jotka ovat; oikeudenmukainen iho pisamia helposti, ja usein ne punaiset tai vaaleat hiukset ja siniset; tai vaalea silmät.

Ultravioletti (UV) Auringon säteily on tärkein syy ihosyövän. Keinotekoinen; ultraviolettivalonlähteille, kuten sunlamps ja rusketussuihkukaapit, voi myös aiheuttaa ihon; syöpä. Riski sairastua ihosyöpään vaikuttaa asuinpaikasta.

Ihmiset, jotka asuvat alueilla, jotka saavat korkeita UV auringon säteilyä ovat; suurempi todennäköisyys saada ihosyöpä. Yhdysvalloissa, esimerkiksi, ihosyöpä on; yleisempää Texas kuin se on Minnesotassa, missä aurinko ei ole yhtä vahva.

Maailmanlaajuisesti korkeimmat ihosyöpä löytyy alueita, jotka saavat korkea; määriä UV-säteilyn, kuten Etelä-Afrikka, Australia ja Uusi-Seelanti.

Riski sairastua ihosyöpään liittyy elinikäinen altistuminen UV-säteilylle .; Useimmat ihosyöpiä näkyvät ikävuoden jälkeen 50, mutta auringon haitallisilta vaikutuksilta alkaa klo; varhainen ikä. Siksi olisi suojeltava alkaa lapsuudessa estämiseksi ihosyöpä; myöhemmin elämässä.

Aina kun mahdollista, ihmisten pitäisi välttää altistumista keskipäivän aurinko (10 a.m .; jotta neljätoista normaaliajan, tai kello 11 ja viisitoista kesäaika). suojaava; vaatteet, kuten aurinko hattuja ja pitkät hihat, voi peittää auringon haitallisilta säteiltä .; Aurinkovoiteet joiden suojakerroin (SPF) 15 30 tai korkeamman jakson suurimman osan; auringon haitallisilta säteiltä.

Suvussa melanooma – on kaksi tai useampia lähisukulaisiin; joilla on ollut tämä sairaus on riskitekijä, sillä melanooma joskus kulkee perheissä

Dysplastic nevi – dysplastic luomet ovat tietynlainen mol; todennäköisemmin kuin tavalliset moolista muuttua syöväksi. Melanoomariskiä on suurempi; ihmisiä, joilla on suuri määrä dysplastic nevi.

History of melanooma – Ihmiset, jotka on hoidettu melanooma; ovat suuri riski kehittää toisen melanooma.

Heikentynyt immuunijärjestelmä – Ihmiset, joiden immuunijärjestelmä on heikentynyt; tiettyjen syöpien, huumeiden antanut seuraavat elinsiirrot, tai AIDS ovat; suurempi riski sairastua melanoomaan.

Suuri määrä tavallisten myyrät (yli 50) – Koska melanooma; alkaa yleensä melanosyyttien olemassa olevan myyrä, joilla moolimäärä kasvaa; riski sairastua tähän tautiin.

Altistuminen ultravioletti (UV) säteily – UV-säteily; auringon aiheuttaa ennenaikaista ihon vanhenemista ja ihovaurioita, jotka voivat johtaa melanoomaan .; Keinotekoiset ultraviolettivalonlähteille, kuten sunlamps ja rusketussuihkukaapit, myös voi; aiheuttaa ihovaurioita ja todennäköisesti lisääntynyt riski melanoomaan.

Vaikea, rakkuloita sunburns – Ihmiset, joilla on ollut yksi tai useampi; vakava, rakkuloita sunburns kuin lapsi tai teini-ikäinen on lisääntynyt riski melanooman .; Palamisen aikuisiässä ovat myös riskitekijä melanooma.

Fair iho – Melanooma esiintyy useammin ihmisiä, joilla on; oikeudenmukainen iho palovammoja tai pisamia helposti (nämä ihmiset myös yleensä punainen tai vaaleat, hiukset ja siniset silmät).

Ihmiset, jotka ovat huolissaan melanooma pitäisi puhua niiden lääkäreiden; Taudin oireet katsella, ja sopiva aikataulu tarkastukset .; Lääkärin neuvoja perustuu henkilön henkilökohtainen ja suvussa, lääketieteellinen; historia, ja muut edellä kuvattujen riskitekijöiden.

Oireita Skin Cancer

Basal ja Levyepiteelisyöpä syöpiä löytyy lähinnä ihoalueille jotka ovat; auringossa kuten pää, kasvot, kaula, käsien ja käsivarsien kuitenkin, ihosyöpä; voi esiintyä missä tahansa. Yleisin varoitus merkki ihosyöpä on muutoksen vaikutus; iho, erityisesti uuden kasvun tai kipeä, että ei parane. Ihosyöpiä kaikki eivät; samannäköisiä. Esimerkiksi syöpä voi alkaa niin pieni, sileä, kiiltävä, kalpea; tai vahamainen kiinteä. Tai se voi näkyä yrityksen punainen kyhmy. Joskus kiinteä verenvuoto tai; kehittää kuori. Ihosyöpä voi myös aloittaa tasainen, punainen täplä joka on karkea; kuiva tai hilseilevä.

Tummasolukasvaimet yleensä ensimmäinen huomannut, koska muutoksen koko, muoto, väri; tai tuntea olemassa olevan myyrä. Muita tavallisia havainnot vastaperustetun hieno asteikot; tai kutinaa myyrä. Harkitsetko “ABCD” voi auttaa muistamaan; mitä katsella

Tummasolukasvaimet voi vaihdella suuresti miten ne näyttävät. Monet näyttää kaikki ABCD ominaisuuksia; mutta jotkut saattavat näyttää muutoksia tai poikkeavuuksia vain yksi tai kaksi ABCD ominaisuuksia.

Melanooma voi parantua, jos se diagnosoidaan ja hoidetaan, kun kasvain on ohut ja; ei ole syvästi vallannut ihoa. Kuitenkin, jos melanooma ei ole poistettu sen varhaisessa vaiheessa; vaiheet, syöpäsolut voivat kasvaa alaspäin ihon pinnalle, tunkeutuvat terve kudos .; Kun melanooma tulee paksu ja syvä, tauti usein leviää muualle; Korin ja on vaikea hallita.

Muutokset ihon ole varma merkkejä syöpä, on kuitenkin tärkeää, lääkäriin, jos jokin oire kestää yli 2 viikkoa. Älä odota, kunnes alue; satuttaa – ihosyöpiä harvoin aiheuttaa kipua.

Lääke ihosyöpä on hyvin suuri, jos havaitaan varhaisessa vaiheessa. On tärkeää; tutkia ihon säännöllisesti tarkistaa uudet kasvaimet tai muita muutoksia iholla .; Kaikki uudet, värilliset kasvaimet tai muutoksia kasvaimet, jotka ovat jo läsnä pitäisi; ilmoitettava lääkärille viipymättä

Lääkärit tulisi myös tarkistaa iho rutiinikäytössä fyysisen tentit. Ihmiset jotka; on jo ollut ihosyöpä tulee olla varma säännöllisesti tentit niin, että lääkäri; voi tarkistaa hoidettavat ihon ja muiden alueiden syöpä voi kehittyä.

Paras aika tehdä ihon itse tentti on jälkeen suihku tai kylpyamme. Ihon pitäisi; tarkastettava hyvin valaistussa huoneessa käyttäen kokovartalopeili ja käsin peili .; On parasta aloittaa oppimisen missä Syntymämerkkien, myyrät, ja viat ovat ja mitä; ne yleensä näyttävät ja tuntuvat. Tarkista mitään uutta, varsinkin muutos; koko, muoto, rakenne tai väri myyrä tai haava, joka ei parane.

Tarkista itsesi päästä varpaisiin. Älä unohda tarkistaa kaikilla ihon; kuten takaisin, päänahan, välillä pakarat, ja sukuelinten alueella

Tarkistamalla ihoa säännöllisesti, sinun tutustuu mikä on normaalia; sinulle. Voi olla hyödyllistä kirjata päivämäärät ihon tentit ja kirjoittaa muistiinpanoja; siitä, miten ihosi näyttää. Jos löydät jotain epätavallista, ota yhteyttä lääkäriin oikea; pois.

Tyvisolusyöpä ja okasolusyöpä ovat yleensä diagnosoidaan ja; kohdellaan samalla tavalla. Kun alueen iho ei näytä normaalia, lääkäri voi; poistaa kaikki tai osa kasvusta. Tämä on menettely kutsutaan koepala. Kudos; tutkitaan tarkistaa syöpäsoluja

Lääkärit yleensä jakaa ihosyöpä kahteen vaiheeseen: paikallinen (vaikuttaa vain, iho) tai metastaattinen (leviää ihon). Koska tyvisolusyöpä karsinoomat ja; okasolukarsinoomia harvoin leviää ihon, biopsia usein on ainoa; testi määrittämiseksi tarvittavat vaiheessa.

Tapauksissa, joissa kasvu on hyvin suuri tai on ollut läsnä pitkään; lääkäri tarkistaa huolellisesti imusolmukkeet alueella, ja lisätestejä; kuten erityisiä röntgenkuvat, käytetään selvittää, onko syöpä on levinnyt; muualla kehossa. Tietäen vaihe ihosyöpä auttaa määrittämään; hoitosuunnitelman.

Oireita Melanooma

Biopsia on myös ainoa tapa tehdä lopullista diagnoosia melanooma. Yleensä; yritetään poistaa koko kasvu. Jos kasvu on liian suuri olla; poistettu kokonaan, näytteen kudosta otetaan.

Detection of Skin Cancer

Jos melanooma todetaan, erilaiset testit ja menettelyjä tehdään määrittää; laajuutta tai sairauden vaiheesta. Poistaminen lähellä imusolmukkeiden on joskus tarpeen .; Hoitosuunnitelma on riippuvainen sijainnista ja paksuus kasvain, miten; syvä ja onko se metastasized.

Päätavoitteena hoitoon ihosyöpä on poistaa tai tuhota syövän; täysin niin pieni arpi kuin mahdollista.

Miten tehdä Skin Self-Tentti

Hoito ihosyöpä edellyttää yleensä tietyntyyppinen leikkausta. Joissakin tapauksissa; hoito edellyttää sädehoitoa, kemoterapiaa tai molempien yhdistelmä.

Leikkaus – Monet ihosyöpiä voidaan leikata iholta nopeasti; ja helposti. Itse asiassa, syöpä on joskus kokonaan poistetaan aikaan; koepala, ja ei muuta hoitoa ei tarvita.

Kaavinta ja electrodesiccation liittyy puuduttavaa alue; paikallispuudutuksessa ja scooping ihosyöpä ulos terävällä lusikalla muotoinen väline; nimeltään kaavin. Alue käsitellään sitten sähkövirran erityisestä; kone (menettelyä kutsutaan electrodesiccation) verenvuodon hallitsemiseksi ja tappaa; syöpäsolut jäljellä reunan ympäri haavan. Useimmat potilaista kehittyy tasainen; valkoinen arpi.

Diagnosis of Skin Cancer

Mohin Leikkaus on erityinen leikkaus suoritetaan asiantuntijat .; Tavoitteena on poistaa kaikki syöpäkudoksen ja niin vähän tervettä kudosta; kuin mahdollista ja on erityisen hyödyllinen, kun muoto ja syvyys kasvain on; tuntematon. Tätä menetelmää käytetään myös poistaa suuria kasvaimia, ne vaikeasti hoidettavia; paikkoja, ja syövät, jotka ovat uusiutuneet. Menettely suoritetaan paikallispuudutuksessa; ja syöpä on ajeltu pois yksi ohut kerros kerrallaan. Jokainen kerros on valittu alla; mikroskoopilla, kunnes koko kasvain on poistettu. Aste arpia riippuu; sijainti ja koko hoidetulla alueella.

Cryosurgery on käyttää äärimmäinen kylmyys jäädyttää ja tappaa; epänormaali solujen. Nestemäinen typpi hoidetaan precancerous ihosairauksien,; kuten aktiininen keratoosi, ja tiettyjä pieniä ihosyöpiä. Kun alue on sulatettu; kuolleet kudos putoaa. miehestä hoito voi olla tarpeen poistaa; kasvun kokonaan. Kipu ja turvotus voi olla läsnä, kun alueella sulaa, ja; valkoinen arpi voi muodostua hoidetulla alueella.

Laser Therapy käyttää kapean valonsäteen poistaa tai tuhota; syöpäsoluja. Tätä menettelyä käytetään joskus syöpiä, jotka vain liittyä; ulompi kerros ihoa.

Ihon graftit tarvitaan usein sulkemaan haavan ja vähentää; määrä arpia, varsinkin jos suuri syöpä on poistettu. Menetelmässä; ottaen pala terveen ihon toisesta osa kehon tilalle iholle; joka poistettiin.

Sädehoito (sädehoito) käyttää voimakas säteily vaurioita; syöpäsoluja ja estää heitä kasvamasta. Tämä hoito on usein käytetään syöpien; alueilla, joita on vaikea hoitaa kirurgisesti (esimerkiksi silmäluomen, kärki, nenän tai korvan). Useat hoidot voivat olla tarpeen. Sädehoito voivat aiheuttaa; ihottuma tai tehdä ihon alueella kuiva tai punainen. Ihon värimuutokset tai koostumus; voi kehittyä hoidon jälkeen, ja voi tulla havaittavissa monta vuotta myöhemmin.

Ajankohtainen Kemoterapia on käyttää syövän huumeiden kerma; tai voidetta iholle. Fluorouracil (kutsutaan myös 5-FU) hoidetaan; esisyöpäsairaudentiloille kuten aktiininen keratoosi ja syöpien rajoittuvat alkuun; ihokerros. Intense tulehdus on yhteinen hoidon aikana, mutta arvet yleensä; ei esiinny.

Leikkaus – Standardi käsittely melanoomaan on poisto (poisto) .; On välttämätöntä poistaa ei ainoastaan ​​kasvain vaan myös joitakin normaalin kudoksen ympärillä; sitä, jotta minimoidaan se mahdollisuus, että mikä tahansa syöpä jää alueelle. ; määrä tervettä kudosta poistetaan riippuu paksuudesta melanooman ja miten; syvästi se on valloittanut ihoa. Tapauksissa, joissa melanooman on hyvin ohut, riittää; kudos on usein poistetaan aikana koepala, ja enää leikkaus on tarpeen.

Jos melanooma ei kokonaan poistettu aikana koepala, jäljellä kasvain; poistetaan. Useimmissa tapauksissa ylimääräinen leikkaus suoritetaan poistaa tavanomaisen näköinen; ympäröivästä kudoksesta kasvain (kutsutaan marginaali) varmistaa, että kaikki melanomasolua; poistettu. Tämä on tarpeen, vaikka ohut melanoomien. Paksu ihosyövän, se voi; olla tarpeen tehdä laajempaa leikkaaminen ottaa suuremman marginaalin kudosta. Missä; laajoilla alueilla kudosta poistetaan, ihosiirrehaava voidaan suorittaa.

Imusolmukkeisiin lähellä kasvain voidaan myös poistaa leikkauksen aikana. Jos syöpäsoluja; löytyvät imusolmukkeisiin, se voi tarkoittaa, että tauti on levinnyt muihin osiin; kehon.

Leikkaus on yleensä ole tehokkaasti valvoa melanoomaan joka on tunnetusti; levitä muihin kehon osiin. Tällaisissa tapauksissa, lääkärit voivat käyttää muita menetelmiä; Hoidon, kuten kemoterapia, biologinen hoito, sädehoito, tai; näiden menetelmien yhdistelmää. Kun hoitoa annetaan leikkauksen jälkeen (ensisijainen hoito); poistaa kaikki syöpäkudokseen, hoito on nimeltään liitännäishoitona. Maali; adjuvanttihoito on tappaa mitään havaitsematta syöpäsoluja, jotka voivat jäädä; elin.

Sivuvaikutuksia leikkaus riippuvat pääasiassa koosta ja sijainnista kasvain; ja missä määrin toiminnan. Kipu ja epämukavuus leikkauksen jälkeen voidaan ohjata; kipua lievittävää ainetta. On myös tavallista, että potilaat väsyttää tai heikko; hetkisen. Ajan pituus kestää toipua operaatioon vaihtelee; Kunkin potilaan. Arpia voi myös olla huolissaan joillekin potilaille.

Kemoterapia on käyttää yhden tai useamman lääkeaineen tappaa syövän; solut. Se on yleensä systeemiseen hoitoon, mikä tarkoittaa, että se voi vaikuttaa syöpäsoluja; koko kehoon. Syöpälääkkeiden annetaan suun kautta tai injektiona; verisuoni. Kemoterapia annetaan yleensä sykleissä: hoitojakson seurasi; jonka toipumisaika, sitten toinen hoitojakso, ja niin edelleen.

Sivuvaikutukset riippuvat paljolti käytetyistä huumeista ja annosta (lääkkeen määrää, annetaan). Yleiset haittavaikutukset kemoterapiaa ovat pahoinvointi ja oksentelu, hiustenlähtö; suun haavaumat, ja väsymys.

Biologinen hoito (immunoterapia) on hoitomuoto, joka; käyttää elimistön immuunijärjestelmä, joko suoraan tai välillisesti, taistella syöpää tai; vähentää sivuvaikutuksia aiheuttanut joidenkin syöpähoitojen. Biologinen hoito on myös; systeeminen hoito ja liittyy käytön kutsuttujen aineiden biologisen vasteen; määritteet (BRM: iltä). Keho tuottaa yleensä näiden aineiden pieniä määriä; infektiota vastaan ​​ja taudin.

Nykyaikaisen laboratorioteknologian tutkijat voivat tuottaa BRM: iltä suurina määrinä; käytettäväksi syövän hoidossa. Joissakin tapauksissa, biologinen hoito annetaan leikkauksen jälkeen; voi auttaa estämään melanoomaan uusiudu.

Metastasoituneen melanooman tai suuri riski toistumista, interferoni-alfa; ja interleukiini-2 (kutsutaan myös aldesleukin) voidaan suositella leikkauksen jälkeen.

Haittavaikutukset aiheuttama biologinen hoito vaihtelee hoitomuoto .; Nämä hoidot voivat aiheuttaa flunssan kaltaisia ​​oireita, kuten vilunväristykset, kuume, lihaskivut; heikkous, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, oksentelu ja ripuli. Potilaat voivat myös vuotaa verta; tai mustelmia helposti, saada ihottumaa tai on turvotusta. Nämä ongelmat voivat olla vakavia; mutta ne häviävät hoidon pysähtyy.

Sädehoitoa (sädehoito) on käyttää voimakas säteily; tappaa syöpäsoluja. Joissakin tapauksissa, sädehoitoa käytetään lievittää joitakin; aiheuttamien oireiden melanooma. Sädehoitoa on paikallinen hoito, koska se vaikuttaa; solut vain hoidetulla alueella. Sädehoitoa käytetään yleisimmin auttaa; ohjaus melanooma on levinnyt aivoihin, luut ja muut ruumiinosat.

Haittavaikutuksia sädehoidon riippuvat pääasiassa kehon osaa, joka; käsitellään ja hoitoannos. Yleiset haittavaikutukset sädehoitoa ovat; väsymys ja hiustenlähtö hoidetulla alueella.

On olemassa useita uusia hoitoja kehittämiseen hoitoon ihon; syöpä. Fotodynaaminen hoito on hoito, joka tuhoaa syöpäsoluja yhdistelmällä; laservalon ja lääkkeitä, jotka tekevät solut herkkä valolle.

Biologinen hoito (kutsutaan myös immunoterapia) on hoitomuoto parantamiseksi; kehon luonnollista kykyä taistella syöpää. Interferoni ja tuumorinekroositekijä; ovat tyyppiä biologisia hoito tutkitaan ihosyöpä.

Eräs menetelmä antaa kemoterapiaa huumeita parhaillaan tutkittavana kutsutaan; raajaperfuusiona. Se testataan käytettäväksi melanooma esiintyy; vain käden tai jalan.

Diagnoosi Melanooma

Vuonna raajaperfuusiona verenkiertoa ja sieltä raajan pysäytetään hetkeksi; kanssa puristusside. Syöpälääkkeiden kanssa pannaan sitten verta raajan. ; potilas saa suuria annoksia lääkkeitä suoraan alueelle, jossa melanooman tapahtui .; Koska suurin osa syöpälääkkeitä jäävät yksi raaja, raajaperfuusiona ei ole aidosti; systeemistä hoitoa.

Uusi menettely melanooman hoitoon on vartijaimusolmukkeiden; koepala, joka voi lopulta vähentää imusolmukkeiden, jotka tarvitsevat; poistettava biopsia. Menetelmässä suonensisäisten sinistä väriainetta tai pieni; radioaktiivisen materiaalin määrä lähellä aluetta, jossa kasvain oli. Tämä materiaali; virtaa vartijaimusolmukkeen (s) (ensimmäinen imusolmuke (s), että syöpä on, todennäköisesti levinnyt primaarikasvaimen).

Hoito ihosyöpä

Hoito Melanooma ja Side Effects

Kirurgi sitten etsii väriaineen tai käyttää skanneri löytää vartijaimusolmukkeen; solmu (t) ja sitten poistaa sen tutkittavaksi patologi. Jos vartijaimusolmukkeen; solmu (i) on positiivinen syöpäsoluja, sitten loput ympäröivän imusolmukkeiden; yleensä poistetaan, jos se on negatiivinen, jäljellä olevat imusolmukkeet ei välttämättä tarvitse; poistetaan.

Kehitys Hoito ihosyöpä

Käytetyt lääkkeet Hoito ihosyöpä

Kehitys hoito Melanooma

Käytettävät lääkkeet pahanlaatuisten melanooma

Katso myös