ihmisten tulisi Eteisvärinä osallistua liikuntaa?

Säännöllinen liikunta on tärkeä tapa, jolla voit elää terveellistä elämäntapaa, joka voi tehdä sinusta tuntuu paremmin ja vähentää oireita, kun käsitellään sydänsairauksia kuten eteisvärinän, yhteinen sydämen rytmihäiriö. Getting aktiivinen voi myös estää muita sydänsairauksia tai aivohalvaus.

Eräässä tutkimuksessa todettiin, että kohtuullista liikuntaa on turvallinen ja tehokas ihmisille, joilla on eteisvärinä. Fyysinen aktiivisuus myös auttanut parantamaan elämänlaatua ja lisätä niiden kykyä käyttää ja osallistua arjen toimintaan. Kuitenkin tutkimus on ristiriidassa koskevat niitä vaikutuksia, voimakasta liikuntaa ihmisiä eteisvärinä. Lisätutkimusta tarvitaan määrittämään vaikutuksia liikunnan ihmiset eteisvärinä.

Muista kysyä lääkäriltä ennen kuntoilun aloittamista, jotta se on turvallinen ja tehokkaasti. Joskus saatat tarvita lääkkeitä, kuten beetasalpaajat, jotta sydämesi pelaajan liian nopeasti levossa ja liikunnan. Voit myös hyötyä sydänkuntoutusohjelmassa.

American Heart Association suosittelee vähintään 150 minuuttia kohtuullista liikuntaa aikuisille viikoittain. Myös pyrittävä sisällyttämään voimaharjoitusta vähintään kaksi kertaa viikossa. Voit tehdä venyttele osana käyttää rutiininomaisesti.

Fyysinen aktiivisuus voi sisältää monia vaihtoehtoja, kuten

Se on OK, jos et voi käyttää pitkiä aikoja, kun ensin alkaa. Jopa 10 minuuttia liikuntaa kolme kertaa päivässä voi saada terveyshyötyjä.

Joten lähde liikkeelle. Vaikka voit vain käyttää lyhyen aikaa aluksi, mitä voit. Etenemällä kohti suurempia kunto maalia kuin pystyt.

Kanssa

käydä lääkärin