hengenahdistus, kun mennä lääkäriin

Harvat tuntemukset ovat yhtä pelottavia kuin ei voi päästä tarpeeksi ilmaa. Hengenahdistus – tunnetaan lääketieteellisesti kuten hengenahdistusta – kuvataan usein voimakas kiristäminen rinnassa, ilman nälkää tai tukehtumisen tunteena.

Hyvin rasittava liikunta, äärimmäiset lämpötilat, massiivinen lihavuuden ja korkeilla kaikki voivat aiheuttaa hengenahdistusta terveellä henkilöllä. Ulkopuolella näistä esimerkeistä, hengenahdistus todennäköisesti merkki lääketieteellinen ongelma.

Turvotus jaloissa ja nilkoissa hengitysvaikeuksia kun makuulla, korkea kuume, vilunväristykset ja yskä, hengityksen vinkuminen, paheneminen entuudestaan ​​hengenahdistus

Hakeudu ensiapupoliklinikalle

Jos sinulla on selittämättömiä hengenahdistusta, varsinkin jos se tulee äkillisesti ja on vakava, ota yhteyttä lääkäriin mahdollisimman pian.

Tee lääkärin vastaanotto

Useimmat hengenahdistus johtuu sydän- tai keuhkosairaus. Sydämen ja keuhkot ovat mukana kuljettavat happea kudoksiin ja poistaa hiilidioksidia, ja ongelmat jompaakumpaa näistä prosesseista vaikuttavat hengitykseen.

Itsehoito

Kannattaa käydä lääkärin tai paikalliseen hätänumeroon tai joku ajaa sinut ensiapuun, jos sinulla on kovia hengenahdistusta, joka tulee äkillisesti ja vaikuttaa kykyyn toimia. Hakeudu ensiapupoliklinikalle jos hengenahdistusta mukana rintakipu, pyörtyminen tai pahoinvointi – sillä nämä voivat olla merkkejä sydänkohtaus tai keuhkoveritulppa.

Sovi tapaaminen lääkärin kanssa, jos hengenahdistusta mukana

Auttaa pitämään krooninen hengästyneisyys pahenemisen

käydä lääkärin

Lopeta tupakointi. Kun olet savutonta, sinun riskit sydän- ja keuhkosairauksista ja syöpä alkaa pudota – vaikka olet ollut tupakoinnin vuosia., Vältä epäpuhtauksille. Niin paljon kuin mahdollista, välttää hengitys allergeeneja ja ympäristömyrkyistä.; Laihduttaa, jos olet ylipainoinen., Huolehdi itsestäsi. Jos sinulla taustalla sairaus, hoitaa sen.; Have toimintasuunnitelma. Keskustele lääkärisi mitä tehdä, jos oireet pahenevat.; Pidä korkeus mielessä. Vältä rasituksessa korkeudella yli 5000 jalkaa (1524 metriä) .; Tarkista säännöllisesti laitteen. Jos luottaa lisähappea, varmista, että tarjonta on riittävä ja välineet toimii kunnolla.