ihon, silmien ja limakalvojen: nykyinen lääketieteellisiä vastatoimia

Nykyinen lääketieteellinen Countermeasures

Sinappikaasu on öljyinen neste ja pidetään “jatkuva” kemiallista ainetta, eli se ei haihdu nopeasti ja pysyy aktiivisena pitkään aikaan. Vaatteet, iho, ja hiukset voivat jäädä saastuttamia sinappikaasu tuntikausia, esittää haaste terveydenhuollon tarjoajat. Armeija ja pelastustyöntekijät hyvin riippuvaisia ​​yksittäisistä turvajärjestelyjä (esim suojanaamarit ja sopii) altistumisen estämiseksi vesikantit. Ei esikäsittely lääkkeet ovat vielä saatavilla.

Nykyinen hoito vesikantin aiheuttama vammoja ovat pitkälti oireenmukaista. Silmävammoja vaativat erityisiä silmätippoja, antibiootteja ja muita lääkkeitä estämään toisen tartunnan, ja steroideja käytetään rajoittamaan tulehdusreaktio ja nopeuttaa paranemista. Haavoihin, etenkin kun vakavia kanssa rakkuloiden muodostumiseen, edellyttää erityisiä lääkärin huomiota vähentää kipua, estää tulehduksia ja vähentää tulehdusta. Debridement (poisto) kerroksesta loukkaantunut iho voi olla tarpeen nopeuttaa paranemista.

Tällä hetkellä diagnoosi vesikantin vamman perustuu kliinisten oireiden ja löydösten sekä havaitsemiseen tietyille tekijöille ympäristössä. Ei ole Food and Drug Administration-hyväksytty kliiniset laboratoriotestit sinappikaasu veressä tai kudoksessa. Kuitenkin yhdisteet, kuten tiodiglykoli tuotetaan kehon altistuksen jälkeen sinappikaasu ja voidaan havaita verestä, virtsasta, ja kudosta. Analyysi näiden yhdisteiden edellyttää monimutkaisia ​​teknologioita, kuten kaasukromatografia-massaspektrometrialla.